Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За премиера Бойко Борисов президентският пост е понижение. Това стана ясно от отговор на премиера пред австрийската обществена телевизия ORF. На въпрос дали е възможно кандидатът на ГЕРБ за президент да е именно той, Борисов отвърна с въпрос: "А защо искате да ме понижавате?".

Подобно мнение настоящият министър-председател изрази още през лятото и пред български журналисти. "Ако президентската власт имаше повече отговорности от премиерската, щях да се кандидатирам. Поел съм ангажимент към коалиционните партньори и участие в изборите за държавен глава ще е дезертьорство. Няма да е честно нито към партньорите, нито към хората, които в този труден свят са ми дали доверие", коментира Борисов.

Тогава той изтъкна, че държавният глава няма правомощията да решава проблемите, пред които в момента е изправена страната.  Неотдавна Борисов заяви още, че ще влезе в надпреварата за държавен глава на следващите избори - след 5 години. Очаква се ГЕРБ да обявят името на кандидата си за президент на 2 октомври.

Коментари

mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

Тиквуциян отново грее - а

Тиквуциян отново грее - а само какъв овал има - пази боже щом тоя ни управлява сещам се колко сме тъпи другите и аз естествено
 's picture

Petyo9

Блестящо!!!!

Един от редките (по големина) бисери на РазБойко!

Борисов

...дава интервюта за австрийските телевизии, другарА Кънев ходи да се налива с бира из австрийските бардаци. Въпрос на ниво, дами и господа.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.