Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Както е известно, bTV е сред най-обичаните тв канали, а Сашо Кадиев е сред най-обичаните лица на bTV.

Обаче КОЛКО ТОЧНО обичан? Може би малко по-малко от прогнозата за времето, ако се съди по честотата на появяване.

Този въпрос си задават медийни не-професионалисти, които вчера - в деня на Съединението, опитаха да изброят участията на сина на Катя Евро в денонощната програма на медията... Всъщност, предаванията без него щеше да е по-лесно.

Целия предиобед - от 9.30 до 12 ч в най-старата национална частна телевизия е зает от токшоу, което така и се казва... „Преди обед“. Без "Целия". С Десислава Стоянова и Александър Кадиев.

Но, о миг поспри – след кратка (ама съвсем кратка!) пауза, колкото да се изчетат новините набързо, феновете на Кадиев не биват оставени на сухо и в 12,30 започва... 

"Успех, деца прекрасни! Майко..." - вика за нещо майка си Кадиев. Вече от сцената в Бургас.

Двамата са водещи на фестивала за естрадна песен "Бургас и морето". Е, кой да му е водещ, ако не "Рени" със сина си.

Кадиев, майка му, морето и още нещо

Това пиршество за сетивата продължава до 14.30 ч.

После има някакви безсмислени - от гледна точка на почитателите на Кадиев риалити, български филм и пр. без неговото ценно участие.

Липсата в ефир продължава едни мъчителни часове - чак до 20.00 ч., когато, за щастие, е началото на концерта „Звезди пеят за България“. Иначе е бил на 31 май 2016 г. в зала "Арена Армеец" по идея на Министерството на земеделието, Билла и пр., но излъчването бе снощи.

Кадиевото семейство така се е съединило с ефира, че той бе водещ и на това мило тържество на празника на Съединението.  

Джей Лено сигурно би се изтъркал.

И ако ви се стори голям този преход от 14.30 - от финала на "Бургас..." до 20.00 - до началото на "Арена Армеец", ето още един жокер:

В 18 ч. има повторение "избрани моменти" от рейтингоразбивача „Мама готви по-добре“. Е, да казвам ли сега кой беше с майка си в предаването, или не?

Кадиев готви с Катето Евро във формата „Мама готви по-добре“.

И още нещо, което "скрихме в ръкава" - в 02 ч. през нощта телевизията излъчва повторение на предишния епизод на „Преди обед“ за най-ранобудните фенове на... знаете кой.

Между другото, в блока имаше парче, посветено на 60-ата годишнина на Катя Евро.

Коментари

 's picture

Nikolai Nikolov

телевизия

БТВ, НОВА а и други са станали семейни и приятелски , сами си правят програмите и сами се гледат като една реплика от филм ," САМ СИ ПРАВЯ КОЛИТЕ И САМ СЕ НАДЯГВАМ. Трябва да последваме примера на Илиян Василев.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.