Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обясни пред Нова тв защо, ако стане премиер, България ще наложи вето на санкциите на ЕС срещу Русия. Според нея ЕС прилага двойни стандарти.

"Санкциите са равни за всички европейски страни. Защо на България е забранено да си продава киселите краставички в Русия, а "Мерцедес" през миналата седмица откри фабрика в Русия? Докога в Европа ще се гледа на България като втора ръка хора? Санкциите срещу Русия забраняват стокообмен в Русия", каза Нинова.

Тя посочи, че българските земеделци не са били обезщетени за загубите си за разлика от западноевропейските си колеги. Според Нинова загубите за България са 1,200 млрд. лв.

Лидерът на БСП заяви, че дебатът между нея и Борисов не се е състоял, защото той е настоявал да бъде с експерти.

"В политическата си кариера Борисов нито веднъж не се е изправил в дебат човек срещу човек. Той си е страхлив по природа. 15 години е в политиката. Всички политици сме минали по този път", каза Нинова.

Според нея няма значение дали Владислав Горанов ще бъде финансов министър, а важното е дали България догодина ще вземе още 6 млрд. заем, ако ГЕРБ е на власт. Нинова призова Борисов да каже какво му е мнението за идеята за Европа на две скорости. Тя заяви, че БСП е против тази идея. Лидерът на БСП заяви още, че иска от ГЕРБ да кажат каква  е позицията им за изследването на храните, което е показало, че в Източна Европа храните са с по-ниско качество. Тя каза, че БСП ще инициира подобно изследване и в България. Нинова припомни, че БСП години наред е водила борба срещу търговските вериги у нас. При управление на БСП те ще са длъжни да продават 50% български стоки, закани се Нинова.

БСП ще опита да направи правителство не само ако е първа сила след изборите, а и ако е с втори резултат, каза още Нинова. Миналата седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че партията няма да прави кабинет ако е с втори резултат на вота.

Нинова поясни, че коалиционните партньори ще се определят от вътрешнопартийно допитване.

"Вярвам, че ще бъде първа политическа сила", заяви Нинова.

След допитването щели да се стиковат и програмите.

Според Нинова служебният кабинет е на ГЕРБ. Тя посочи, че сред министрите има много такива, които са работили на по-ниско ниво по времето на правителствата на Бойко Борисов. На недоволството на представители на соцактива от назначенията на служебния кабинет Нинова отговорила, че БСП ще направи кабинет, ако спечели парламентарните избори.

Ключови думи

Коментари

 's picture

Vladi Dim

Курни е неадекватна!

За кой ли път? Дали ще се продават в Русия краставички или Мерцедеси определя руската страна. Тоя рев да го адресира към Масква!
 's picture

Gogo Gogov

Огттж

Огттж
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Курнишона е неадекватна,

Боце е неадекватен, патреотете са неадекватни, дпс са неадекватни, марешки е неадекватен, тия под чертата са още по-неадекватни. С неадекватен материал е така :)
 's picture

Petyo9

Забрави да споменеш

себе си.
 's picture

Mit Karab

Само Нинова вижда някаква

Само Нинова вижда някаква връзка между двете неща, ами да отворим и ние завод за краставички в Русия. И това още веднъж доказва че за Русия ние не сме БРАТЯ.
 's picture

Ned Schneebli

тази другарка да вземе да се

тази другарка да вземе да се понаучи на популизъм от Боко Т, той лъже непрекъснато, но само за нещата, които самият той бил сътворил. Нинова лъже на тема какво ЕС бил сътворил. Нинова, можеш ли да посочиш къде в листа със санкции срещу Русия попадат твоите краставички? Можеш ли да ни кажеш какъв беше стокообменът между Бг и Ру преди санкциите? Руснаците не искат нищо от нас, само да купуваме енергоносители и да правим по някой проект със силен корупционен потенциал от време на време. Тази проста и нагла жена трябва да бъде спряна!
kate pate's picture
kate pate
new

Русия е въвела ембарго на

Русия е въвела ембарго на Курнишоните, в отговор на европейските санкции за забрана на определени лица да посещават ЕС. 99% от хората в БГ са заблудени от медиите че ЕС ни спира износа за Русия.
kate pate's picture
kate pate
new

Клуб3 оправете си заглавието

Санкциите НА Русия...
 's picture

Gogo Gogov

Fgghcvbn

Fgghcvbn
 's picture

Gogo Gogov

Fhhg

Fhhg
 's picture

Gogo Gogov

Ажгх

Ажгх
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

SPIEGEL - Freitag, 21.10.2016

Investitionen - "Deutsche Firmen haben Lust auf Russland" Die deutschen Direktinvestitionen lagen demzufolge bei 1,73 Milliarden Euro. Im gesamten Jahr 2015 dagegen hatten sie 1,78 Milliarden Euro betragen. Allein im zweiten Quartal 2016 investierten deutsche Unternehmen mit 655 Millionen Euro dreimal so viel in Russland wie im Vorjahreszeitraum." НАКРАТКО ОТ СТАТИЯТА - НЕМСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ - по данни на Bundesbank, В РУСИЯ ДОСТИГНАХА ПРЕЗ 2015 и 2016 РЕКОРДНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ от 2005-та година. И е описано заобикалянето на санкциите на ЕС от немските фирми и концерни. Сключват огромни инвестициионни договори с руското правителство и получават статут на "руски" производители.С такива са МЕЛРЦЕДЕС, КЛААС - които строят заводите си в Русия и още куп, куп немски фирми.. Във времето на санкциите Руски-германската стратегическа работна група за сътрудничество в инвестициите и финансите е провела 34 заседания!!!

Мерцедес е демократичен.

Мерцедес е демократичен. Киселите краставици са много комунистически! Северен поток е по-демократичен от Демокрит! Южен поток е руски империализъм~!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.