Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Никога не съм мислил, че ще имам нещо против мотористи да посетят страната. Тъй като понятията "против" и "за" са относителни и щампи, да разгледаме веригата замисъл-реализация-последствия.

Класическа парадигма на руската политика спрямо България е проблемите й да се решават не в двустранен план, а като вътрешно български теми чрез противопоставяне, много често конфронтация между русофили и русофоби. Самите понятия са внесени отвън. Никога не е имало недостиг на доброволци да говорят от името на Кремъл. Президентът Първанов смело тръгна по стъпките на канцлера Шрьодер. Сидеров замлъкна.

Този похват на руската неоимперска политика не е нов, но е достатъчно устойчив и ефективен от гледна точка на "разходи-ползи", защото спестява на Кремъл отговорността за много щети и беди, нанесени на българската нация през годините. Те остават в сметката на българските политици. 

Не е нужно да се разхождате в историята - буквално пред очите ви всяка година, освен по линията на двустранния търговски дефицит, изтичат около един милиард евро по линия на свързаността с руския политико-олигархичен модел - било то като потънали разходи по ненужни и несъразмерни на потребностите ни проекти, било то като корупционна лепта или като игри или манипулации в един или друг бизнес сектор - КТБ, БТК, горива, медии и т.н.

Ако тази "черна работа" трябва да се върши от официалната руска политика, ще последва незабавна реакция и у нас, и от партньорите. Ако руските интереси се защитават от проксита по каноните на хибридната война - това остава извън радарите на НАТО и ЕС, а често и на българските институции. 

Ако атакувате сидеровците, първановците, динковците, божидар димитровците и другите знайни и незнайни войни на руския мир, ще ви обвинят, че нарушавате човешки права и демократични свободи. 

И без това българските институции, призвани да защитават националната сигурност, отдавна са пропити от симпатизиращи на Москва служители. Оскъдните ресурси, които се посвещават на "руското направление" в допълнение към "стимулите", които силите за сигурност получават, за да работят против проникването на Русия у нас, затварят нерадостната картина на националната сигурност. 

Българи срещу българи, уж МВР формално се равнодистанцира, а арестува предимно противници на "Нощните вълци". Прокурорите продължават линията като представят в съда обвинителни актови срещу противниците на Кремъл. Не мислете, че е само въпрос на вътрешно-личностна нагласа и ценностна система. В последните събития има много "висша" политика и инструкции от "високо място", защото там трескаво се готвят за поредната хибридна операция по русификация на европейския модел на България.

В този план визитата на "Нощните вълци" постигна своето, но наполовина. Прегледайте руската преса и най-вече заглавията:

"В България местни жители бият украинци и литовци", "Битки между русофили и русофоби в България". В Москва доволно потъркват ръце - българите се карат, което при равни други условия означава, че страната е силно податлива на външни въздействия, следователно управляема чрез външен натиск.

Не се заблуждавайте - Първанов и Нинова, колкото и да се надпреварват да коленопреклонничат в Москва, нямат и скоро няма да имат достъп до властта. Но бившия президент "продава" посредничеството си не защото два процента електорат са впечатлили руските му домакини. Нито пък защото е обединителна фигура за леви и националисти. Колкото Шрьодер може да спечели избори, толкова може и Първанов. Но той посредничи и предлага на Москва поредната доза "политически гаранции" за реализация на проекти и защита на руски интереси единствено и защото твърди, че тандемът с Бойко Борисов от времето на енергийния шлем работи. Няма никакво съмнение, че част от посредничеството минава и през предстоящите президентски избори и опитите за смяна на Плевнелиев с по-удобен и контролируем от тандема президент.

Тази линия на защита на модела Кой? от прокситата на Москва, неусетно измества валидните и важни теми като тази за реформите. Псевдоновините запълват информационния поток с псевдоизвънредност, докато важните теми се поставят в изкуствено затъмнение. 

Това се случи с визитата на украинския президент. Не се изненадвайте, че новините, свързани със сторено или казано от българския и украинския президент, почти изчезнаха от ефира. Ако ги има или са в края, в съкратен вид, или са обилно разводнени като послание в текущата суетност на деня. Петро Порошенко е държавен глава на голяма и важна европейска страна. Спомнете са кога за последен път у нас е идвал украински президент и вижте тежестта и мястото на страната в световния новинарски поток.  Бяха казани изключително важни неща - Росен Плевнелиев потвърди принципната ни позиция като заяви, че България никога няма да признае анексирането на Крим.

Сравнете с времето и вниманието, което бе отделено на руските мотористи. Това бе и замисълът - да се превърне визитата на украинския президент в несъбитие. Българските медии и анализатори с удоволствие се подхлъзнаха по тази плоскост. 

След това премиерът отново по традиция пое отговорността за изгрева, като инструктира Митов да нормализира отношенията с Русия, като че ли той лично ги е развалял. А външният ни министър бе на рутинна среща на Организацията на черноморското икономическо сътрудничество, в рамките на която бе повече от нормално домакините да се срещнат със своите гости. Премиерът заповяда по-мек тон към Русия, а Даниел Митов напомни на Лавров, че проектите през България трябва да отговарят на европейските стандарти, с което доказа, че няма място за предефиниране на стандартите за "мекост" в европейските ни позиции.

Тези дни за пореден път получихме доказателства, че висши български политици и шефове на енергийни компании отчаяно се мъчат да възродят Южния поток под една или друга форма, за да могат да покрият управленски дефицити, задкулисни договорености и отговорност за натрупването на дълг, който няма как да не завърши с търсенето на отговорност. 

Затова и Георги Първанов напусна всякакво политическо приличие и видимост на европеизъм в своето поведение и избяга в Москва да търси политическа проекция - като изразител и посредник на Кремъл.

Не е само АЕЦ "Белене" и решението на арбитражния съд. Съдът постанови, че България трябва да плати само поръчаното и платено с аванс оборудване. Нищо от претенциите за пропуснати ползи, щети и индексация не бе признато. В информационния поток потъна и успеха, че де факто никой не говори за втория блок, а такива щения от руска и българска страна имаше.  Нито пък се говори за реалните шансове за продажба и възмездие на първия реактор. Не искам да влизам в подробности, но тезата, че е трудно да се продаде поръчаното оборудване обслужва потенциалните посредници, за да вдигне комисионната им, включително за политическо посредничество.

