Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин приветства победата на управляващата партия "Единна Русия" на парламентарните избори, предадоха световните медии. Според него руснаците са гласували за политическа стабилност.

"Положението не е лесно, хората го усещат. Те искат и се надяват, че политическата ситуация ще е стабилна", каза президентът.

Според него "вече можем с увереност да кажем, че партията постигна много добър резултат - тя победи".

Според повечето медии партията ще има конституционно мнозинство от повече от 2/3 в Думата. „Единна Русия“ получава 54,28% от вота на изборите за Държавна дума след обработени 80% от протоколите, а също така води в 203 от 225 едномандатни окръга, предаде РИА Новости, 

Путин направи изявлението си пред партийни активисти в щаба на "Единна Русия", застанал до министър-председателя и лидер на партията Дмитрий Медведев.

Държавният глава смята, че „Единна Русия“ работи максимално ефективно.

"Хората виждат, че представителите на "Единна Русия", водещата политическа сила, наистина се стараят за хората, може би невинаги всичко се получава, но работят искрено и достатъчно ефективно, доколкото е възможно", каза той.

И добави:

"Наистина, хората проявиха гражданска позиция. Тя се състои и в избирателната активност, която не е най-голямата от това, което сме виждали при предишни избори, но е висока".

Медведев определи победата на "Единна Русия" като "много добър резултат", съобщава ДПА.

"Очевидно е, че "Единна Русия" ще има мнозинство в Думата. Нека да видим колко голямо мнозинство", каза той.

Ключови думи

Коментари

 's picture

д-р Петроff

Световното зло винаги е заченато в Русия.

Няма извършена злина по света,в дъното на която да не е Русия.Империята на злото е във възход (според себе си) по времето на Путин
Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

Россия довольна управлением

Россия довольна управлением "ПЖиВ". России накласть на происки госдепа и жалких вымыселов всяких навальных, парнасов, яблок. Пропаганда грантовых "центров борьбы с коррупциями" оказалась неработающей.
 's picture

д-р Петроff

Товарищ,ты трезвы или как всегда?

Знаю, что после такой победы тежело изтезнет, но ты являеш са хранителем мира , мир не дает стражу больше, чем бутылка в день.Цели 25% проголосовали о победителя. Как не напиться? Дезай товарощ,дерзай.
Понякога наминаващ's picture
Понякога наминаващ
Понякога наминаващ

Л.Толстой

"За что не люблю русских – ничего не хотят знать. А начинаешь объяснять – посылают куда подальше…"

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.