Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Херцогинята на Кеймбридж Кейт присъства на световната премиера на филма "Уличният котарак Боб", екранизация на популярната едноименна книга на лондонския уличен музикант и писател Джеймс Боуен и обра точките с умопомрачителен тоалет в бяло.

Кейт пристига за премиерата.

 

 

На прожекцията в столичния кинотеатър "Кързон" кралската особа се появи в елегантна рокля и погали изпълнителя на главната роля, изиграл самия себе си - котарака Боб. Тя размени няколко думи и с неговия стопанин Джеймс Боуен.

Джеймс Боуен и Боб.

"Боб ми помогна да си купя жилище и да си изплатя ипотечния кредит - довери писателят. - Когато ми предложиха договор за написването на книгата, ми се стори немислимо, а ето че сега стоя на червения килим!"

Британският актьор Люк Тредауей, който се превъплъщава в образа на Джеймс Боуен, сподели, че по време на снимките е погледнал с други очи на бездомниците от лондонските улици.

А ето и още малко от парада на суетата на червения килим:

Люк Тредауей.
Джоан Фрогат.
Рута Гедминтас.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.