Каквито и аргументи да се дават, че проектът Южен поток няма да се случи, особено при изгодни за България условия, тези хора няма да се спрат. Те не могат да намерят своята професионална и житейска реализация извън схемите за взаимодействие между българския и руския олигархичен модел на политическо и държавно равнище. 

Предстои буря. За промяната в тона и решителността в рамките на ЕС красноречиво говори решението на ЕК да принуди правителството да смени собствеността или поведението на "Булгатрансгаз". Не на последно място причината е, че без пълния и тоталния контрол върху компанията и нейната незаменима роля за защита на руския монопол - никакъв Южен поток не е възможен.

"Нощите вълци" минаха и заминаха. 

Напрежението между българите остана и расте. До развръзката.

Ключови думи

Коментари

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ! СМЕРТЬ КАПУТИНА!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ! СМЕРТЬ КАПУТИНА!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

А Б,ВъГъЗъ на ГОЦЕ, БОКО ПАРКОМЯСТОТО, ПИКАЕЩИЯ В ШАДРАВАНИ И КУР ЗА НЕЛИЯ СПИНОВА!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ! СМЕРТЬ КАПУТИНА!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

СЛАВА УКРАИНСКОЙ НАЦИИ! ПИЗДЕЦ РОССИЙСКОЙ ПЕДЕРАЦИИ!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Ulian

Изключително точна статия. ГЕРБ е старата-нова главна мимикрия на кремъл. Другите са всички вкупом (партии и индивиди) в народното събрание днес което де факто e изнесен в БГ руски парламент или по-точно руска Дума!

Илиян Василев, доносник

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Шефът на руските тролове

Точка първа от наръчника на руския трол - като не можеш да опровергаеш информацията, компрометирай източника.

Илиян Василев, доносник

Никой не може да ме "компрометира", сам се натисках за доносник. А по-горе информация не съм писал, само хибридни глупости. А тезите ми се опровергават елементарно, аз не съм показал нито един факт, който логически да се връзва с тях.

Изглежда ти си му бил водещия офицер и нещо си се нервирал, че е извън контрол май и не припява вашите троловски рефрени

Ulian

Който казва истините за русия не е бил доносник. Отношението към русия е най-точният тест за това кой е патриот и кой антибългарин.

Петр Волгин

Сакън Жора Пырванов прекрасен человек - наш человек.

Генадий Доколенко - Скоро будем ебать пидораса ХУЙЛО!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

ДОКОЛЕНКО, тебя ждут ЯЙЦЕНЮК И ПОРОСЕНКО

Коментарът е изтрит поради неспазване условията за ползване

.

И ЗА ДА ИМАТ ПОДКРЕПА, УПРАВЛЯВАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО Е ПОДХВЪРЛЯЛО ТРОХИ НА ОНЕЗИ, КОИТО СА СИ МИСЛИЛИ, ЧЕ СЕ БОРЯТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, КРАДЯЙКИ ОТ ИМУЩЕСТВАТА И ТРУДА НА ХОРАТА. НО КАКТО СЕ КАЗВА В ПРИКАЗКАТА, ТРЯБВАЛО Е ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА СВЪРШИ РАБОТАТА. А КОЙ ДА Я СВЪРШИ, СЛЕД КАТО КОМУНИСТИТЕ КЪМ 1989Г. СТАНАХА ПОЧТИ 900 000. ТО НЕ ОСТАНА КОЙ ДА РАБОТИ. НАЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ СТАВАХА САМО КАРИЕРИСТИ, НА КОИТО НЕ ИМ СЕ РАБОТИ И ИСКАХА ДА ВЕГЕТИРАТ НА ГЪРБА НА ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СА КОМУНИСТИ. ДОКАТО ЕДИН ДЕН БАЛЪЦИТЕ НЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ ГИ ПРЕЦАКВАТ. ТА НАКРАТКО - НАЙ-ОБЩАТА ЧЕРТА, ОБЕДИНИТЕЛНАТА ЛИНИЯ, ТАКА НАРЕЧЕНАТА ОТ КОМУНИСТИТЕ "ЧЕРВЕНА НИШКА" В ОПРЕДЕЛЯНЕТО НА НАЙ-КРАТКОТО И СЪДЪРЖАТЕЛНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОНЯТИЕТО "КОМУНИСТ", НА БАЗА НА ПРАКТИЧЕСКИЯ ОПИТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДОСЕГА Е - КРАДЕЦ. РАНО ИЛИ КЪСНО, КАКВИТО И ДУМИ И ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА ДА ИЗПОЛЗВА ЕДИН КРАДЕЦ, РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ РАЗБИРАТ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА КРАДЕЦ. ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИСТОРИЯ Е ИСТОРИЯ НА ЕДНА УЗАКОНЕНА С НАСИЛИЕ КРАЖБА В ОГРОМНИ МАЩАБИ. САМО ВИЖТЕ КАКВИ ПАРИ СА ПОЛУЧИЛИ НАШИТЕ КОМУНИСТИ ОТ МОСКВА, ЗА ДА НАПРАВЯТ АТЕНТАТА В ЦЪРКВАТА "СВ. НЕДЕЛЯ" В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. КАК ТОЧНО САМО СА СИ ЗАПИСАЛИ ХАРЧОВЕТЕ - ЗА ДИНАМИТ, ЗА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, ЗА КЛИСАРЯ, КОЙТО ГИ Е ПУСНАЛ ВЪТРЕ И Т.Н. ПОДКУПНИ БАНДИТИ. А НАС НИ ЛЪЖЕХА, ЧЕ ИМАЛИ ИДЕАЛИ, ЗА КОИТО ЩЯЛИ ДА УМРАТ. НЕ СТИГА ТОВА, КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ПРЕЗ 1944Г. И НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЛЕД ТАЗИ ДАТА, НО И ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ, КОИТО СЕ СЛУЧИХА СЛЕД ВЪТРЕШНО ПАРТИЙНИЯ ПРЕВРАТ ПРЕЗ 1989Г. СИ БЕШЕ ЕДНА НОВА ФОРМА НА КРАЖБА ОТ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ, ПОДПОМАГАНИ ОТ ТЕХНИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ, КОЯТО КРАЖБА ДАДЕ ФОРМАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА СОБСТВЕНОСТ НА ОНОВА, КОЕТО ТЕ ПРИТЕЖАВАХА ПРЕДИ ПРЕВРАТА И БЕЗ ДА ИМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА СОБСТВЕНОСТ. КОМУНИЗМЪТ Е НАЙ-МРЪСНАТА ФОРМА НА КРАЖБА, ЗАЩОТО НАРЕД С ИМУЩЕСТВОТО ТИ КРАДАТ И ДУШАТА. ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО В ШВЕЙЦАРИЯ НЯМА КРАДЦИ? ЗАЩОТО НЯМА КОМУНИСТИ.

