Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българската актриса Анжела Недялкова мина по червения килим (който в този случай бе оранжев) на премиерата на „Трейнспотинг 2“ – продължението на култовия филм на Дани Бойл. Официалната прожекция бе на 22 януари в Единбург, Шотландия.

Нашето момиче позира пред камерите на фотографите в ослепителна синя рокля на фона на надписа „T2 Трейнспотинг“. На прожекцията в „Синеуърлд“ пристигнаха всички участници във филма – режисьорът Дани Бойл, писателят Ървин Уелш (автор на романа „Порно“, по мотиви от който е снимано продължението), Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Дани Лий Милър, Юън Бремнър, Кели Макдоналд…

По екраните във Великобритания филмът на 27 януари, а у нас – на 17 февруари.

Предлагаме ви кадри от премиерата на „Трейнспотинг 2“: 

Анжела Недялкова
Юън Макгрегър и Кели Макдоналд
Режисьорът Дани Бойл
Робърт Карлайл
Писателят Ървин Уелш със своя приятелка
Юън Бремнър
Джони Лий Милър

Площад Славейков.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.