Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Със заявените от БСП приоритети в енергетиката - Русия първа, България по-назад, ни чака тотален блокаж по всички направления за внасянето на конкурентност на българския пазар на нефт и газ.

Ще блокират проучването и добива на нефт и газ в Черно море. Тъй като не им изнася да го правят пряко, ще активизират "зелените" и "еко" - както направиха с шистовия газ. 

Хората трябва да знаят - Русия плаща на българските политици, които защитават монопола й. С тези пари сега ще искат да ги преизберете.

Ще блокират всички интерконектори с идеята, че руският газ ни е достатъчен. Вече построените ще бездействат.

Цените на горивата ще продължават да източват по милиард лева на година от вашите джобове.

При тези харчове - от близо 45 милиарда лева, които са невъзможни с корпоративни гаранции дори на БЕХ, да не говорим на НЕК, равнището на дълга ни ще надмине критичните нива от 60 процента към БВП и влизаме в "гръцки" сценарий без гръцки възможности.

Чака ни румънски сценарий - там руснаците финансираха през европейските си партньори и бизнес победата на румънските социалдемократи. 

Ако някой си мисли, че не ни чака същото като в Румъния при победа на Нинова - дълбоко се лъжат. Но този път няма да има Местан, за да свали правителството им. Колко масова обществена енергия отиде там само за да се отмени едно правителствено решение. Проблемът е, че подобни решения могат да се приемат всеки ден.

С мирни демонстрации и протести няма да минем.

Коментарът е от личния профил на Илияан Василев във фейсбук. Заглавието е на редакцията.

 

 

Коментари

 's picture

Ivanka Chobanova

ИЗБОРИ

Защо,бе неразумни народе,защо бе джанъм защо пак БСП.Колко е къса паметта на тоз народ не знам,но знам едно,че моето покение живя във времена на корейски сценарий.Знам,че родителите ми се бъхтеха по цял ден и резтат само манджа и стая под наем.В същото време комунистическите велможи си живееха бейски.Във висшите училища с предимстмо,женеха грозните си тъпи деца за красиви и умни щото имаха власт.Чужбина,че кой ти даваше да помислиш само.Преди години когато работех в майката тевизия дойде Владко за интервю,не можа бъкел да каже,дрогиран ли беше пиян ли ,но това което изпъкна беше тъпотата.В този ред на мисли толкова го изстрадахме този строй,че сега като я слушам тази Корнелия повярвайте ми веднага ми се догадва.То бива лъжи,бива ама тая комсомолска секретарка направо се вживя.Мога да им кажа само едно, без извинение-Ай сектир!
 's picture

Mcline

Избори

Г-жо Чобанова, въпросът "защо пак БСП" е само наполовина верен. По-правилно е да се попита защо пак ГЕРБ или БСП ????
 's picture

Neandertalec

Советский народ за последнии

Советский народ за последнии 100 лет от идеи всемирной революции наконец то пришел к идее об импортозамещении. При этом потеряв десятки миллионов погибших в репрессиях, голодоморах, войнах и лагерях. И ведь ничего из задуманного не получилось. Помните: землю крестьянам, фабрики рабочим, город сад, догнать и перегнать (два раза), догнать по маслу и молоку, химизация, кукуруза, целина, БАМ, отдельную квартиру каждой семье (три раза), социализм простой и развернутый, коммунизм к 1980 году, война малой кровью на чужой территории, экономика должна быть экономной. И все эти 100 лет всегда были враги, вредители, шпионы, загнивающие империалисты, агрессивные сионисты.... Министерства-совнаркомы-наркоматы-министерства-совнархозы- министерства... ЧК-ОГПУ-НКВД-МГБ-КГБ-ФСБ.... Рыбинск-Щербаков-Рыбинск-Андропов-Рыбинск... +++ 11 конституций, восемь гимнов, три флага, семь денежных реформ и два дефолта... Ну и почему получится в следующие, положим, 20 лет, а? Да ни за что: нет технологий, денег, науки, образование очень так себе, умники и таланты выманиваются... Нет источников и ресурсов для прогресса. Германия в 1945 году - 8-9 миллионов убитых, 23 миллиона раненных, 5 миллионов в плену, страна почти на 100% разрушена, СССР вывез 2500 составов с оборудованием.... А в 1965 самая большая экономика в Европе. А Япония, а Ю. Корея, Тайвань, Сингапур, Гонконг, КНР.... А Финляндия, начавшая с СССР с одного старта и в одно время, входит в пятерку лучших стран мира... Короче, чуваки, дело не в нефтяных и прочих богатствах, а в качестве народа, который с 1917 был запуган, креативная его часть убита, крестьянство, купцы, промышленники уничтожены... Ну мне кажется, что выхода и нет вовсе, а что это значит никто не знает..
 's picture

