Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Събитията, които се развиват у нас следват чужд сценарий. За това предупреждавах многократно, включително и за това, че външни сили успешно манипулират гнева на българския избирател от неслучилите се реформи при управлението на кабинета Борисов и стъпвайки върху политическите амбиции на своите "идейни" агенти, на практика реализарат сценарий по излизането на България от ЕС и НАТО. Отричането на този факт е част от играта, която отчита, че на този етап настроенията на преобладаващата част от българското общество - близо две трети - са в полза на европейското и атлантическо начало и прякото поставяне на въпроса ще попречи на тези сили да дойдат на власт. А властта е основният инструмент за промяна на нагласите и реализация на стратегията по връщането на България в зоната на влияние на руската православна цивилизация - това е терминът.

Зад кадър се разиграваха и продължават да се разиграват добре финансирани схеми с участието на български политици и руски агенти на влияние.

Постоянно твърдях, че кандидатурата на генерал Радев е обсъждана от лидера на социалистите с "отговорни фактори" в Москва, включително плана за действия по време на президентските избори. Тази координация продължава, включително по отношение на контрола върху назначенията и политиката на „Дондуков“ 2.

Преди няколко дни госпожа Нинова в прав текст и пред телевизионни камери отново излъга, че не е обсъждала кандидатурата на избрания български президент с хора в Москва („Сбъркана ни е системата - счита се за нормално някой отвън да ни наложи кандидат. А най-нормалното не се приема. Нито е разговаряно с Москва, нито с Вашингтон. Нито с никакви лобита“, каза Корнелия Нинова в интервю за бТВ - бел.ред.).

Доказателствата за обратното се съдържат в интервю на Царьград тв с шефа на Института за стратегически изследвания към президента Владимир Путин Леонид Решетников и на Николай Малинов, шеф на русофилите в България. Споделеното от тях разкрива генезиса на критично важни за националната ни сигурност процеси, включително свързаността между руския фактор и неговите представители у нас.

Предателството на БСП и на нейния лидер, за което става дума в това предаване, трудно може да намери точно определение, но със сигурност попада в дефиницията "действия против националните интереси и националната сигурност". Това е скандал с огромен мащаб, който потвърждава операция "Връщане на България". Тя започна с отстраняването на президента Плевнелиев, продължи с избирането на Румен Радев за президент и се планира да завърши със смяната на властта при парламентарните избори. И на най-непредубедения зрител става ясна ролята на лидера на БСП Нинова, на русофилите в тези процеси и тяхната органична свързаност с ключови фактори в Москва.

Проследете внимателно това видео - в него се съдържат много отговори на интересуващите Ви отговори (интервюто с Решетников започва около осмата минута на записа):

В интервюто Решетников казва дословно:

"Наскоро беседвах с лидера на социалистическата партия на България (Корнелия Нинова). И тя ми каза: „Ние ще издигнем кандидатурата на ген. Радев“. И аз я попитах: „Какви ще бъдат лозунгите?“, все пак България е неутрална и самостоятелна страна. А тя ми отговори: „Още е рано“.

А след това уточнява:

 "Този разговор беше през лятото. През август тази година."

Две думи за Леонид Решетников, който в Москва се смята за водещ българското или балканското направление, като генерал-лейтенант и дългогодишен ръководител на Информационното направление в Службата за външно разузнаване на Руската федерация.

Формално той е извън тази служба и ръководи цивилната фасада на СВР към Президента на Русия - Института за стратегически изследвания. Това е същия бивш секретен институт на Службата за външно разузнаване, в който работят над 200 сътрудници и обслужват нуждите на руското разузнаване - по израза на самите хора от института, "аналитичният щит на Родината". Този институт обслужва нуждите не само на президентската администрация, но и на Министерството на външните работи (МИД) и на Съвета за сигурност към Президента на РФ. Без съмнение, това е главното аналитично ядро и връзката между руското разузнаване и официалните власти на Русия.

Всяка среща с генерал Решетников, особено с български политически лица като госпожа Нинова, би трябвало да бъде потенциален обект на разследване от българските служби по контраразузнаване и въшното ни разузнаване, когато е на чужда територия - доколкото са свързани с влиянието на Русия върху вътрешния политически процес.

