Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българка се появява в трейлъра на „Трейнспотинг 2“. Анжела Недялкова, която познаваме от филмите „Аве“ и „Българска рапсодия“, както и от сериала „Връзки“, виждаме в кадри до Юън Макрегър – някои от тях интимни. 

„Площад Славейков“ получи уверение от родните киносреди, че българската актриса наистина се е снимала в „Трейнспотинг 2“. Но дали ще я видим и във филма, все още е под въпрос. Защото името й отсъства от актьорския състав на филма, поместен в най-големия киносайт IMDB. За това може да има поне няколко обяснения: може би ролята й е прекалено малка, за да бъде вписана сред участниците; възможно е заснетите сцени с нашата актриса да са отпаднали при окончателния монтаж и кадрите с нея да са останали само в трейлъра; друг вариант името й да не е изписано, да е останала „без кредит“ по някакви правни или профсъюзни причини; но най-вероятно е Анжела да се появи по-късно в актьорския списък, който засега се състои само от девет имена, повечето познати от първия филм от 1996 г. – Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Дани Лий Милър, Юън Бремнър, писателят Ървин Уелш и др.

„Трейнспотинг“ е култов филм по едноименната книга на Ървин Уелш. С него започна възходът в киното за Юън Макгрегър и Дани Бойл. Филмът има номинация за Оскар и награда „БАФТА“ за сценария на Джон Ходж. Двадесет години по-късно героите и създателите на „Трейнспотинг“ се събират отново.

Анжела Недялкова има грамота за участието си във филма на холандския режисьор Йоост ван Хинкел „Райска стая“ (2015) от „София филм фест“, награда за най-добра актриса на Европейския кинофестивал „Субтитри“, както и приз за най-добра актриса от международното жури на фестивала в Сао Пауло.

Премиерата на „Трейнспотинг 2“ в България е на 3 февруари.

Площад Славейков

 

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.