Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът Барак Обама е заповядал да се направи пълен преглед на информациите за намеса в изборите от руски хакери, заяви съветничката по борбата с тероризма Лиза Монако, цитирана от Си Ен Ен.

"Държавният глава поиска от цялата разузнавателна общност и всички управления да бъде извършен пълен преглед на всичко, което се е случвало по време на президентските избори през 2016 година. Нареждането е за да се извадят поуки от изводите в разследването, както и да се предупредят заинтересовани страни", уточни Монако. "Проверката е в съзвучие с работата, извършена през лятото срещу заплахите, които ние всички виждахме, и с цел да се ангажира и Конгреса", добави тя.

Монако обяви, че адмиинстрацията ще бъде съпричастна към проверката и резултатите от нея ще бъдат оповестени публично. Докладът на разузнавателните органи трябва да бъде готов преди встъпването в длъжност на Тръмп на 20 януари догодина.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.