Радев

Каквото реши народа на

Каквото реши народа на изборите, това ще е. Колкото и да квичат Василев, Минчев и пр. грантаджии. Илиянчо защо мълча като насран за мафиотските схеми по време на управлението на Боко Тиквата? Тогава нещо не го чувах да плаши с протести.
 's picture

Божидар Цветанов

Най-мафиотското управление на

Най-мафиотското управление на Бългрия е било по времето на управление на Костов и БСП.
 's picture

Kalin Todorov

Въоръжена борба?

Доколкото разбрах, авторът и Клуб Z още от сега призовават към въоръжена борба срещу едно бъдещо законно избрано правителство?
 's picture

Божидар Цветанов

БСП няма да е законно избрано

БСП няма да е законно избрано. Те са изсвестни с купуването на гласове както и ДПС. Дори имаше и разследване от Нова и БТВ за това.
 's picture

Кирил Манолов

Статията на Ил. Василев

Четете,го братя българи! Четете и разсъждавайте! Ако младите нямат памет за комунизЪма и социализЪма,то поне вие,60 и повече - годишните,не помните ли какво причиниха комунистите на България и на цяла източна Европа? Наистина ли искате един ден вашите внуци да ви прокълнат за глупостта ви?
 's picture

Krasimir Kabakciev

Необходим е здрав фронт срещу ГЕРБ и БСП - двете лица на злото!

Повтарям: необходим е здрав фронт срещу ГЕРБ и БСП - двете лица на злото! Но тук има голям проблем! На кого да заложиш? Всичките досегашни се оказаха кой пълен боклук (РБ), кой смохотворен и жалък (ДСБ)! Отроци на номенклатурата като безхаризматичния Иванов дърпат гласове. И в "Нова република" има неприемливи лица, като Трайков, бивш министър на ГЕРБ. Какво да се прави? Другото е от боклук по-боклук - чисто етническа, противоконституционна партия, пълни боклуци, самонанаречени патриоти, Марешки - повече от съмнителен. Към този момент "Нова република" изглежда най-малкото зло. Мислете, бе!
 's picture

Божидар Цветанов

Необходим е здрав фронт срещу

Необходим е здрав фронт срещу "Нова република" и БСП - двете лица на злото! Към този момент ГЕРБ изглежда най-малкото зло.
 's picture

Arma

Като няма местан ще има

Като няма местан ще има МЕГДАН
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Ха така!

А сега прочетете всички постове . Разбрахте ли защо всичко почти е объркано в дуржавата ни? Защото и ние сме объркани и най-вече разединени! Като се връщам назад в годините разбирам, че явно това е била идеята на нашите противници - да сме разединени. Един е против Костов, друг против ГЕРБ, трети против Нова България и т.н.Докато е тъй, не чакайте нищо добро!
 's picture

:)

Споко!

Това са само тролове. Хората ще се научат, че трябва да следят зорко политиците, да не вярват на голословни думи все едно политиката е религия, да ги ръчкат в правилната посока, а отклонят ли се - дръво неокастрено...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.