.

Кои са били членове на комунистическата партия малко преди преврата на 09-ти септември 1944г? Общата характеристика на тези хора е - безработни пройдохи, бандити, шумкари, обирджии на мандри, обикновени криминалци, хайдуци или хора, КОИТО СА НЯМАЛИ НИКАКВА СОБСТВЕНОСТ. ДОРИ И ОРЪЖИЕТО, С КОЕТО СА НАСИЛВАЛИ ДРУГИТЕ, Е БИЛО КРАДЕНО. И тъй като са нямали собственост, какво по-хубаво от това да се сдобият със собствеността на другите. И как само са го измислили. Да накараш стотици хиляди бедни хора в страната да ти повярват, че бедните могат да станат богати за един ден. САМО, ЧЕ СА ПРОПУСНАЛИ ДА ИМ КАЖАТ, ЧЕ САМО НЯКОИ ОТ БЕДНИТЕ МОГАТ ДА СТАНАТ БОГАТИ ЗА ЕДИН ДЕН. А ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА. ОСТАНАЛИТЕ СА СТАДО, КОЕТО Е ИЗПОЛЗВАНО ОТ ТАЗИ ВЪРХУШКА, ЗА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА. ВЗЕМАЙКИ ВЛАСТТА, ТОВА Е НАЙ-КРАТКИЯТ ПЪТ НА КОМУНИСТИТЕ ДО БОГАСТВА И ПАРИ. НА ПРАКТИКА ТЯХНА СТАВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. КРАЖБАТА Е ОФИЦИАЛНО УЗАКОНЕНА ЧРЕЗ ЗАКОНА ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА ЕДРАТА СОБСТВЕНОСТ. НЕ ОСТАВА НАСТРАНИ И ДРЕБНАТА СОБСТВЕНОСТ, КОЯТО НАСИЛСТВЕНО Е ОГРАБЕНА НА СЕЛО ЧРЕЗ НАСИЛСТВЕНАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ, А В ГРАДА, ЧРЕЗ ПРИНУДАТА, ЗАРАДИ КОЯТО ХИЛЯДИ ХОРА ОСТАВАТ БЕЗ ИМОТИ В НАЙ-СЪБЛАЗНИТЕЛНИТЕ РАЙОНИ НА ГРАДОВЕТЕ. АКО СА ИМАЛИ ЧЕСТНИ НАМЕРЕНИЯ СПРЯМО БЕДНИТЕ - РАБОТНИЦИ И СЕЛЯНИ, ЗАЩО ЗАЕДНО С НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА, КОМУНИСТИТЕ НЕ ДАДОХА ДОКУМЕНТИ ЗА СОБСТВЕНОСТ НА РАБОТНИЦИТЕ И СЕЛЯНИТЕ, КОИТО РАБОТЕХА ВЪВ ФАБРИКИТЕ И КОЛХОЗИТЕ? ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ НЕ НАПРАВИХА СОБСТВЕНИЦИ ТЕЗИ ХОРА, НА КОИТО РАЗЧИТАХА, ЗА ДА УДЪРЖАТ ВЛАСТТА СИ? ЛЪЖОВНИТЕ КРАДЦИ ИЛИ КРАДЛИВИТЕ ЛЪЖЦИ, ИМАХА НУЖДА ОТ ПРОСТИТЕ ОВЦЕ, ЗА ДА ИМА КОГО ДА СТРИЖАТ И ДОЯТ.

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА

Цялата комунистическа идеология се гради около КРАЖБАТА. Щели да експорпиират и то не само имотите и бизнеса им. ЩЕЛИ ДА ЕКСПРОПРИИРАТ, КАКТО ТЕ СЕ ИЗРАЗЯВАТ, ДАЖЕ И ХОРАТА. ПЪРВО СЕ ЗАКАНВАХА ДА ЕКСПРОПРИИРАТ БОГАТИТЕ, НО В КРАЙНА СМЕТКА ЕКСПРОПРИИРАХА ВСИЧКИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ. Второто отличително нещо е лъжата. През цялото време ни лъжеха, че общонародната собственост била наша. Като започнахме да я крадем, защото комунистите не ни даваха дивиденти, те започнаха да ни наричат крадци. Разбирате ли наглостта - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ, НАРИЧАТ КРАДЦИ ОНЕЗИ, КОИТО УЖ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ И ВЗЕМАТ ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ПОЛАГА. Та, комунистът е върховният лъжец в най-новата ни история. ЗА ДА ОСЪЩЕСТВЯТ СВОИТЕ ЦЕЛИ, ТЕ РАЗЧИТАХА НА НАЙ-ДОЛНОПРОБНАТА ЧАСТ НА ОБЩЕСТВОТО - НА ОНЕЗИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО, НА МЪРЗЕЛИВЦИ И БАНДИТИ, НА ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ И ПИЯНИЦИ ОТ КРЪЧМИТЕ. И НАСИЛИЕ... БЕЗ НЕГО НИЩО НЯМАШЕ ДА НАПРАВЯТ. А имаше и други стотици хиляди заблудени "патки", прости и ограничени, които не разбираха в каква каша ги забъркват и работеха за комунистите в качеството им на роби или крепостни, за парче хляб и панелен блок в крайните квартали.

СМЕРТЬ ПУТИНСКОЙ КРЕМЛЕВСКОЙ БАНДОЙ! СЛАВА УКРАИНСКОЙ АРМИИ!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

БЪРКАШ ПАДЕЖИТЕ, ХОХОЛ ФАШИСТКИ БАНДЕРОВСКИ!

Коментарът е изтрит поради неспазване условията за ползване

СМЪРТ ЗА ПУТИКАНТРОПИТЕ!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

СМЕРТЬ КАЦАПАМ!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

СМЕРТЬ УКРОПАМ!

