Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Този материал съдържа творчески интерпретации на реални събития от политическия и светския живот у нас и в чужбина. Всички интерпретации са художествена измислица и не отговарят на действителността. Клуб Z публикува материали на Мирослав Милков в рубриката "Седмичен обZор" всяка седмица.

 

Преди 1 месец Цецка Цачева заяви, че „няма опасност да бъде кандидат-президентът на ГЕРБ“. Опасността вече е да бъде президентът на България.

* * *

За изработване на предизборните си плакати партия ГЕРБ спешно търси фотограф, който да работи с Photoshop.

* * *

Врели и кипели наблюдатели на правенето на избори в България заявиха, че Ц.Ц. може да спечели президентските избори, ако Ц.Ц. не се чете Цецка Цачева, а Цветан Цветанов.

* * *

- Абе, Бойко, хората дали ще гласуват за Цецка Цачева на изборите?

- К‘ви избори, бе? Отменяме изборите!

- Е, как така?

- Ами, ние с Цецо за к‘во издигаме председателя на Народното събрание? – Прекратете гласуването и обявете резултата!

* * *

От последната реч на Бойко Борисов стана ясно, че най-добрият, най-достойният президент на България Цецка Цачева след 5 години ще бъде сменен от Бойко Борисов.

В социологическо проучване 51% от запитаните българи заявиха, че ще гласуват за кандидат-президента на ГЕРБ, дори и без още да знаеха кой ще е той. Така Бойко Борисов спокойно можеше да номинира за президент и оня с „Ау, ау, ауто бг“, Миленко Неделковски или пък Отражението в огледалото. 

* * *

Според друго социологическо проучване, на президентските избори още на първи тур ще победи Не подкрепям никого.

* * *

И още едно проучване. То показва, че повечето българи не се вълнуват дали пак ще има фалшиви протоколи на изборите, а се вълнуват дали пак ще има фалшив оцет в туршиите.

* * *

Пламен Орешарски се регистрира като кандидат-президент на България. До крайния срок, 4 октомври, се очаква документи да подадат още Иван Костов и Жан Виденов.

* * *

Двама съседи си говорили:

- Абе, Пешо, ако на балотажа се класират Бисер Миланов и Пламен Орешарски, ти за кого би гласувал?

- За Бисер Миланов, тъй като Петното не го харесвам.

Извод на седмицата: българските кандидати за генерален секретар на ООН са повече от българите в „Лудогорец“.

* * *

Ирина Бокова се класира шеста на последното индикативно гласуване за нов генерален секретар на ООН. След този резултат в Министерския съвет се проведе извънредно съвещание на кабинета:

Бойко Борисов: Колеги, преди малко ми се обади Меркел и ми каза, че съм бил българският Йоги Льов. Вика ми: „Спри да си бъркаш в носа, ами номинирай Кристалина!“

Даниел Митов: Ами, с Путин к‘во ще правим?

Бойко Борисов: И с него се чух. Той пък ми вика, че не съм българският Йоги Льов, щото от руските медии е прочел, че съм по-скоро българският Сам Алърдайс. После вика: „Бойко, чухме се с Толстой и той сказал: „Нет проблем, Владимир Владимирович! Купихме Бокова, ще купим и Кристалина! Само Бойко да преведе деньгите за „Белене“!“

Меглена Кунева: И сега к‘во? Само две кандидатки ли ще имаме за ООН?

Красен Кралев: Що да не са две? Имаме две ЦСКА – та, имаме две Тото 2 – едно по БНТ, едно по bTV, имаме две сестри Стоеви, що да нямаме и две кандидатки за ООН?

Бойко Борисов: Не знам, Кралев, но мисля, че е най-добре, освен Кристалина, да номинираме и Поли Генова - поне да сме четвърти!

* * *

Управителят на БНБ Димитър Радев обяви, че скоро у нас се очаква да има с(л)иване на банки. Останаха съмнения, че Радев не може да казва буквата „р“.

* * *

Комисията по досиетата обяви, че журналистите Тома Томов, Даниела Кънева и Величко Скорчев са били агенти на Държавна сигурност. Анализатори коментираха, че всяко нещо е с времето си – днес се обявяват журналистите, работили за ДС, след 20 години ще се обявяват журналистите, работили за ДП.

* * *

Майк Тайсън влиза в къщата на „ВИП Брадър“ и Ути Бъчваров смята да посрещне високия гост с уши на скара, уши в масло и уши с чееерно пиперче.

* * *

Христо Стоичков стана дядо и веднага обогати репертоара си с „Ще ме хванеш за дедовия“.

Коментари

 's picture

cos

cos

Стана ясно защо толкива време криеха кандидата - защото не е за показване и вече и президента ще е недуразомение като премиера. Пълен комплект.
ГЕРБО bb's picture
ГЕРБО bb
ЦВ-ЦВ

мухи

Е да, ама Цвъцето не се прояви на избора като муха-тоталитарка, а бръмчеше като муха-авторитарка, от ония дето кацат... айде да не ви пиша къде кацат.

:)

"Според друго социологическо проучване, на президентските избори още на първи тур ще победи Не подкрепям никого" заедно с Да, Не, Не на Референдума. :)

БИС

- Абе, Пешо, ако на балотажа се класират Бисер Миланов и Пламен Орешарски, ти за кого би гласувал? - За Бисер Миланов, тъй като Петното не го харесвам.

Конкурс за красота.

Президентските избори, не са конкурс за красота. Цачева има качества, на 58 г., два пъти председател на НС и следващото е да стане Президент. Нима, Меркел, Хилари или Тереза Мей са красавици?!
Donsho Fanelov's picture
Donsho Fanelov
Дончо

Искам да си спомните нещо

Всички десебили сега лигавещи се колко добър президент е Плевнелиев,да се сетите какви писания пишехте срещу него и какъв ли не го изкарахте. А сега го хвалите до небето,колко добър и качествен президент е.
10 стинки's picture
10 стинки
10 стинки

Смешки

Прайте си смешки с агонията на един народ. Смях с насрано дупе. Вицовете са еманацията на бунта ни. Жалка работа...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.