Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Козата или Коя е Силвия?“ – спектакълът, който доведе Едард Олби у нас – ще се играе в негова памет в неделя вечерта в Народния театър. Олби, един от знаменитите драматурзи на нашето време, почина на 16 септември. 

След края на представлението актьорите Бойка Велкова, Михаил Билалов и Юлиан Вергов ще разкажат пред публиката моменти от работата си с него през 2009 г.

Спектакълът „Козата, или коя е Силвия?”, режисиран от Явор Гърдев, е събитие на родната драматична сцена, игран близо 200 пъти на Камерната сцена в Народния. За пиесата Олби получава награда „Тони“, а постановката й у нас също получи заслужени овации и отличия – „Икар“ за най-добра мъжка роля на Михаил Билалов, номинации „Аскеер“ за водеща мъжка роля на Михаил Билалов, режисура на Явор Гърдев, сценография на Никола Тороманов, както и за най-добро представление.

Площад "Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.