Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Роби Уилямс представи първия сингъл от предстоящия си албум, подлагайки на критика Владимир Путин. Парчето се нарича „Купонясвай като руснак“ и в него, освен множество препратки към руския президент, е използван и мотив от класиката – една от най-запомнящите се части от „Ромео и Жулиета“ на Сергей Прокофиев.

„Трябва ти определен тип човек,

за да източи парите на цял един народ,

да прибере рестото и да си построи космическа станция

(просто защото може, човече).“

Макар името на самия Путин да не се споменава, Уилямс видимо визира него – и за да е напълно сигурен, че няма да има заблудени в това, използва редица думи и фрази, които се римуват с Путин.

В клипа на парчето певецът, влязъл в ролята на олигарх в луксозното му имение, е обграден от многобройна прислуга от секси балерини.

Уилямс, който миналата година изнесе първия си концерт в България, коментира пред британски издания, че това всъщност е приличната, цензурирана версия на песента. Той обясни още, че в Русия живеят близо 150 милиона души и не иска да ги ядосва – защото не знае какво чувство за хумор имат...

 

 

Площад Славейков

 

 

Ключови думи

Коментари

Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Естествено, че в УК обичат руските олигарси

Все пак, лондонското Сити колко години се храни от препиране на парите на гуски мошеници? Има-няма 26 :)

Нужен е човек с определена репутация, за да източи богатството

на цяла нация - и това е цензурираният вариант.

Ех руски братци, с вкиснали мустаци

ех тоз живот скапан вашия, смрад и тъпота.

Клипа не е пропуснал и тролското съсловие - надупени балеринки

припкат, припкат около ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.