Попитали Бойко Борисов:

- Как ще коментирате сделката за Дипломатическия клуб "Бояна"?

- Българинът се видя с много пари...

- А сделката за "царските конюшни"?

- Е, някои са с по-малко...

* * *

В магазин за мобилни телефони:

- Искам да си купя новия айфон.

- В брой ли ще платите, младежо?

- Да, аз съм уеб дизайнер.

* * *

Журналист разговаря с българския министър-председател:

- Г-н Борисов, какви са Вашите музикални предпочитания?

- Напоследък харесвам как пее коня на ген. Иван Колев, но хич не ми харесва как пее т'ва магаре Цецо Василев.

* * *

Сашо Диков разговаря с българския главен прокурор:

- Г-н Цацаров, ще предприемете ли нещо относно скандалните разкрития на Цветан Василев?

- Скандални?! Сега се връщам от Виетнам - там ядат кучета, бе г-н Диков!

* * *

Съобщение от Ватикана: "Ако повярваме на всяка една дума от интервюто му, след Майка Тереза трябва да канонизираме Цецо Василев."

* * *

Из пресконференцията на кандидата за президент Трайчо Трайков:

- Г-н Трайков, за кого ще гласувате на евентуален балотаж?

- Като Конрад Аденауер смятам на балотажа да гласувам за себе си.

- А какво виждате като се погледнете в огледалото?

- Йорданка Фандъкова. (Отстрани Лукарски пляска)=

* * *

Кандидатите за президент и вицепрезидент Трайчо Трайков и Съби Събев обявиха, че водещ на предизборните концерти на РБ ще е Драго Драганов, ще пее Панайот Панайотов, а скечове ще играе Васил Василев-Зуека.

* * *

Татяна Дончева се кандидатира за президент на България. "Ще покажа, че рапърското лоби е по-силно от оръжейното", отсече тя.

* * *

Малко след изказването на Бойко Борисов, че българите са се видели с пари, стана ясно, че над 250 000 българи ще се видят и с ориз, боб, булгур и локум от БЧК.

* * *

Град Симитли отбеляза своя празник с концерт на певицата Ивана и със специално шоу "Симитли търси талант". Талантливият министър-председател на България Бойко Борисов обаче не бил допуснат до участие, тъй като в града вървели слухове, че е спал с журито...

* * *

Меглена Кунева заяви, че първолаците вече няма да учат буквите по реда в азбуката. За да може децата по-лесно да се научат да сричкуват, например след буквата А ще е буквата М, обясни министърът на образованието. Меглена Кунева, която в миналото се славеше като върл противник на Бойко Борисов, изрецитира и първите няколко букви от новата азбука: "С, А, М, О, Г, Е, Р, Б.."

* * *

След като Унгария обяви, че набира 3000 "ловци на мигранти", на кастинг в Будапеща са се явили двама българи. Унгарците толкова харесали нашенците, че кръстили антимигрантската операция "Динкоспушкашшегилови, Ператасаркадашишегидере".

* * *

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун забрани сарказма.

Вече има и един екзекутиран севернокореец, нарушил забраната. Пред колеги той просто подметнал: "Хахаха. Ама досега не е ли бил забранен?"

* * *

Същевременно от "Репортери без граници" заявиха, че свободата на словото в България ще умре окончателно, когато bTV уволни Емо Чолаков.

* * *

Продължава срамното представяне на България на олимпийските игри в Бразилия. След Силвия Дънекова беше дисквалифицирана и Дилма Русеф.

* * *

На параолимпийските игри българският състезател на 200 метра бягане смаза конкуренцията, като преди това си беше извадил фалшив документ за инвалидност от ТЕЛК.

* * *

Съобщение от президента на БФС Борислав Михайлов:

"Скъпи, българи! Първи сме в групата! Ето вижте:

България      3т.

Холандия     1т.

Швеция        1т.

Беларус        1т.

Франция       1т.

Люксембург  0т.

Хубаво вижте пак. А сега - радвайте се, веселете се, сипете си, пуснете си Преслава! Имате един месец да празнувате, защото после това няма да го видите в следващите поне... 100 цикъла на жена ви! Наздраве!"