Подозренията растат, когато отсъства публична и изпреварваща информация от госпожа Нинова за тези контакти. Вие да си спомняте президентът Първанов или госпожа Нинова след завръщането си от Москва, или при посещенията у нас на хора от ранга и с профила на генерала от руското разузнаване Решетников да са правили публично достояние тези срещи? Не сте, няма и да чуете. Защото това е задкулисието, в което се крият същността на политиката, намеренията и действията на ключови фигури от българския политически живот.

Почти със сигурност след изнасянето на тези факти, защитната реакция на госпожа Нинова ще бъде да принизи значението на казаното от Леонид Решетников и неговата роля при формиране на съвременната руска политика към България.

Истината е, че от изнесеното и случващото се у нас през последните месеци става ясно, че това, което в БСП и в АБВ отричат, е в ход - съгласувана и координирана от руското разузнаване операция по промяна на политическата ориентация на България. Помните, че Корнелия Нинова в прав текст отрече да е обсъждала кандидатурата на генерал Радев в разговорите и с отговорни руски политици и представители на руските служби. Нейната теза, че Румен Радев е плод на нейна самостоятелна инициатива, бе упорито и системно отстоявана в спора за авторство с другия участник в московската завера  - Георги Първанов.

Помните ли нейните думи, че тя ходи и е добре приета в Москва, но и във Вашингтон с идеята, че води "балансирана" политика. Истината не може да бъде по-далеч. В САЩ тя е била на частно посещение и никакви политически разговори "за баланс" не е водила, в Москва е договаряла действията си у нас.

Освен за двойното дъно в действията на госпожа Нинова, от казаното от генерала от СВР по време на интервюто, става ясно, че в хода на разговора е станало дума за излизането на България от НАТО - http://tsargrad.tv/app.php/article/2016/11/16/rusofilija-v-bolgarii-na-podhode-vopros-o-vyhode-iz-nato, като следващ етап, доразвиващ победата на генерал Радев на изборите. Позицията на Нинова, ако въобще е допустимо политическия лидер на БСП да се среща потайно (защото официални сведения няма) с ключова фигура на руското разузнаване, не е била, че това е недопустимо, както би трябвало да бъде реакцията на всеки български политик и патриот, с преки претенции да стане министър-председател след шест месеца, а забележете, че за подобна цел все още рано. С други думи нямаме спор по крайната цел, а по тактиката - кога да бъде изведена на преден план. Разговорът с Нинова, според Решетников, се е провел през август тази година.

Според интервюиращият и Решетников било естествено Нинова да проявява "осторожность", тъй като за такъв тип открит разговор с българските избиратели - за смяната на ориентацията от евроатлантическа към евразийска - трябва да се работи внимателно и още дълго време.

Решетников не скрива задоволството си, че последвалите събития и паниката на Бойко Борисов, който подал оставка и предизвикал парламентарни избори, била "победа" за тях, макар и "промеждутъчна", но предстоят още много боеве. Плановете са за "зачистка" (терминът е зловещ, в сталинския вариант означава буквално прочистване – избиване) на действуващия елит "от евроатлантически кръгове". Този елит според Решетников е "пяната" на българската нация. Да се надяваме, че в случая Решетников има предвид по-невинното значение на думата...

Това за сведение на "обединителите" на българската нация.

Предупреждавам слабохарактерните - това не е най-стряскащото, което можете да чуете при подобни редки откровения от страна на "хората" зад кадър в Москва, които организират и насочват стрелите на своята хибридна война към нас. Обикновено те са много по-сдържани, но изглежда еуфорията от победата на Румен Радев ги е накарала да "развържат език" и да осветят процеси, които трудно излизат на повърхността.

Повтарям, за да стане ясно на всеки - срещу България и с участието на български политици, включително НПО структури и паравоенни формирования, се провежда план, чиято крайна цел е изваждането ни от НАТО и ЕС. От казаното от генерал-лейтенат Решетников става ясно, че има замесени български участници и по думите му става ясно, че госпожа Нинова не е единствената.

