Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Седем автомобила са горели тази нощ на ул. "Първа Българска армия" в София, съобщи Нова тв. Пламъците са обхванали закрит паркинг и са унищожили автомобилите.

Луксозните коли са собственост на бизнесмена и кандидат-президент на последните избори Николай Банев.

По случая работят от следствието.

„Това е пети палеж върху моя собственост”, заяви пред телевизията Банев и допълни, че досега държавата не е наказала никого за покушенията.

Пред бТВ бизнесменът дори бе още по-директен -  той съобщи, че знае кои са поръчителите и извършите и кой държи чадъра над тях, но не каза конкретни имена, защото нямал доказателства. Банвев вижда пряка връзка между случката и скорошните избори.  

Сигналът за инцидента е подаден около 2.35 ч тази сутрин.

Пожарът е възникнал в гаражни помещения, а щетите ще се оценяват тепърва.

В черната поредица за семейството първо бе взривен техен офис на бул. "Витоша" в столицата, близо до бившето кино "Петър Берон". След това пламна и домът им в елитния софийски кв. Бояна.

Баневи, освен като радетели за т. нар. Евразийски съюз, се прочуха с това, че бяха сред българите, които според досиетата "Панамалийкс" са имали офшорни фирми. Двамата са почитатели на лукса и скъпите автомобили, а през юни 2015 г. медии писаха, че е потрошен с бухалки "Майбах" на Евгения Банева.

Ключови думи

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Какво е това "закрит паркинг"?

На български не се ли употребява обикновено думата "гараж"? Колкото до Баневи, пак ще си купят.
Stoqn Petrov's picture
Stoqn Petrov
chrome

Интересно ми е как са

Интересно ми е как са проникнали ако не е някой вътрешен човек...
 's picture

d-r Petroff

Банев,га лапаше боновите книжки на хората

ниКОЙ не те палеше въпреки,че ако ти бяха драснали кибрита от тогава,нямаше да ги откраднеш.Сега си преброй откраднатите бонови книжки.Умножи го по 3,14 и ще разбереш приблизителният брой на заподозрените.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.