Коментарът е изтрит поради неспазване условията за ползване

А

А

Georgi

За съжаление руския народ е вече с увредено ДНК ! Това се постига като при селектирането на определени качества на животно или растение . Всяко поколение което не те устроива го унищожаваш . Така е и с русия - след десетилетия на унищожаване на нормалното и стимулиране на посредственното само защото е комунист ! Това води до трагични последици . Те дори не разбират ние за какво говорим ! Нормалните държави работят в услуга на населението си , а не тероризират съседите си . Русия няма пари за пенсии и заплати благодарение на вожда . Те са толкова технологично изостанали от развития свят ! Чии го търсят тия тук !

Руснаците технологично изостанали? Благодаря ти, много ме разсмя...

Гога, я се погледни твоята пенсия колко е и за какво стига, брат! Зарежи ги руснаците.

ПУТКИНСКИТЕ ПОДЛОГИ - В СИБИР ПРИ КАПУТинската МОНГОЛОИДНА АЗИАТСКА ОРДА!

ПУТКИНСКИТЕ ПОДЛОГИ - В СИБИР ПРИ КАПУТинската МОНГОЛОИДНА АЗИАТСКА ОРДА!

Батко Путя е герой и за свойто робче Боко мисли той!

Батко Путя е герой и за свойто робче Боко мисли той!

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА

къде е другото мазно ченге алекс алексиев? той какво казва по въпроса? на едно мнение ли е с иво минджев и илиян василев? мазни доносници!

Генетически искалеченная нация: невесёлый прогноз на будущее

Родить от умного. И как финал – «демография летит в пропасть» , русский крест, ну – вы знаете. Обвиняют кого и что угодно. Генетически искалеченная нация: невеселый прогноз на будущее Между тем это – просто привет из 37 года. От дядюшки Сталина. И вы думаете – это финал? ЩаЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ! Те, кто ругает нынешнюю молодежь – ЗАТКНИТЕСЬ НАВЕКИ! Вы не понимаете, что это еще замечательное поколение – в котором большинство мужчин – носители «СОЦИАЛЬНЫХ» Х-хромосом. А вот их детишки – это будет новый всплеск асоциальности и глупости у мужчин. Его еще нет, но он будет. И тогда снова – резкое падение рождаемости, всплеск криминала, наркомании и семейного насилия, РЕЗКОЕ СОКРАЩЕНИЕ НАСЕЛЕНИЯ И СОЦИАЛЬНЫЕ КАТАКЛИЗМЫ. Потом в следующем поколении – затишье, а потом…. А потом – все по новоой. Генетически искалеченная нация: невеселый прогноз на будущее Искалеченная ГЕНЕТИЧЕСКИ нация так и будет существовать :циклами — поколение нормальное – поколение дурное. С каждым разом сокращаясь, как шагнеревая кожа. Кстати: чем там кончилось, у Бальзака? Теперь насчет выхода. Выход есть: резко ограничить рождаемость идиотов, и резко усилить преференции умным для рождения детей. Вон, в Сингапуре: высокообразованным женщинам предлагают большие деньги за каждого ребенка, а дурам – тоже предлагают, но за добровольную стерилизацию. Конечно, это «не наш метод», не так ли. Предложить дуре-алкашке стерилизацию – это «фашизм», а расстреливать или гноить в концлагерях величайшших ученых с мировым именем, как Вавилов – это «сю-сю-сю русский гуманизм». Поэтому мы ничего делать не будем, а пустим все на самотек, авось кривая вывезет. Итог я уже предсказала. Генетически искалеченная нация: невеселый прогноз на будущее И если кто-то мне объяснит, почему я категорически неправа, буду только рада. Мне самой все это не нравится.

Генетически искалеченная нация: невесёлый прогноз на будущее

Но что будет в следующем поколении? А вот что: у дочерей начнут в огромном количестве (по крайней мере – половина всех сыновей) рождаться глупыми и асоциальными, как папенька. Не поняли пока, к чему я клоню? В 1937 году все приличные люди (я имею ввиду мужчин) были практически выключены из процесса репродукции населения. Расстрелы, эмиграция, концлагеря – так или иначе, они детей производить не могли. Кто же размножался? Правильно. Всевозможные асоциальные личности, полудурки и уголовники. Причем в первом поколении это было не так заметно – и понятно почему: сыновья унаследовали мамину Х-хромосому, а дочери – проявили себя как носительницы всех этих вредных генов, у которых признак глупости и асоциальности если и выражен, то неярко (да и кто вообще обращает внимание на бабий ум!) 37 год плюс 25 лет примерно – это получим 62 год. Когда они сами начали размножаться. Теперь добавим еще 25 лет. Когда их детишки стали выходить во взрослую жизнь. Получаем 1987 год. Еще нет развала СССР. Но уже есть чудовищная криминализация общества, повальное воровство, всплеск наркоманиии и алкоголизма, есть деградация общества, которое совершенно потеряло нравственные ориентиры, наконец, и это самое страшное – повальная глупость именно среди мужчин, повальная лень и никчемность, повальная бестолковость и потерянность. Х-хромосома г-д Шариковых вылезла, так сказать, на волю. Ну, а уж в «лихие девяностые» эта публика проявила себя на все сто! А что – если посмотреть на ситуацию с точки зрения этологии? С точки зрения этологии – «мы бы рады рожать, да не от кого» — так сформулировала одна женщина на какой-то телепередаче. Ведь женщина интуитивно ищет альфа-самца, или бета-самца – ведь в стаде любая, самая дохловатая самочка имеет право на ЛУЧШЕГО САМЦА ВО ИМЯ ЛУЧШЕГО ПОТОМСТВА. Производить потомство от ХУДШЕГО она не будет! И что в итоге! А в итоге – резкое бегство невест в загранку, причем наиболее умных, со знанием английского и проч. Нежелание рожать оставшихся девиц, вызванное не «современным феминизмом», а — совершенно пещерным, первобытно-животным инстинктом, омерзением при мысли – рожать от дурака. Ибо – знаете какой основной инстинкт женщины?

