Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Димитър Цонев е осми ден при нас, но продължава да е в тежко състояние. Поддържаме органите му чрез апарати. Той получи и тежко белодробно усложнение. Засегната тежко е и централната нервна система."

Това заяви шефът на ВМА ген. Николай Петров, цитиран от БНТ.

Той допълни, че белодробните усложнения изземват инициативата, но нещата като цяло са под контрол. Органите и дишането на известния телевизионен журналист се поддържат изкуствено.

"Борим се за живота му. Искам да кажа и нещо важно - че ние, от болницата, не сме давали информация за състоянието му. Предоставили сме тези права на семейството. Това, което казвам сега, е единственото официално изявления от ВМА“, изтъкна ген. Петров.

Цонев получи тежък мозъчен инсулт на 20 август, докато се прибираше към София заедно със семейството си от почивка на морето.

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

дано да се оправи,

но без неговата некадърна наглост, т.нар. "национален ефир" е много по-поносим.
 's picture

Радев

Радев

Дай боже да се оправи човека, въпреки че ще е истинско чудо ако го видим отново на екран. И мен ме е дразнело неговото сервилно поведение към властта, но в чисто човешки план му желая да се възстанови възможно най-скоро.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.