Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Крадци задигнаха велосипеда на белгийски министър, с който той пристигна на пресконференция, предаде Ройтерс.

Бен Вейтс - регионалният министър на транспорта в областта Фландрия, обявил план за инвестиране на 300 милиона евро в строителството на нови велоалеи. Той е част от програма за насърчаване на алтернативния транспорт.

Министърът оставил велосипеда си на стойка паркинг на гарата в градчето Хале, южно от Брюксел, и дори го заключил. Когато отишъл след това да си го вземе, от него нямало и следа.

Вейтс бил принуден да се обади на шофьора си. Той се надява полицията да открие крадеца, като прегледа охранителните камери на гарата.

Белгия е една от страните, където карането на велосипеди е нещо като национален спорт. Същевременно нейните жители се придвижват предимно с коли, което предизвиква едни от най-тежките задръствания в Европа.

Коментари

Някой капиталист е

Някой противник на велореволюцията ша да е, да знайш. Не бе, майтап, то се знае кои са.
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Пеевски е, много ясно.

Поне ще го хванат веднага.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.