Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Антикомунисти, застанете до Местан!

Дойде време да сме заедно. Опитаха се да ни разделят. И успяха. Вместо да работим за добруването на България, вкараха ни умело в междуетнически вражди. Научиха ни да мислим, че един български турчин от Кърджали  не обича България толкова, колкото един българин от София, или български арменец от Сливен. Разказаха ни играта. Няма причина да не си го признаем. И така е вече 28 години. 
Ако наистина сте антикомунисти, ще приемете подадената  от Местан ръка! ДОСТ е еединствената партия в тези избори, която предлага на изтъкнати антикомунисти общи действия, за да бъде разрушен монопола на КОЙ. Разрушаването на КОЙ е голяма, трудна, но постижима кауза. 

А първата крачка за разрушаването на този монопол е да бъде нанесен удар върху проруската партия ДПС.  

Ако това не е кауза, какво е кауза? Писането на огнени статуси във "Фейсбук", или статии с много обидни епитети срещу БСП в оредяващите десни издания? Ще ме простите, но това  е самозаблуда - че ужким водим някаква борба.  

Да подкрепим Местан ще е нещо изключително трудно.  Ще ни изкарат турски шпиони. Мекерета, ибрикчии... Ще ни обвинят в антибългарски действия. Ония от другата страна  държат и ножа,  и хляба. И стотици вестници, сайтове и телевизии. Но ако имате топки - сега е моментът. Утре ще бъде късно. Сила като ДОСТ, обединяваща антикомунисти независимо от тяхната етническа принадлежност и религия, е единственото, което може да спре процеса на присъединяването на България към Евразия., процеса на отказ от цивилизованост.

Виждаме всички, че тече неприкрита кампания за изваждането на България от Северноатлантическия  отбранителен съюз. Поднасят ни фалшиви анкети как българите уж много искали Москва да ни защитава, а не НАТО. Говорят за руски знамена, които се веели над Крим. Това е артилерийска подготовка за голямата цел на завръщащия се мрак - напускането на НАТО.  Погледнете екипа на генерал  Радев - почти всички сътрудници в този екип са прононсирани руски маши за влияние. Прочетете "новите" имена в листите на БСП - там нещата са още по-ясни. Нещата там са оскърбително ясни.

 Цялото проруско войнство е хвърлено сега в битката срещу България

И да попитам всички, които  онзи ден гръмко цитираха думите на Левски: "Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи".  Какъв е смисълът да цитираме тези идеи, ако днес ни е страх да застанем рамо до рамо с нашите събратя, българските турци, в това най-голямо сражение за независима България? 

Политици и партии се перчат и кичат и с делото на Стефан Стамболов. Кой ли не се удря сега в гърдите, че е негов следовник? За кой ли днешен политик  не чухме, че бил "новият Стамболов"? Но дойде ли време да се действа, започват страх и отстъпление пред руската пропаганда. Страх да не ни изрисуват като "еничари". А същият този Стамболов имаше силата, куража да иде в Цариград и да  преговаря с Абдул Хамид. Той, човекът, участвал в няколко въстания срещу Османската империя,  не се боеше да търси  дори военен съюз със същата тази  империя,за да стабилизира българското външно-политическо положение, като етап от решаването на националния въпрос. И това е само няколко години след Освобождението. А днес ви е страх да бъдете заедно с нашите братя с турски етнически произход. Стига лицемерие!

Още веднъж: ДОСТ е единствената партия в тези избори, която предлага на изтъкнати антикомунисти общи действия, за да бъде разрушен монопола на КОЙ. Разрушаването на КОЙ е голяма, трудна, но постижима кауза - ако сме заедно, отвъд предразсъдъците и разделението.

Ключови думи

Коментари

kate pate's picture
kate pate
new

Нова Република(ДСБ) има

Нова Република(ДСБ) има отчаяна нужда от ракета носител. Да се вземат.
 's picture

смехурко

Трябва да признаем

Това е истината!
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Кое е "истината"?

Истина ли е, че Местан беше 25 години дясна ръка на Ахмет и КОЙ? Истина е. Истина ли е, че Местан беше операторът, който удави съдебната реформа на Христо Иванов в НС? Истина е. Истина ли е, че Местан беше верен съюзник на Станишев и БСП, въпреки седесарските си корени? Разбира се, истина е. Истина ли е, че Местан търчи за закрила от собствените си мутри в турското посолство? Истина е. Истина е, че американските граждани прилъгват популацията с глупости към червейчето на един от най-продажните и най-гнусни антибългарски оператори и агент на Ердоган. А платените козяшки тролове им пригласят.
 's picture

Б.Павлов

Как се случи назначението

Как се случи назначението "примера за успешен, млад бизнесмен" Делян Пеевски за председател на ДАНС? Не беше с ексклузивнто участие на "европееца" Лютви Местан? Как щеше да се развие плитическата кариера на тзи най-успешен български "меринджей", ако това граничещо с гавра назначение не беше изкарало софиянци на улицата? Някой да си спомня протести заради този скандал в Кърджали? Избирателите на ДОСТ и ДПС малко се вълнуват от "евроазиатските" или "евратлантически" ценности на лидерите си. Така че призивите на г-н Мишев сигурно ще накарат г-н Местан да се просълзи, но трудно ще стигнат до сърцето на десните. Борбата за повече "крепостен" електорат няма нищо общо с евроатлантизма, либерализма и демокрацията. Политическите стратези сигурно имат основания да гледат на разцеплението на ДПС с надежда. Но за ентусиазъм сред гласуващите срещу статуквото "Кой?" е твърде рано. Защото е казано: по делата им ще ги познаете. "Делата" на г-н Местан засега се нуждаят от обяснение.
 's picture

Нора

Не нам, г-н Мишев! Та ние сме

Не нам, г-н Мишев! Та ние сме съвременници на този преход и лично участвахме в него! Лично бяхме измамени от доста хора, на които вярвахме и им познаваме и зъбките даже! Няма начин Евгени Михайлов, който ме агитираше да гласувам доверие на "дясната" партия ГЕРБ и да си изоставя принципите, сега да успее да ме убеди да подкрепя Местан, който предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?! В това няма никаква логика!
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

А, Косьо Мишев за Местан? Найс.

Това изведнъж обяснява и Жорко Масажиста и Жени Канарчето :) ЦРУ дава рамо на турските си колеги.

КМ

съвсем е изперкал
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Чиба при Путин, бе!

Чиба при Путин, бе!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.