енетически искалеченная нация: невесёлый прогноз на будущее

Недавно ученые нашли целую кучу генов интеллекта (или, как вариант – отсутствия оного), и все сидят на Х-хромосоме. Генетически искалеченная нация: невеселый прогноз на будущее Что же получается – сразу становится понятной фраза «природа отдыхает на детях гениев?» Ведь гений не может, хоть тресни, передать свою «талантливую» Х-хромосому своему сыну. Он может передать только У-хромосому, а Х-хромосома сыну достанется от мамы, и , натурально, папиных талантов не несет. То есть если гений хочет передать свои способности по наследству – пусть нарожает дочерей, а они – внуков, и тогда у половины мальчиков окажется та самая «гениальная» Х-хромосома. И второе: девиантность по признаку интеллекта. Помните, любой двоечник в споре вопит, что он, как мужчина, умнее девушки-отличницы, потому что … он мужчина, ведь все Нобелевские лауреаты были мужчинами, из чего понятно, что он умнее. При этом он забывает, что на одного лауреата в популяции приходится по одному олигофрену. Короче, мы имеем то, что по-научному принято называть «более выраженной девиантностью по признаку интеллекта среди мужчин». Больший разброс признака: от олигофрена до гения. Женщины — они не бывают ни тем, ни другим — умная — умна в меру, дурочка — хоть и глупа, но не до потери пульса. Так вот: теперь-то понятно, откуда взялась эта девиантность! Если у женщины есть ген «гениальности», то он проявиться может только наполовину (как ген окраски в рыжий цвет у кошки), ибо вторая «негениальная» Х-хромосома попросту «забьет» проявление признака! А у ее сына нет второй Х-хромосомы, и ничто ему не мешает стать гением. Вон – Перельман –гений, а его мама? Наверняка умная, талантливая женщина, но теорему Пуанкаре не доказала. Но заметьте! Этот принцип наследования подходит как для гениальности, так и для олигофрении; как для социального поведения, так и для асоциального; как для ума, так и для тупости. 0Ncg8pXbg7c То есть. Берем мужчину. Допустим, он глуп и асоциален. У него рождаются дети. Какими будут они? Сыновья будут в маму: и если мама не совсем глупа, то и сыновья будут нормальными. Дочери – тоже не проявят ярко выраженной асоциальности и глупости, так как вторая Х-хромосома маскирует первую.

СЛАВА УКРАИНСКОЙ НАЦИИ! ПИЗДЕЦ РОССИЙСКОЙ ПЕДЕРАЦИИ!

СЛАВА УКРАИНСКОЙ НАЦИИ! ПИЗДЕЦ РОССИЙСКОЙ ПЕДЕРАЦИИ!

смехурко

Абсолютно точен и верен анализ!

"Руските мотористи или украинският президент?" - Естествено мотористите. "Българи срещу българи" благодарение на Афера и клубците. В крайна сметка две несъстоятелни агитки. Несъстоятелни колкото и опитите за внушение за разнобой между президент, външен министър и премиер.

Чеченцы продолжают поиск и уничтожение российских ветеранов Чеченской войны.

Участникам боевых действий в Чечне, которых Путин в свое время бросил на подавление "мятежа" чеченцев, грозит теперь новая опасность — по информации ряда СМИ, чеченские следователи собирают личные данные (адреса, фото ит.п.) русских ветеранов. Причем, как армейских офицеров и солдат, так и омоновцев. Как сообщила «Свободная пресса», в Минобороны России поступают тысячи запросов из Следственного комитета Чеченской Республики с просьбой сообщить личные данные солдат и офицеров для дальнейшей расплаты и есть уже множество смертей: И запросы эти, надо признать, касаются не каких-то отдельных российских солдат и офицеров, а целых групп ветеранов. Так, например, следователь третьего отдела по расследованию особо важных дел из Грозного некто Н.С-Х. Баталов просил сообщить сведения о военнослужащих, проходивших службу на блок-постах в селе Гехи Урус-Мартановского района в июле 2002 года. И в скобках уточнял, какого характера сведения ему нужны: «место работы в настоящее время, место регистрации, жительства и пр.

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

"Геополитиката рядко идва с шум на мотори. Но в България тези дни пристигна така: на седлата на моторите на "Нощните вълци" - рокерски клуб, радващ се на симпатии от най-високо ниво в Москва, чийто мотив за обиколката на Балканите беше "да помним общото си минало и да пазим славянския свят". Това е призив, който има двояко значение, когато идва дни преди срещата на върха на НАТО във Варшава, на която трябва да се вземат ключови решения за сигурността на Европа през следващите няколко години. Рокерският поход също така съвпадна доста точно с посещението на лидера на един друг славянски народ, който обаче не е точно в блестящи отношения с Русия - украинския президент Петро Порошенко. И двете визити нямаше как да минат тихо: първата, защото целта на подобни шествия е именно в това да ги забележат медиите (кой се интересува, че група мъже в кожи садят дърво на Шипка, е добър редакторски въпрос). Втората, защото идва след скандалите за "черноморската флотилия". ... Загърбена ли е Украйна Закономерно проблемите на сигурността се оказаха тема номер едно и при посещението на украинския държавен глава. "Съзнателно повтарям: НАТО, НАТО и НАТО. България търси своите гаранции, както Румъния, както Турция и както други държави, в легитимния формат на този най-силен на света отбранителен съюз на демократични държави. Това означава, че всяка една инициатива, зад която ще застанем, може да се случи единствено във формата на НАТО", коментира Росен Плевнелиев след срещата. "Сътрудничеството със страни партньори като България и Румъния е нещо, от което Украйна е много заинтересована. Става дума не само за създаване на съвместна флотилия. Още по време на срещата с президента на Румъния в Букурещ казах, че подкрепяме такава инициатива. Но става дума и за това да създадем обща бригада по образец на тази, която имаме с нашите полски и литовски партньори. И това е само началото", коментира с надежда Порошенко. ... Многократното подчертаване, че България ще действа само в рамките на съюзнически формат, едва ли е това, което Порошенко е искал да чуе в София. На практика това означава, че страната ни е склонна да се дистанцира от самостоятелни регионални отбранителни инициативи с участието на ненатовски държави." - из "Нощни вълци и дневни страхове" в Капитал

Сотник: путинский режим развалится совсем скоро и вот почему

В условиях резкого сокращения внутренних ресурсов в России путинскому режиму осталось совсем недолго. Как передаёт replyua.net, такое мнение высказал Саша Сотник. По словам российского журналиста, резервный фонд в РФ опустошается, и именно это может стать причиной краха режима Путина. В России раскручивается сценарий, по которому сейчас можно хапнуть и быстро сбежать, и путинское окружение сейчас использует эту возможность по максимуму, стремясь удовлетворить свои большие аппетиты, отмечает Сотник. За короткое время нужно воровать быстро и много – чтобы хватило не только себе, но и нескольким поколениям. Именно такие настроения могут уничтожить путинскую власть, то есть, режим уничтожат те, кто его создавал. Они подтолкнут Россию к падению, и в панике сметут все на своем пути, считает журналист. Подготовиться к такому сценарию уже невозможно – нужно принять его, как неизбежность, и совсем скоро на повестке дня появится уже другой вопрос, - а с чего начинать восстановление?

