Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Членството на Петър Стефанов Москов в ПП "Демократи за силна България" е прекратено с решение на Националния вътрешнопартиен Арбитраж. Това съобщи Емил Мачиков, главен секретар на ДСБ на личния си профил във Фейсбук.

Новината бе съобщена и от самата партия:

"Вчера, 18.12.2016г., на свое заседание Вътрешнопартийният арбитраж към Демократи за силна България взе решение по създадена преписка, съгласно устава на ПП ДСБ, с което прекратява членството на Петър Стефанов Москов в Демократи за силна България.

Пресцентър
Демократи за силна България"

Новината завари министъра на здравеопазването в оставка на преговорите между Реформаторския блок и ГЕРБ за евентуално съставяне на правителство. 

"Наистина ли считате, че това, което ме питате, е важно и е свързано с вълнението на хората, на вашите читатели, зрители и слушатели?  Живеем през 2016 година. Това, че група хора са решили, че заради различно мнение могат да се върнат в седемнадесета година (вероятно се има предвид 1917 - б.р.), си е тяхно решение. Да попитам, да знам какво да кажа вкъщи – ще ме интернират ли, заедно с цялото семейство или само ме изключват от партията"?, реагира Москов.

За изключване на здравния министър от ДСБ, на която беше и зам.-председател, се заговори още в края на миналата година, когато лидерът на ДСБ Радан Кънев и цялата партия излязоха в опозиция, но той остана министър в кабинета на Бойко Борисов. Неотдавна стана ясно, че Москов отдавна не е плащал членския си внос в партията, което според някои обяснения означаваше, че той се е самоизключил. Тогава Кънев коментира, че Москов продължава да е член на ДСБ, но плаща членски внос от 5 лв. като редови член, а не 1% от министерската си заплатата или около 30 лв. Лидерът на ДСБ напомни, че партията се е разграничила от своите членове, които са останали във властта след нейното напускане.

 

Ключови думи

Коментари

Идат избори.

Всички се готвят, кой както може :)))
Антон Христов's picture
Антон Христов
А. Христов

Москов предаде България заради свободата си.

Ама и Москов подлива вода като за последно. Той ги злепоставя, а те да го търпят за да не се върнели 1917-та. :D Да си ходи при Боко Тиквата той ги кърми такива като него както сам каза "с големите си гърди"
 's picture

Роси

Ами жалко, че Москов направи избора си...

Все пак няма да остане на сухо - Борисов отдавна мечтае да го приеме в ГЕРБ...

Като чета във Фейса,

поне половината от 350-ттях члена на ДСБ са твърдо зад Отпечатъка. Намирисва ми на отлюспване, само не знам Раданът какво ще прави след това, освен да е редови член на партията на магаренсон.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.