Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Артисти, режисьори, сценаристи и приятели на Никола Анастасов се събраха днес на поклонение в Сатиричния театър. Големият български актьор си отиде преди дни на 84 години. 59 от тях прекара на сцената.

Татяна Лолова го определи като "рицаря на сатирата, влюбения в театъра, част от най-хубавия период на нейния живот, оптимист, великолепен актьор, приятел и колега" и разказа как е бягал от болницата, за да играе в театъра.

Татяна Лолова.

"Освен изключителен талант, беше и чудесен човек. Специално го отбелязвам, защото талантът не винаги върви заедно с добрия характер", каза пък директорът на Сатиричния театър проф. Здравко Митков.

На поклонението присъстваше и зам.-министърът на културата и режисьор Боил Банов.

"Изключителен човек и талант! Наистина ми е много мъчно за него - дори не ми се говори", каза той.

Любо Нейков и Елена Петрова.
Кирил Ефремов и Калин Сърменов.
Вълчо Камарашев.
Юлиан Вергов.
Мария Статулова.
Теди Москов.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.