Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

33-годишният Роман Бурцев, по-известен като руския двойник на Леонардо ди Каприо, се е посветил на поредното си амплоа в реклама за водка, съобщава британският в. "Метро", цитиран от Дарик.

 

Спасибо киноакадемии)))) #романсдикаприо #ДиКаприо24

A photo posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on

След като се изяви в сезона на "Оскарите" и откри своя страничка в Instagram, московчанинът се впусна в промоцията на водката "Пять озер" (Пет езера).

 

Крепитесь ???? #романсдикаприо #ДиКаприо24

A photo posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on

В рекламата руският "близнак" на Ди Каприо се отегчава от компанията на атрактивната си приятелка, зарязва я, качва се на лодка в компанията на бутилка водка от споменатата марка. Глас зад кадър пояснява, че Ди Каприо-менте кара фалшиво БМВ и говори по айфон-менте в компанията на фалшив супермодел. Но някои неща не могат да бъдат имитирани, като рекламирания от Роман концентрат.

 

С красавицей Машей. Уже как родные ?????? #романсдикаприо #ДиКаприо24

A photo posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on

Таблоидът припомня, че по време на "Оскар"-ите Бурцев бил запитан от руски сайт дали завижда на Лео за златната статуетка:

"Това е само парче метал - отвърнал Роман. - Ди Каприо няма най-важното нещо в живота, свое семейство!"

Ключови думи

Коментари

Като няма хляб яжте водка!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.