Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Има пострадала българка по време на стрелбата в мол „Олимпия“ в Мюнхен. За това е уведомила премиера Бойко Борисов генералната консулка на страната ни в града Антоанета Байчева.

Жената, която е с инициали Е.Д. е настанена в болница „Нусбаумклиник”. Няма опасност за животат й.

Премиерът е разпоредил на Байчева да посети незабавно сънародничката ни в лечебното заведение и да й окаже пълно съдействие за нейното скорошно оздравяване, съобщата то пресцентъра на правителството.

Ключови думи

Коментари

Кака Мара

Те всички ранени са заради паниката.

Миролюба Бенатова

НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРСКА ЖЕРТВА! СЕГА ЩЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ КАКВИ ЖУРНАЛИСТИ ИМА В БУЛГАРИСТАН.

Германия НЕ Е САЩ и просто така НЯМА как да се снабди някой с оръжие. Там това е толкова трудно и се следи непрекъснато, кой е и какво прави с оръжието. Този Давид С. откъде има оръжие - мълчи се!

Притеснен по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Клубчето да не ни занимава с глупости, а да съобщи дали тази неделя ще има конгрес на ДСБ-то или ще прескочат един уикенд? Не за друго, ами се притесняваме дали ще преизберат Пърдан ГъЗъ за "лидер" и за следващата седмица...

Германия НЕ Е САЩ и просто така НЯМА как да се снабди някой с оръжие. --------------------- Като студент живял 4 години в Германия ти казвам че всеки турчин живеещ в крайните квартали носи оръжие. Няколко пъти съм виждал как като се скарат помежду си всички вадят патлаци. Слава богу, не съм виждал да ги ползват, само се плашат. Второ, наркотици, никога в София на улицата не съм виждал да се продават сякаш продават гевреци. Е, в Германия съм го виждал.

Истината е, че на политиците не им пука за тероризма. Те живеят в затворени квартали, пазаруват в бутикови магазини, хранят се в отбрани ресторанти, метро не ползват, освен в кратки моменти на Пиар, на публични събития охраната минава да провери и охранява часове преди събитието...

Мърлоскуба Пернатова по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Аз в момента разпитвам роднините, познатите и съселяните на пострадалата - как са се почЮФствали, когато са разбрали за инцидента, какво са си помислили, на коя плочка са стояли, когато са разбрали новината, дали са получили необичайни тръпки, пъпки или кръпки, какво е било кръвното им налягане и нивата на албумин, и купища други крайно съществени и интересни детайли. Очаквайте подробен репортаж по темата, както и интервю с производителя на гипса, с който са гипсирали ръката на българката, с какви пликчета е била санитарката и астрологическа прогноза, базирана на серийния номер на рентгена, с който е направена снимката на счупената ръка. Ние сме най-великите джорналисти на света!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.