Уж скромната кампания на генерал Радев, се оказа най-скъпоструващата сред кандидатите, включително чрез системата от "дарения" от безработни и пенсионери се легитимираха значителни средства. Можете да предположите откъде са източниците на тези средства. От интервюто на ръководителя на движение Русофили можете пък да разберете за какви цели се използва мрежата на организация в България.

Крайно време е българските сили за сигурност, включително контраразузнаването и прокуратурата, да разследват сигналите, които се съдържат в "откровенията" на генерал-лейтенат от службата за външно разузнаване, който е достатъчно добре информиран и реагира в съответствие с текущите задачи, възложени от Кремъл.

Ето Ви още едно негово интервю, в което се допълва картината и от което става ясно, че той реализира поръчения на президента Владимир Путин.

Втората по-важна част на българската операция, както става ясно от думите на Решетников, са парламентарните избори и въвеждането на мажоритарен вот, който при съзнателно стимулирана тенденция на самоизолация, раздор в дясно и най-вече игра върху слабите места и провокирани грешки на Борисов, трябва да ни отведе след половин година до парламент, доминиран от БСП и ДПС.

Тоест планът за евразийската ни преориентация може да бъде реализиран, само когато политици като госпожа Нинова дойдат на власт. Ако не Ви е ясно как ще стане, вижте тенденциите в ръста на влияние на социалистите, подпомогнати от социологически агенции, което до месец април трябва да се изравни и задмине ГЕРБ. Така, както два месеца преди президентските избори уж "всеки" кандидат на ГЕРБ трябваше да спечели с лекота президентските избори, а се оказа, че машината за победа на партията се разпадна.

И още нещо, което със сигурност ще Ви направи впечатление в интервютата, русофилите в България извеждат тезата си за изконната принадлежност на българската нация към православната руска цивилизация, с аргумента, че прабългарите са дошли от Азия?! Да сте чули нашите патриоти да възроптаят?

В нашия живот има много битки, но една стои над всичко - започната от българските възрожденци и недовършена битка за независимостта на България.

Горното за сведение на евроатлантиците у нас, много от които не съзнават, че са част от този план на Москва.

Коментари

 's picture

d-r Petroff

При БСП е така,че след идването на

всеки нов шеф на партията,всички съжаляват за стария.Кръстена на баба си Нели и оная курва свекървата, е готова да застане в задна прашка пред всеки съвеЦки другар в изблик на патриотизъм русоробство.
Гоце Доганов's picture
Гоце Доганов
Гоце Доганов Будов

Руската пропаганда с нищо не

Руската пропаганда с нищо не се различава от пропагандата на ислямската държава ... Ето защо , в сряда, 23-ти, Европарламентът официално ще приравни руската пропаганда към ислямистката и мерките за борбата с тях .. И двете разчита на невежата част от нашето общество ... Какъв позор за РФ!
 's picture

Vladimir Radoslavov

Специалистът по Русия така

Специалистът по Русия така рече и точка. Червен преврат. Напускане на НАТО и ЕС. В никоя от къмпаниите нямаше такива тезиси. Говореше се за нормализиране на отношенията между България и РФ като да се преразгледа политкоректността, украинската пропаганда и брюкселските "указния" на ястрбите от ЕС и ЕП

Каква точно е стойността на

Каква точно е стойността на този „анализ“? Научихме, че КГБ никога не са си тръгвали от България? Че БСП, ДПС и всякакви патреоти са ченгенайска сган? Че са пета колона на московска верижка? Че Козата на Овчаров е нагъл лъжец и е готова на всичко, за да задоволи плащащия (в доста смисли, доколкото съм чувал)? Ами… да благодарим за новините на господина. Добре че е той да ни светне.
 's picture

