Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Много е рано да се говори за сваляне на санкциите срещу Русия", заяви във Вашингтон на съвместна пресконференция с Тереза Мей американският президент Доналд Тръмп.

Изявлението дойде след като днес цял ден се спекулираше с информация, че милиардерът вече бил подготвил указа за отмяна на наказанията срещу Кремъл. Дори негова съветничка косвено потвърди изтеклата информация, като отбеляза, че в Белия дом обмислят премахването на санкциите.

"Ние по принцип искаме да имаме добри отошения с всички страни. Това едва ли ще ни се отдаде. Но ако имаме отлични отношения с Русия и Китай - това ще го подкрепям", добави президентът.

"За Путин и Русия все още нищо не мога да кажа - добро или лошо или каквото и да било. Още не познавам този господин. Надявам се да имаме фантастични отношения с него. Това е възможно, но е възможно и това да не се получи", изтъкна Тръмп.

В събота президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин ще проведат телефонен разговор.

Милиардерът и британската премиерка Тереза Мей потвърдиха ангажиментите си към НАТО 100 процента. Независимо, че скоро Тръмп нарече Алианса стара изхабена г.

И двете страни ще работят за тесни търговски отношения. Мей обяви, че американският президент е приел покана от кралица Елизабет II да посети Великобритания.

Коментари

Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Да видим днес следобед какво ще каже ;)

Другарката Мей какво е казала и какво са й казали няма много значение, тя няма голям избор, освен, както уинстън и маргарет, да прикляка като й кажат "клекни" и да казва "бау" като й кажат "кажи бау". И да симулира като Мелания, че й е кеф.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.