Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Фиш, пуснат в Ямбол, удари най-големия джакпот в историята на България.

Печелившите числа за сумата от 12 милиона лева в играта "Големият джакпот" на Националната лотария бяха изтеглени от легендарния български гимнастик Йордан Йовчев.

В продължение на повече от година никой не успя да спечели невижданата сума. Този месец участниците в "Големият джакпот" получиха два пъти по-добър шанс за спечелване на рекордните 12 милиона лева. Националната лотария премахна отбелязването на страна на монетата и даде възможност за спечелване на джакпота само с познаването на 6 от 47 числа.

Притежателят на джакпота все още е неизвестен.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.