Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Националната агенция за приходите (НАП) започва проверка на старозагорската фирма "Ексклузив уеб дизайн“, която единствена се яви на търга за Дипломатическия клуб в Бояна и го купи на началната цена на имота от 8,5 млн. лева. Става въпрос за тримата неизвестни старозагорски младежи, които успяха да купят апетитния имот, без да е ясно откъде са парите. Клуб Z първи съобщи за сделката.

Новината за данъчната проверка съобщи пред БНР говорителят НАП Росен Бъчваров.

В "Ексклузив уеб дизайн“ съдружници са трима младежи - 21-годишната Ванеса Тодорова, 24-годишният Йордан Йорданов и неговият 21-годишен брат Димитър Йорданов. Фирмата им е с 3 лв. капитал, а според отчета й за 2015 г. приходите й са били 2000 лв. 

 
Бъчваров обяви, че купувачите на Дипломатическия клуб "Бояна" трябва да представят в двуседмичееен срок в агенцията две декларации – едната за произход на капитала, втората – по Закона за мерките срещу изпирането на пари. Едва след това Надзорният съвет на Агенцията по приватизация ще се произнесе окончателно за сделката, обясни говорителят на данъчните.
 

Коментари

 's picture

Ivan Mirchev

Млади и успели

Появят ли се млади и успели българи, веднага някой ще им завиди. Вижте Делянчо, трябва да се скита немил недраг за българския бизнес, а каква кариера щеше да направи момчето. Гоним си младите и талантливи хора.
 's picture

Pen40

Декларация!

Младежите: Декларираме, че взехме парите от шкафа в хола. НС на АП: Благодаря, всичко е наред. Приятно ползване на новопридобитата собственост.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.