Petyo9

Преди една година,

година и нещо, в предаването "Свободна Зона", журналистът Георги Коритаров, онлайн, взе шокиращо телефонно интервю от бившият шеф на КГБ Олег Гордиевский, сега в изгнание. Ще се опитам да го преразкажа по памет: "Вие много добре знаете, че по времето на соц-а, у вас, в България, във всяко ваше министерство имаше назначен т.нар. "съветски съветник" с ранг на зам. министър. Никой във вашата държава нямаше право да отказва каквато и да било информация на тези съветници. Включително и такава с най-висока степен на секретност. Съветниците препращаха информацията в Кремъл, където тя се анализираше, систематизираше и класифицираше. Много често самият министър не разполагаше с толкова пълна и всеобхватна информация за повереното му ведомство, от тая с която разполагаше Кремъл. След събитията от 90-те и разпадането на СССР тези съветници за известно време останаха безпризорни. Някои от тях продължаваха да изпращат информация в Москва, но това беше по-скоро акт на добра воля. Те не бяха, за известно време, подчинени никому. Но още с идването си на власт, Владимир Путин въведе железен ред, организация и дисциплина в техните редици. Повечето от старите останаха за известно време като инструктори, защото Путин ги замени с етнически българи, а също така използва връзките които имаха за да внедри новите информатори по места. Сега те са внедрени във всичките ви държавни учреждения и служби, включително в секретните. На територията на България действа мощна резидентура от 200 клетки, от 3 до 20 души всяка, командвани от руски генерал. Събираната от тях информация е в пъти по-обемна и подробна отколкото тази която се събираше по времето на соц-а." На вас оставям изводите.
 's picture

Vladimir Radoslavov

Коритаров във съчетание с

Коритаров във съчетание с Гордиевски какво ндлъгване и надприказване е било а няко си го взема на сериозно
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Другарят номенклатурчик пак плаче на чужди гробища.

Не мога да разбера докога ще се дава трибуна на документално доказани доносници.

Аз пък не мога да разбера

Аз пък не мога да разбера докога държава ще давате на документално доказани рублолюбиви престъпници.
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Ти майтапиш ли се?

Те ДС управляват с такива откак има "революция". То не беха Петър Бероновци, Ахмет Догановци, Румен Воденичаровци, Иван Костовци, Георги Марковци, всякаква паплач с ДС-рско минало мина през властта. Стига само да реве "кой не скача е червен", "русия е дявола" и "америкъ с нами", умните и хубавите ги хапват дори да са мутромафиоти или пълни некадърници. Дори да са били цял живот номенклатура на режима както Василев.
 's picture

Димитър Димитров

Плашило

Русия е едно плашило , както и Турция и Америка и т.н. Какво ще се случи зависи изцяло от интересите на бизнеса и мнозинството от хората, а тези интереси са да бъдем част от Европа и НАТО. Достатъчно е да погледнете износа и откъде идват парите които крадат . Истинският враг е у нас и се нарича корупция и мафията "мой човек" Всички ,които минаха през властта не се справиха с това зло . Впрочем никакво доверие нямам на човек бил по върховете на властта по времето на комунизма и станал върл демократ и западняк . Прочетете му биографията . Путин е пътник. Режимът ще фалира скоро и на руснаците няма да им е до външна политика изобщо . На тях Крим им приседна , а в Сирия затънаха както в Афганистан. Имат голямо мюсюлманско малцинство и приток на още мюсюлмани от южните републики . Някои от тези бедните републики отиват на джихад в Сирия, други търсят работа в Москва . При една икономическа криза каквато се очертава и спад на цените на петрола ще си имат проблеми и с тях . Какво всъщност искат Путин и руснаците от нас ? Искат пари , искат да ни доят както досега и да им бъдем пета колона в НАТО и ЕС. Техните корпоративни интереси в енергетиката са най-опасни . На тях им стига да имат своите хора във властта ,които да ги прокарват . Всичко друго е несериозно . Ако имаше такъв заговор , би трябвало да го разкрият нашето контраразузнаване , а не един бивш посланик в Москва и бивша номенклатура на БЗНС.то
 's picture

Vladimir Radoslavov

Така нареченият ЕС ни

Така нареченият ЕС ни превърна в бедна и оскотяла провинция. Кто взима всчико читаво от нас и определа с години напред приоритетите ни и живота ни, налага каво може и не може да произвеждаме колко да сме свободни, и се опитва да налага всоите норми. Политиците ни приемат това безропотно осъзнавайки че по тизи начи се унищожават Българите, но всчико е в името на властта приемайки чуждите идеали за глобализация и отказване от патриотизма те се нареждат първи в паричните потоци от и към "новите ни господари". ЕС ни взима парите и без да ни пита и ни пробутва тълпи уж "бежанци". Тука някой се опитва да ни обяснява че сме финацирали РФ. със нашитя бюджет и БВП ... на такива приказки бай Шиле от Горно Нанадолнище може и да повярва а може и да не
 's picture

