Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няколко антидопингови агенции, включително тези на САЩ и Канада, са подготвили писмо, с което искат на Русия да и бъде наложена санкция и спортистите й да не участват на Олимпийските игри в Рио. Те започват на 5 август.

Писмото ще стане публично достъпно след няколко дни, когато излиза докладът за това дали руските атлети са взимали целенасочено допинг по нареждане на руските власти по време на Олимпиадата в Сочи през 2014 г. съобщи "Ройтерс".

Очаква се искането за санкция срещу Русия да бъде подкрепено и от други членове на олимпийското движение като Германия, Япония и Нова Зеландия.

В писмото е поставено искане към Международния олимпийски комитет да действа бързо и до 26 юли да направи така, че да гарантира, че руски спортисти и официални лица няма да бъдат допуснати до Олимпиадата в Рио.

Докладът за нарушенията на антидопинговите правила от страна на руснаците трябва да излезе в понеделник.

Ключови думи

Коментари

ВОЛГИН

За името на Родина Наша, аз съм готов да поведа на бой в Бразилия, всички български русофили!

Не пускат под кинта и педесе.

Е без да искат ли да го зобят?

Гечо

Как така Плевнелиев е пропуснал да се включи?

Не е получил инструкциите. Заети са с Турция и са го сложили на игнор.

Фатмак

Хибридничко, но пък е време да се разбере вече от цел свет, че "олимпийските" игри са отдавна машина за пари и политика и нищо друго.

анонимен

Недопил си водчицата,соц.лагера отиваше на война,а не на олимпийски игри и няма какво да напомняш стари истини. Едно е да четеш декларации,друго е да ги изпълняваш.

Да и забранят

Тия комплексари с комплекс за малоценност са така навсякъде, не могат да спечелят безе допинг а и с допинг също. Не могат да победят срещу запада правят студена война, не могат да победят срещу ЕС и НАТО правят хибридна война, зелени човечета, газов рекет, мафия, купени политици, волен сидеровци...това е все допинг

Допинг в спорта, лъжи и дезинформации по руските телевизии, обещаха на Украйна териториалната и цялост с договора от Будапеща ако Украйна си предаде над хилядата ядрени оръжия, Украйна беше третата ядрена сила в света но беше цяла, разоръжи се след договор с руснака и вече не е цяла а е пълна с зелени вежливи човечета

Айде да й забранят, че да мирясате. Да не забравите да почерпите, за да се отпразнува подобаващо. Ама не се увличайте в пиршеството, че трябва да сте във форма за следващото кахърене на тема Русия, което ще ви сведат.

Ай какъв оргазъм ще настъпи! Ай, ай, ай! Ще стане направо лизгавица в някои сайтчета.

mardafi

Ебати кефа - говедата да се състезават в Сибир със себе си

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.