Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-верятно нападателят от Мюнхен, който изби вчера 9 души и сам си тегли куршума, е подготвял предварително, в продължение на дни престъпния си акт, пише “Зюддойче цайтунг”.

ЕДИН СТРЕЛЕЦ В МЮНХЕН, САМОУБИЛ СЕ Е

Изданието се позовава на Роберт Хаймбергер, един от следователите по случая.

18-годишният Давид С. е хакнал акаунта във фейсбук на млада жена, регистрирала се под името Селина Аким. Часове преди нападението от нейния акаунт престъпникът е написал:

ЛЪЖИТЕ ЗА МЮНХЕН, КОИТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ РАЗПРОСТРАНЯВА

"Елате днес в 16 ч в Meggi до OEZ" (съкращение от немски на Олимпийски търговски център, което всички в Мюнхен знаят и използват. Meggi пък е съкращение от "Макдоналдс"  – бел.ред. ). Ако желаете, ще ви почерпя с нещо, само да не е много скъпо."

Профилът във фейсбук е бил блокиран, пише "Зюддойче цайтунг", но не уточнява дали това е станало по искане на Селина Аким. Преди блокирането обаче мнозина са го прочели и препратили по различни социални мрежи, предимно младежи.

УБИЕЦЪТ ОТ МЮНХЕН - ПАЦИЕНТ НА ПСИХИАТРИЯ

Още преди нападението някои от младите хора, прочели посланието покана, се отнесли скептично. Един дори написал:

"Акаунтът е фалшив, 100 процента! Този човек е с психични отклонения и единственото, което иска, е да привлече внимание."

Тийнеджърът, представил се като Али, информирал полицията за измамата, вероятно без да подозира какво всъщност стои зад поканата.

Ключови думи

Коментари

Новият

Защо ни знимават с дребните неща!!!??? До каквото и да доведе разследването най-важното според мен е - ИДИОТИТЕ, които управляват света отнемат от нас изконните ни права, а ги дават на най-различни ОТРЕПКИ! Я вижте само у нас, колко убийства са станали след някакво умопомрачение!!! Защо не са изолирани до живот в клиники и не се лекуват дори и ПРИНУДИТЕЛНО!!! Зор да не ги обидят, имали права и тем подобни глупости! А нашите права, на нормалните, или май и ние не сме нормални щом търпим и не се борим да се промени законодателството и се вземат мерки! Преди в Норвегия, сега Германия, в САЩ редовно, в Русия също, Франция, Китай...а и ни не изоставаме!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.