Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Принцеса Даяна загина на 31 август 1997 г., когато лимузината й катастрофира в тунел в Париж. Тогава принц Уилям е на 15 години, а брат му Хари едва на 12 г.

Погребението на 6 септември същата година бе наблюдавано по тв канали от 2,5 милиарда души в цял свят.

Зад ковчега крачат престолонаследникът принц Чарз и двамата му синове. Техните очи са зачервени.

Едва сега принц Хари, вече на 31 години, споделя за какво и до днес съжалява, съобщава Би Би Си.

Прави го на благотворителен пикник с известни британски спортисти в рамките на собствената си инициатива Heads Together.

Проявата е част от кампанията, която цели да привлече вниманието върху хора с психически и други здравословни проблеми. Целта е душевно болните да не се изключват от обществото, както и да се покаже, че никой не е застрахован от депресии и други заболявания.

В кампанията участват Хари, брат му принц Уилям и неговата съпруга Кейт. Би Би Си снима проявите и ги излъчва.

            Рио Фърдинанд загуби Ребека
                        миналата година.

На въпросния пикник сред спортните звезди е и приятелят на Хари - футболната звезда Рио Фърдинанд (37 г.) - бивш национал и капитан на Англия. Играеше в „Манчестър Юнайтед“, в момента е телевизионен анализатор. Той също е загубил близък човек. Миналата година съпругата му Ребека (34 г.) беше покосена от рак на гърдата. Три деца останаха полусираци – на 5, 7 и 10 години.

“С годините се съвзех, всичко изглеждаше ОК, но аз действително и до днес съжалявам, че цели 18 години от живота си не говорих за мъката си. ОК е да страдаш, но само ако говориш за това. Това не е слабост. Слабост е да имаш проблем и да не гледаш на него като на такъв, да не се опиташ да го разрешиш”, споделя принц Хари.

Той подчертава, че съдбата може да стовари удар върху всеки. Все едно е какъв е произходът ти, дали си звезда или обикновен човек, дали си богаташ или едва свързваш двата края.

Пред Би Би Си принц Хари споделя:

„Много е просто да обърнеш поглед към някого, като примерно към Рио Фърдинанд и да кажеш: „Та ти получаваш толкова много пари, успешен футболист си, караш бързи коли.” Но неговата млада съпруга му беше отнета. Естествено, че той страда. Няма значение, че има страхотна професия.”

Принц Хари е убеден, че е било грешка, че никога преди не е говорил за смъртта на любимата си майка, тъй като и той е страдал:

„И членовете на кралска фамилия не са застраховани от печал. Мъката трябва да се споделя.”

Ключови думи

Коментари

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

И джамджиева не обича леля Кейт.

И правилно

Атанас Василев

Втората снимка (с ковчега на Даяна) има необясним детайл: на десното рамо на втория (от лево на десно) гвардеец некой е сложил ръката си, но този "некой" фактически не присъства на снимката. Според постановката той требва да се намира ПОД ковчега, но същият е много ниско, за да може "той" да се побере там. Дали не е призрак?

Което ще рече, че снимката е "обработена", т.е манипулирана.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.