Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът в оставка Бойко Бориов призова служебния премиер Огнян Герджиков да направи пълна проверка на дейността на правителството в оставка. Борисов каза това при предаването на властта от неговото правитество на служебното.

"Искам да ви пожелая успех, защото отстрани може да е лесно, но всъщност сами ще се убедите колко е трудно. Народът поиска нови лица, нов тип управление, ние се съобразихме с това, което изборите дадоха като резултат. Много пъти в живота това, което си пожелаеш, става реалност. Пожелавам успех. Призовавам ви да разровите всичко, което има по министерствата, за да може тази спекулация по тази тема да се прекъсне. Ако има нещо, което да ви притесни, не само да го осветлявате, а директно на прокуратурата", заяви Борисов.

Той каза, че в момента "параметрите на държавата са такива, каквито не са били".

"Да стискаме палци на Григор Димитров. С проф. Герджиков сме се срещали и на кортовете доста пъти, балансът е изцяло положителен за мен. E, сега, като сте премиер, може и да е друго", пошегува се лидерът на ГЕРБ.

Това каза Борисов по повод мача на Григор Димитров срещу Рафаел Надал, който вървеше по същото време.

"За мен е чест да приема от вас този висок пост. Вие сте най-дългогодишният премиер на България в най-новата ни история. Ние оценяваме високо това, което сте направили, ще надграждаме. Вие поискахте да се направи сериозна ревизия. Не смятам да ви скършвам хатъра. С надежата, че няма много лоши неща да излязат. Ако някъде излезе, ние сме длъжни пред хората на България да направим така, както повеляват законите на страната."

 

 

Това отговори Герджиков на Борисов.

 

Коментари

Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

вечното театро за верующите.

че никой няма да скърши хатъра на останалите е ясно като бял ден.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.