Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тролът е героят на нашето време - независимо дали е платен форумник, графоман, който иска да изкаже мнението си по всичко или обикновения простак, който просто иска да напсува някого, за да отпусне душата си.

Но въпреки името му едва ли бихте намразили всъдехода Ford Troller T4. Това е истински звяр, който може да мине и през най-трудния терен. Външният му вид е комбинация от едни от най-големите дизайнерски икони в 4х4 света - Jeep Wrangler, LandRover Defender, Toyota FJ Cruiser, Suzuki Samurai... Работи с 3,2-литров дизелов двигател, което значи, че ще имате достатъчно мощ без да се налага да плачете, когато пълните резервоара.

Но ще се продава само в Бразилия. Не можел да покрие екологичните норми в развитите държави, казват от Ford.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.