Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ирен Филева - едно от ярките имена на програма "Христо Ботев" в БНР, почина снощи след тежко боледуване, съобщиха от националната медия.

Тя е създател и водещ на съботното предаване "Клубът на журналистите", председател на колегиалната Мрежа "Свободно слово" и на синдикат "Свободно слово" в Националното радио.

През 2012 г. Ирен Филева получи наградата за цялостен принос на Асоциацията на европейските журналисти за авторското си предаване. През 2009 и 2013 г. Тя бе номинирана за Голямата награда за радиожурналистика "Сирак Скитник".

Ирен Филева беше сред несъгласните с не едно от ръководствата на радиото, изтъкват от БНР. Тя бе и активен защитник на словото и на демократичните стандарти.

Поклон пред паметта й!

Клуб Z изказва съболезнования на семейството и колегите на Ирен Филева.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.