Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Прокуратурата започна проверка за престъпление против политическите права на гражданите заради блокадата на границата дни преди изборите, съобщиха от държавното обвинение.

Оттам обясниха, че до обвинител № 1 Сотир Цацаров са постъпили „множество сигнали от граждани за това, че на 24 март по време на митинга в района на ГКПП Капитан Андреево са извършени недопустими действия срещу български граждани и е направен опит да им се попречи да упражнят избирателните си права”.

Главният прокурор Сотир Цацаров се е самосезирал и е изпратил всички сигнали на Софийската градска прокуратура за извършване на проверка.

В хода на проверката ще бъдат изискани от медиите всички записи и предавания, съдържащи кадри от поведението на лицата, срещу които са сигналите, казват още от ВКП.

На 24 март часове наред патриотични организации не допускаха турски изселници да влязат в България. Напрежението ескалира най-силно на ГКПП Капитан Андреево, където се събраха над десет автобуса и десетки коли. Стигна се до физически сблъсъци.

Коментари

Гоце Доганов's picture
Гоце Доганов
Гоце Доганов Будов

Кабелджията-полковник и

Кабелджията-полковник и агентъТ са ОРГАНИЗАТОРИ.ИМА КЛИП КАК ОБЯВЯВАТ:СПРЯХМЕ В 10 -00...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.