Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако героят на Уил Смит в "Аз съм легенда" разполагаше с него, накрая на филма зомбитата нямаше да го докопат. Двама монголски бизнесмени наеха Mercedes да им направи най-якото возило, за да ловят вълци, но то ще издържи и на зомби апокалипсис, пише digitaltrends.com.

Истинско дърво и гранитни плотове.

Базата е високопроходимият камион Mercedes Zetros 2733, който се използва от военни части и пожарни по целия свят. Машината е яка - 6х6, с блокаж и на трите диференциала, 7,2-литров шестцилиндров редови дизел с 326 конски сили и въртящ момента като на танк. Има опция между 6-степенен автоматик или 9-степенна роботизирана скоростна кутия.

Почти като в ловна хижа.

Специално за монголците всъдеходът е оборудван като луксозен кемпер, с отопляем под, гранитни плотове два LCD телевизори, озвучение на Bose, кухня, баня и хол с мека мебел. Дизелов генератор осигурява ток, а ако свърши нафтата, има и соларни панели.

Има място и за АТВ.

В товарното помощение се побира АТВ, за всеки случай. По-бързо е с него, отколкото да бягате на два крака от зомбита.

Ключови думи

Коментари

MARIA SALVADOR

Готин е! Много! Направо мога да си живея в тоя кемпер...:)

коко струва?

коко струва?

Екатерина

Това не е кемпер, това е бункер! :D

цената му е 1150 лв и безплатно каско

жжжжжж

лол

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.