В России пьяный пилот полетел за водкой и разбился

В России произошла очередная авиационная катастрофа. В Неверкинском районе Пензенской области разбился легкомоторный самолет Х-32 "Бекас". На его борту был только один 56-летний пилотАлександр Мокроусов, который погиб. Как выяснилось, причиной трагедии стал алкоголь. Жители села, откуда "Бекас" вылетел в свой последний трагический рейс, рассказали журналистам, что пилот был пьян. Незадолго до этого он распивал с ними спиртные напитки, а когда они закончились - вызвался слетать в магазин соседней деревни за водкой. С учетом летно-технических характеристик "Бекаса" в этом даже не было ничего сложного для профессионала: сверхлегкий самолет способен взлетать и садиться даже на грунтовые взлетно-посадочные полосы длиной от 50 метров. Однако пилота подвел алкоголь: он не заметил в воздухе линию электропередач. Зацепившись за нее, самолет рухнул на землю.

УКРАИНСКАЯ РАЗВЕДКА: у террористов самые крупные потери за последнее время

Наступательные и слишком активные действия противника привели к серьезным потерям личного состава. Об этом сообщили в Главном управлении разведки Минобороны Украины. Как стало известно, самые крупные потери наблюдаются в частях и соединениях 2 (Луганск) и 1 (Донецк) ВС России. За последние дни бандформирования понесли самые крупные потери, говорят в разведке. Только за два дня, 28 и 29 июня, потери врага достигли 34 раненых и 23 убитых в 3 (Горловка) и 1 (Комсомольское) отдельных мотострелковых бригадах. Кроме того, серьезные потери наблюдаются в седьмой мотострелковой бригаде (Дебальцево), в девятом отдельном штурмовой мотострелковом полку (Новоазовск) и в одиннадцатом отдельном мотострелковом полку (Макеевка). Напомним, что вчера утром недалеко от Луганского (Донецкая область) террористы пошли в наступление, применив бронетехнику, однако была проведена слишком неудачная атака, из-за чего боевики потеряли целый взвод. - сообщает replyua.net

ПУТКИНСКИТЕ ПОДЛОГИ - В СИБИР ПРИ КАПУТинската МОНГОЛОИДНА АЗИАТСКА ОРДА!

ПУТКИНСКИТЕ ПОДЛОГИ - В СИБИР ПРИ КАПУТинската МОНГОЛОИДНА АЗИАТСКА ОРДА!

ГЪЦИ ГЪЦИ ПОРОСЕНКО

ГЪЦИ ГЪЗИ ГЪЦИ ГЪЗИ ГЪЦИ ГЪЗИ ГЪЦИ ГЪЗИ ГЪЦИ ГЪЗИ ГЪЦИ ГЪЗИ ГЪЦИ ГЪЗИ

УКРАИНСКАЯ РАЗВЕДКА: у террористов самые крупные потери за последнее время

УКРАИНСКАЯ РАЗВЕДКА: у террористов самые крупные потери за последнее время Наступательные и слишком активные действия противника привели к серьезным потерям личного состава. Об этом сообщили в Главном управлении разведки Минобороны Украины. Как стало известно, самые крупные потери наблюдаются в частях и соединениях 2 (Луганск) и 1 (Донецк) ВС России. За последние дни бандформирования понесли самые крупные потери, говорят в разведке. Только за два дня, 28 и 29 июня, потери врага достигли 34 раненых и 23 убитых в 3 (Горловка) и 1 (Комсомольское) отдельных мотострелковых бригадах. Кроме того, серьезные потери наблюдаются в седьмой мотострелковой бригаде (Дебальцево), в девятом отдельном штурмовой мотострелковом полку (Новоазовск) и в одиннадцатом отдельном мотострелковом полку (Макеевка). Напомним, что вчера утром недалеко от Луганского (Донецкая область) террористы пошли в наступление, применив бронетехнику, однако была проведена слишком неудачная атака, из-за чего боевики потеряли целый взвод. - сообщает replyua.net

Чакаме иво минджев! иво! иво! иво!

Этой ночью прошла самая успешная операция ВСУ за весь 2016 год.

Восемь террористов "ДНР" захвачено в плен, трое - уничтожены в районе села Широкино на мариупольском направлении. Об этом в своем Facebook сообщил журналист Юрий Бутусов. "Сегодня, разведгруппа 8-го батальона Украинской добровольческой армии под командованием комбата позывной "Червень", при поддержке бойцов 54-го разведывательного батальона Вооруженных сил Украины совершила успешный выход", - написал Бутусов. По его словам, целью операции была проверка режима прекращения огня в районе Широкино, согласно рекомендациям ОБСЕ. В результате поиска было обнаружено незаконное вооруженное формирование, которое в нарушение минских соглашений разместилось в демилитаризованной зоне, и вело огонь в сторону позиций украинских войск. "Из гуманных соображений, чтобы не нарушать перемирие, украинские воины решили не открывать огонь, и предложили неизвестным бандитам сдаться. Восемь бандитов, осознав свою неправоту, подняли руки и сдались в плен. Однако трое бандитов открыли огонь, и совершили таким образом, покушение на убийство граждан Украины, в результате чего украинские воины были вынуждены уничтожить их на месте ответным огнем", - объяснил журналист. В результате боя захвачено большое количество стрелкового оружия и боеприпасов, поставленных из Российской Федерации, говорит он. Все боевики оказались участниками российского террористического формирования "ДНР", и сознательно пытались спровоцировать нарушение режима прекращения огня. "Самое важное - благодаря качественной разведке, хорошей подготовке личного состава, правильно выбранной тактике и компетентному управления, украинские воины никаких потерь не понесли. Нет ни погибших, ни раненых", - добавил Бутусов. В ходе операции применялись только разрешенные минскими соглашениями виды вооружений, отметил он. По мнению журналиста, эта разведывательная операция - на данный момент самая успешная для армии Украины в 2016 году, и одна из самых успешных по количеству пленных операций украинских разведчиков. Ключевую роль в ней сыграли воины-добровольцы.

