Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Позволете да не споделям "всеобщия" възторг от някакво сутрешно събитие с участието на Нинова и Борисов.

Първо, не зная кой и кога превърна изборите в състезание между Нинова и Борисов? Каква е логиката, какви са критериите, защото за мен налагането на този формат е допълнителен скрит лост на влияние и за двете партии. Много от избирателите обичат да гласуват за тези "с най-големите" шансове.

Второ, нито БСП, нито ГЕРБ дават каквото и да е решение на проблемите на България. Освен неистовото им желание им да управляват в името на партийната корпорация не виждам нищо, което да ме убеждава, че те знаят и могат - нито реформи, нито промяна, нито битка с корупцията.

Трето, няма никаква гаранция, че няма да ни стретнат едно режисирано шоу - сблъсък, без реално да се нападат, без никаква съдържателна дискусия. Само ще се надпреварват по популизъм. 
Но и това не е важно - избирателите трябва да получат достъп до най-доброто, най-професионалното, най-иновативното и задълбоченото. Защо примерно този формат да не е с три, четири или петима участници? 

Май на някой много му иска да разчисти терена за гранд коалиция.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във фейсбук. Заглавието е на редакцията.

 

Ключови думи

Коментари

Васил ...'s picture
Васил ...
vatan06

Както винаги г-н Василев е

Както винаги г-н Василев е абсолютно прав! За съжаление, разбира се, защото всички губим от статуквото. Телевизиите пак се показаха в ролята на подлоги.
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Сашко-илевън с поредния донос

с умозаключения, базирани на собствените му сънища и поръчката на донора.

Само реалността е такава,

Само реалността е такава, нищо друго. :)

.

чиба при путин бе,волгин!
kate pate's picture
kate pate
new

Досада

Една и съща опорка всеки ден, всеки ден, всеки ден... айде, измислете нещо друго бе, мамка ви лаборантска. Ония от библиотекарския поне имат въображение. Верно и за чеп за зеле не ставате.

Патко,

опорките са при вас с горния червен трол

Статуквото си стои, а

Статуквото си стои, а избирателите гласуват то да продължава да си стои. Ако това не е мозъкомелачка а ла Кремъл, здраве да е. Неистините на Нинова и "стабилността" на Бройко едно и също нещо и стоят заедно от едната страна на барикадата. Другата страна, обаче е твърде слаба и положението в България пак ще остане същото.
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Няма "друга страна",

Няма "друга страна", статуквото е едно и всички партии са за него.

Ми ще правят коалиция между

Ми ще правят коалиция между тези, които влязат в парламента. Няма как да правя т с тези, които не са влезли. Такъв е законът

Май тука никой не е

чел Дарвин.Вътревидовата борба е много по жестока от от междувидовата.Такава коалиция ще изтрае до момента в който глутница 1 посегне да отхапе по голяма хапка от глутница 2.Така че ..до около септември....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.