Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Хиляди привърженици на турския президент Реджеп Ердоган се събраха снощи на митинг в негова подкрепа в Истанбул. Повечето от тях носеха в ръце турското национално знаме, а на някой от плакатите Ердоган бе провъзгласен за "звезда на демокрацията. Демонстрацията бе против проваления военен преврат от 15 юли. 5 дни по-късно Ердоган обяви извънредно положение, което ще продължи 3 месеца. Турските власти вече започнаха мащабна чистка в армията, още на следващия ден след преврата бяха уволнени и над 3000 съдии. Сред освободените от работа са учители, преподаватели, расте страхът от репресии.

 

 

 

 

 

Ключови думи

Коментари

Заблудени като нашите пенсионери с червените си знамена

Заблудени или не, превратаджиите разстрелваха невъоръжени с картечници от танковете.

Мдааа

Отвсякъде светски хора на Турция :)) Няма забрадени и такива със дрехи от Саудитска Арабия ..

Има време, ако се върнат в Турция ще им се наложи да се забрадят.

Развеселен

вместо да викат за Хилъри Клинтън!

заблудени до безкрайност и по-тъпи овце от българските.ще дойде време да се чукнат по главите за издигането на този диктатор в звезда на демокрацията.

панчугов

Борисов - Доктор на науките Кадиров - Герой на Русия Ердоган - Звезда на демокрацията Ебаси побърканият свят

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.