Дмитрий Ярош заявил об огромных потерях у террористов РФ на Донбассе

Восьмой отдельный батальон "Украинской добровольческой армии" провел успешную боевую операцию в зоне АТО на Донбассе. Об этом в своем Facebook сообщил нардеп Дмитрий Ярош. "Поздравляю украинских воинов с проведением успешной боевой операции! 8-й ОБат Украинской добровольческой армии - число пленных символическое! Вы молодцы!" - написал Ярош. Он добавил, что "не может всего написать", но боевики якобы понесли огромные потери, а добровольцы вовсе нет. "Комбат Червень, пока крикуны кричат о любви к Родине, Ты и Твои бойцы эту любовь каждый день проявляете на фронте... Слава Героям! Мужики - вы лучшие! Эх, к сожалению, не могу всего написать... Ничего,придет время!" - отметил парламентарий.

Дмитрий Ярош

С начала АТО мы убили 100500 тыщ рюзке золдатен, подбили 100500 рюзке танков Армата и уже скоро будем брать Мацкву. Сала Украини, героям сала! Один раз - не пидорас.

СЛАВА УКРАИНСКОЙ АРМИИ!

В секторе ответственности ОТУ Мариуполь хорошие новости. Группа разведчиков в полевом выходе наткнулась на землекопов сепаров. И не просто лежки они копали, ставили мины ПМН и оборудовали засаду. Троих на месте уработали, шестеро в штаб сектора сейчас везут. Взяли ПКМ, мухи, стрелковку и осколочные гранаты ОГ7В. Из России с любовью. И ребята интересные были. Будем меняться теперь. Видео допроса пока нет - интернеты слабые в тех местах. Наши все целые." - сообщает Кирилл Данильченко.

сала украине! героям сала!

СланИна за украИна!

Генадий Доколенко - Скоро будем ебать пидораса ХУЙЛО! И ГОЦЕ!

Генадий Доколенко - Скоро будем ебать пидораса ХУЙЛО!

Ало,изчезвай си в прекрасната незалежная ,тук нямаш място

САЛА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ САЛА!

СланИна за окраИна!

СЛАВА УКРАИНСКОЙ АРМИИ!

Стали известны имена восьми ихтамнетов, взятых в плен ВСУ. Главное управление разведки Министерства обороны Украины обнародовало имена восьми боевиков, взятых в плен силами АТО в районе населенных пунктов Водяное и Широкино Донецкой области. "В результате успешных действий сил АТО по обезвреживанию диверсионно-разведывательной группы, в районе населенного пункта Водяное захвачено в плен 8 военнослужащих 5-й мотострелковой роты 2-го мотострелкового батальона 9-го отдельного штурмового мотострелкового полка морской пехоты 1 армейского корпуса Вооруженных сил Российской Федерации, что базируется в Новоазовске", - сказано в сообщении разведки. Так, украинскими военнослужащими задержаны: Пестряев Сергей Николаевич (09.05.1967 г.р.), Толстолук Алексей Павлович (23.03.1980 г.р.), Зюмин Юрий Анатольевич (13.02.1981 г.р.), Шевелев Виталий Геннадьевич (06.01.1995 г.р.), Горбушко Антон Николаевич (07.09.1978 г.р.), Вантула Валентин Викторович (04.11.1975 г.р.), Терновый Роман Николаевич (08.01.1980 г.р.), Анрилевский Руслан Олегович (23.11.1988 г.р.). Таким образом, самому старшему из задержанных исполнилось 49 лет, а младшему - 21 год. Напомним. 27 июня в районе Широкино бойцы АТО взяли в плен 8 террористов РФ. При задержании трое террористов открыли огонь в результате чего были убиты.

САЛА ОКРАИНСКОЙ АРМИИ!

СланИна за окраИна!

Батко Путя е герой и за свойто робче Боко мисли той!

Батко Путя е герой и за свойто робче Боко мисли той!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ!

САЛА УКРАИНЕ! ХЕРОЯМ САЛА!

САЛА УКРАИНЕ! ХЕРОЯМ САЛА!

Владо

Излиза че урките ще наложат на цяла европа единна политика спрямо РФ. не съм съгласем укринскта диспора тук да се разпорежда кой да идва в България кой да вилза в храмовете ни. Като не им харесва да ходят в "АТО"-си и там да сиполичават по заслугите

Хорошие новости АТО: ВСУ уже под Дебальцево, идут ожесточённые бои. Минус взвод ДНР

Военные говорят, что враг подошел вплотную к их позиций, поэтому завязался ближний бой. Военные 54-й, 25-й бригад и добровольцы "Правого сектора" начали оттеснять противника. В конце концов боевиков удалось подвинуть вглубь на полтора километра. Украинский бойцам удалось взять один из опорных пунктов боевиков, где было уничтожено целый взвод. Но впоследствии был дан приказ покинуть территорию. Боекомплект найден на пункте заминировали и взорвали. Теперь под Дебальцево, где идут ожесточенные бои сил АТО с боевиками ДНР, прибыл один из лидеров террористов, Михаил Толстых с позывным "Гиви".

Владо

Вместо изпълнеия на минските споразумения Укрина подготвя ново кръвопускане в Донбас (ДНР и ЛНР) като се цели в дългосрочен план да не бъдат свалени дояи часточно "санкциите" от ЕС спрямо РФ. Това което ми разкават приятели от региона на двете "републики" че добровалците и редовната армия на Украина за поредем път са се издънили, сега участва в по голямо количество и наемници със тях но въпреки всичко пак ядат бой и пак имат голямо количество убити и ранени. Жалко че не им увират главите на Украинците които са на власт и явно не искат мир

"Руските мотористи или украинският президент?" - Естествено мотористите. "Българи срещу българи" благодарение на Афера и клубците. В крайна сметка две несъстоятелни агитки. Несъстоятелни колкото и опитите за внушение за разнобой между президент, външен министър и премиер.

