Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лоша новина: Днес в 10.40 ч. българско време десетки хиляди чиновници (а като съдя по бързата реакция на медиите - и доста журналисти), трябваше да започнат да работят нещо. Не за друго - просто Фейсбук спря за 30-ина минути. Хиляди безделничещи кифли забавиха дълго чаканото от феновете им 4278-о селфи. Милиони постове с чаша/Бъгс Бъни/Маша и до тях остроумна фраза или цитат от автор, когото никога не са чели, не стигнаха до получателите си. Иво Сиромахов предвкуси протичането на един безсмислен ден. След което обаче мигновено реагира на стената си с: "Бе, квото и да си говорим, по времето на ГЕРБ фейсбука си работеше."

Първото, за което пък аз се сетих, беше: Като не можа да го купи, Пеевски просто ни го угаси.

А ще образуват ли сега "порад големия обществен интерес" прокурорска проверка, тръгнала всъщност от МВР, за опит за убийство на Фейса? А?!

Шегувам се с тези неща, ама знаковото бяло и синьо лого е първото нещо, което сутрин предпочитаме пред един поглед през прозореца към бяло-синьото небе. Там, на екрана, са ни приятелите, с които вечер си лягаме.  Дали ни харесват, вече не е дълго осмисляна позиция, а клик. За думата "споделям" няма и да говоря... Не че е лошо, но тя придоби съвсем друго значение от това в речника: "Разкривам свои съкровени мисли, чувства пред друг, за да получа съчувствие, съвет." 

Творението на Цукърбърг, наглед - невинно и непристрастяващо, ни "залепи" като хероин.

Възкръсни, Апостоле, да напишеш: Фейса е в нас и ние сме във Фейса. Ако имаш профил, де...

Ключови думи

Коментари

Хахахахаха....

on

На Иво Сиромахов за малко да му се наложи да се рови в старите вестници "Стършел". Хубаво е да видиш, че не само ти му се дразниш на плагиатстващия стил творчество :D

SRQBoyboy

Адски точно попадение. Много хора, не само в България, не виждат друг смисъл в живота си освен да клечат във Фейсбук. Някои обаче добре заработват от това. Фейсбук се готви да шпионира всички свои фенове,за да разбере къде се ровят и да ги бомбардира с реклами. Така че Фейсбук маниаци - внимавайте Големият брат ви диша във врата и се готви да срази портофелите ви. Те американците например нямат нужда от Фейсбук, за да ис изтърбушат портмонетата. Никакви кризи не могат да се преборят с консумаризма. И пак катп преди 2007 да ис дойдем на думата. Харчовете отново литнаха в небето, банките и други пак раздават ипотечни заеми срещу честни очи. Хората били произлезли от маймуните. Ха-ха-ха! Не е верно, човекът е далечен наследник на ...папагала.

кармата

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

до "оn"

ти ако мислиш, че Стефан не плагиатства? краде та се просира.

ОРИГИНАЛЪТ

Стефане, копие смешно, много често пишеш за Фейсбук, май ти не излизаш от него. "Там, на екрана, са ни приятелите, с които вечер си лягаме"...и с които всяка сутрин започвам деня си с мисълта - "Днес какво ще открадна от тях, за да го напиша в Клуб З"? :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.