Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последните три неиздадени песни на Дейвид Боуи излязоха преди броени часове. Първоначално в ефира на Би Би Си прозвучаха две парчета, наречени When I Met You и No Plan, а след тях и третото – Killing a Little Time. И трите песни ще бъдат включени в саундтрака на мюзикъла Lazarus (Лазар). Премиерата на албума е на 21 октомври.

Killing a Little Time може да бъде слушана в сайта на Боуи, но за България достъпът ѝ е ограничен заради авторски права.

„Лазар“ с Майкъл С. Хол в главната роля (познат у нас от сериала „Декстър“) е написан от Дейвид Боуи и Анди Уолш. Части от него бяха изпълнени в Ню Йорк през декември 2015-а и януари 2016 г., когато публиката успя да чуе на живо последните записи на Боуи. В Лондон представлението ще бъде показано за първи път на 25 октомври.

Последният албум на Дейвид Боуи Blackstar се появи на 8 януари 2016 г., два дни преди смъртта на певеца. В дискографията си британската рокзвезда има 27 албума.

"Площад Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.