Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Атака с хлорен газ на правителствените сили е причинила десетки случаи на задушаване в сирийския град Алепо, предаде Ройтерс.

Правителствен хеликоптер е хвърлил барелна бомба, съдържаща отровния боен газ, твърди сирийската гражданска защита. В резултат 80 души са получили пристъпи на задушаване. Не се съобщава за смъртни случаи.

От Дамаск отричат да използват химически оръжия в гражданския конфликт. От поне три години обаче международни наблюдатели публикуват данни, според които и управляващите, и опозиционните сили използват бойни отровни вещества.

В същото време саудитският министър на външните работи Адел Ал Джубеир обяви, че има вероятност примирие за Сирия между Съединените щати и Русия да бъде постигнато още в близкото денонощие.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.