Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Обама потрива ръце, "бандеровците" са въодушевени, ислямистите са изпълнени с надежди. Внезапно е разкрита главната военна тайна, зеещата дупка в системата за сигурност, ахилесовата пета на Руската държава. Това е скромната спиртосъдържаща настойка "Бояришник". Оказа се, че стига само в нея да бъде подменен етиловият спирт с метилов и няма да има кой да защитава Родината - значителна част от мъжкото ѝ население просто ще измре.

Очакваме спешно заседание на руския Съвет за сигурност (ако неговите членове все още не са се отровили).

-----

* Авторът е руски политолог и публицист. Коментарът е от профила му във фейсбук.

Коментари

Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

От преди 30г.

Точно преди 30г. бяхме в Ленинград, в един завод и скоро спряха да ни пускат вътре за около 4дни. Оказа се, че са починали 2-3 души, които отворили цистерна с югославски лак на спиртна основа и пили от него. Та такива случаи е имало и преди!
 's picture

Бобо

чехия 68

В спомените на руски войници при окупацията на Чехословакия се разказваше за перманентното пиянство на цял полк , в последствие се оказало , че Рашките влезнали в цех за спирт и заредили всички танкове и бтр-и вместо с антифриз със спирт , така всяка вечер заставали под канелките и се спиртосвали . Два месеца продължило разследването докато разберат началниците откъде идва алкохола .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.