Kalin Todorov

Посланик

Смайващо е, че този човек беше посланик в Русия. Как пък нищичко не е разбрал!
 's picture

Rumen Stojanov

Света днес и утре

Анализ на “Булг-стратфор” Приятели, Войната на САЩ срещу Е.С., продължава нормално кърваво…! или Защо за да не фалират пак…, САЩ започнаха трета световна война… (…както при първата и втората световни войни - “Интереса клати феса”…) (май 2014г.; юни 2015г.; октомври 2016г.) Фактите: 1. САЩ и НАТО капитулираха политически пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай. 2. Е.С. иска САЩ да спре войната срещу него за отнемане на африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия и Иран…!!! (ръста е 17% за година…) 3. Реалностите на войната. - Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА, срещу американските агенти на влияние, прикрити като евро-политици. - Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и Украино-Молдовското пространство и планирано и финансирано насочване на милионни тълпи емигранти, от зоните за налагане на американска “демокрация” в Ирак, Афганистан и Сирия, към Европа…” Принципа е: - “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…” 4. Началото: - Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…) 5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС: - Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха… - За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет”, създадоха и въоръжават ИДИЛ и с наше оръжие боеприпаси, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия… - С фашистки преврат, ръководен от Политическото разузнаване на държавния департамент, през февруари 2014г. запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”. 6. Ескалация - Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия. Масиран терор организиран от Политическото разузнаване на държавния департамент, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…) - Налагане санкции на Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС и България (“Северен поток”, АЕЦ-Белене и “Южен поток”)…, но и рязко засилване на американо-руската търговия…! - Изнудване на слабоволевите съюзници, като Молдова, България, Прибалтика и Полша, за пряко участие в украинската гражданска война… 7. Действия в България: - Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез ниски доходи, финансово задължняване на страната и предизвикване на етническа криза. (дебелоочието на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…) - Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев, Митов и Ненчев, американците целенасочено предизвикват политическо, икономическо и военно (“хибридно”, а на времето се казваше “комплексно”…) противопоставяне с Русия…! 8. Последващи действия: - Запазване на световно господство…, чрез разпалване на войни със “средна” интензивност в Сирия или Украйна. - Американска икономическа (и малко военна) окупация на Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)! 9. Крайна цел на САЩ: - Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…! Аргументи: - С класически американски цинизъм експерта Пол Кристи заяви - “Трябваше да измислим как американците да си живеят добре за сметка на други…” - Заместник военният министър на САЩ Робърт Уорк заяви в Арлингтън…: “… САЩ не може да си позволи Русия и Китай да бъдат равни по сила като САЩ…! Ако те продължават да се развиват технологично и научно повече от нас, това налага да започнем гореща война с тях и да бъдем първи и категорични с ударите си…” Експертите от Пентагона, които командват Плевнелиев, Митов и Ненчев смятат, че военен конфликт с Русия, освен от Украйна може да започне и чрез провокации от държави като Полша, Прибалтика, Румъния и… България…(!!!) Извод – Тепърва ще се лее европейска и БЪЛГАРСКА КРЪВ… и едва ли България ще оцелее след тази Трета национална катастрофа… (ако сме луди да го допуснем)…!!! А най-кървавото още предстои… .
Гоце Доганов's picture
Гоце Доганов
Гоце Доганов Будов

Руската федерация, че Москва

Руската федерация, че Москва ще обвърже ядрения договор със санкциите на САЩ, НАТО и „Акта Магнитски”! Руската пропаганда с нищо не се различава от пропагандата на ислямската държава ... Ето защо , в сряда, 23-ти, Европарламентът официално ще приравни руската пропаганда към ислямистката и мерките за борбата с тях .. И двете разчита на невежата част от нашето общество ... Какъв позор за РФ!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.