Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Михаела Стоичкова - голямата дъщеря на Христо Стоичков, се омъжи за приятеля си Айкут Рамадан на скромна и неформална церемония в Маями, Флорида.

Мика публикува няколко снимки в профила си в инстаграм. На тях се виждат двамата с Айкут и кумовете им, приятелска двойка. Айкут е с бяла риза с папийонка, бермуди и маратонки, а новата му съпруга с черна рокля на бели точки и сандали.

"Благодаря ви, че сте до нас в нашия специален ден", пише Мика в профила си.

Очаква се тя да направи Стоичков дядо през септември. Двойката гостува в България за юбилейния шоумач на Камата на 24 май. На коктейл след двубоя бившият съдия и кум на Ицо - Атанас Узунов, подари на Айкут статуетка на бик - подтекст. Подаръкът бе и за приятеля на малката дъщеря на Стоичков - Христина. 

Ключови думи

Коментари

Коя е Мика и този не е ли Айдук?

Стойчкофф

Красиви като мен! :)

А ти пъпчив пубер ?

Въртеше се и артист некъф ама го набиха навреме и сега всичко си е както требва - турчин по къси гащи, гуминетки, измъкната бяла риза и папионка. Пей, сърце.

Резачка

Футболист

A

А нещо с Айфоня ли са се снимали двамата с Айкут?

Кви са тия?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.