Фибата

Понякога думите са празни, но платени! Така е и с хората, в частност и с коментаторите!

Илиян Василев, доносник

А още повече е така с тези, които пишем за хибридната война.

Блицкригът явно не сe получи...

Дмитрий Ярош анальный опущенец

С начала АТО мы убили 100500 тыщ рюзке золдатен, подбили 100500 рюзке танков Армата, сбили 100500 самолётов с ядерным потенциалом и уже скоро будем брать город-Мацкву. Сала Украини, героям сала! В жопу один раз - не пидорас.

Гой Фокс

Тук евроатлантите не са в час нито с руския, нито с украинския език - не ти разбират специфичния хумор :) Пиши им на български.

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

А,Б,В ГъЗъ на ГОЦЕ ПУТИКАНТРОПА и ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ,и КУР за Нелия СПИНОВА!

Гой Фокс

"И без това българските институции, призвани да защитават националната сигурност, отдавна са пропити от симпатизиращи на Москва служители." Василев, като клеветиш, имаш ли доказателства? Данни нещо? Откъде си черпиш "информацията"? От ул. "Козяк", нали познах, хибридно грантово кречетало?

ГОЙ, МАРШ ДА ЛИЖЕШ ГъЗъ наПУТКИН1 СМЪРТ ЗА ПУТКИН И ПОДЛОГИТЕ МУ В БЪЛГАРИЯ!

ГОЙ, МАРШ ДА ЛИЖЕШ ГъЗъ наПУТКИН1 СМЪРТ ЗА ПУТКИН И ПОДЛОГИТЕ МУ В БЪЛГАРИЯ!

Мифы российской истории: «Русский народ»

К вящему сведению этноним «русский народ» абсолютно искусственный, выдуманный, синтетический, а потому не имеет никакого права на существование, так как не имеет под собой самого главного своего основания – народа. Этноса, племени, народа, нации «русские» не существовало никогда. Мало того, как пишет Константин Ерусалимский, доктор исторических наук, профессор Отделения социокультурных исследований РГГУ, специалист в области истории восточной Европы в средние века и новое время, истории кириллической рукописной книги и книжного дела: До конца XVI века словосочетание «русский народ» не встречается ни в одном источнике, а с конца XVI века данное словосочетание использовали исключительно за пределами Московского княжества! Как же так получилось, народ – люди, называющие себя русскими, есть – а нации нет? В чем же дело? А все дело в религии. Киев, благодаря реформам и не без хитрости Ярослава Мудрого стал метрополией – новой столицей христианского мира. Именно благодаря ему церковь христианская с центром в Киеве стала называться Русской, и все верующие этой церкви – русскими! В 1051 году, собрав епископов, Ярослав, без согласования с Константинопольским патриархом, сам назначил митрополитом Илариона, а когда в 1054 христианская церковь распалась на Православную с центром в Константинополе, и католическую с центром в Риме, Киеве фактически легально стал отдельной конфессией – Русской с центром в Киеве. И весь люд Киева, Новгорода, Полоцка – стал именоваться русским – но не народом, а по вероисповеданию Москва, будучи православного исповедания, корнями относилась к Ассирийской церкви Востока, одним из постулатов, которой было противопоставление себя Западу – Риму. Именно по этой причине Москва и вышла из Флорентийской Унии 1438 года, как вышла и из лона христианской церкви, предав всех униатов анафеме. После падения Константинополя в 1453 году, Иоанну III, при активном содействии московской церкви объявил, что после падения Константинополя Москва единственная может претендовать на его наследство, а потому назвал себя наследником Византийского престола, и велел величать Москву – Третьим Римом. Помимо наследства на Константинопольский престол вознамерился претендовать Иоанну III и на престол Киевский, который вместе с церковью Русской и вознамерился поглотить. Именно по причине того, что Москова стала, по сути, Православным Халифатом в ее доктрине не нашлось места национальному вопросу, все внимание уделялось исключительно вероисповеданию. А потому, в московской церковно-политической культуре мыслить в этнических категориях было невозможно. Да и народ, люд московский… Кто такой народ на Московском княжестве? Весь народ без исключения принадлежал князю, то и есть, они были рабами князя. А у раба, как известно нации нет. Тем не менее, этноним «русский народ» вошел в обиход и на Московском княжестве, прежде всего, из украинского культурного контекста Киево-Могилянской академии середины XVII века – все еще центра Русской веры. Как я уже писал выше понятие «русский народ» гораздо шире, чем этнос, потому что включало в себя много разных народов: украинцев, поляков, беларусов, литовцев. Балтов и славян – всех тех кто был одной веры – русской. На Московии вопросы нации не поднимались вплоть до реформ Петра I, а потому до середины XVII века в летописях мы можем обнаружить лишь такие псевдоэтнические понятия как «православное всенародство», «христианский народ» или «все христианские людие», «московские вси люди христианстии». То и есть московских правителей того времени не интересовало происхождение людей, их нация, этническая группа. Их интересовало лишь вероисповедание человека. При этом как вы видите политтехнологи того времени уже экспериментировали с названиями, пытаясь вывести новое эксклюзивное название верноподданных Московии, не забыв обязательно подчеркнуть их вероисповедание – православное, правоверное. Впервые понятие «русский» применительно к народу вы можете встретить в сочинениях украинского просветителя Мелетия Смотрицкого. А также у князя Константина Константиновича Острожского — сотрудника Курбского, привлекшего на работу московского печатника Ивана Федорова. У князя Константина Острожского понятие «русский» используется правильно и описывает оно народы Речи Посполитой, но не Москвы! Никогда вплоть до XX века, на Московии, а потом и на России понятие «русский» не использовалось как наименование титульной нации. Мало того, на Московии понятие «русский» пришло лишь во второй половине XVII века и то благодаря тому, что украинская книжность начала проникать в Москву. Русскими россияне не стали и при Петре I, так, например, цитата из донесения фельдмаршала Бориса Шереметева, посланного Петру летом 1703 года, вы найдете слова: …«русские мужики к нам неприятны, многое число беглых из Новгорода, и с Валдая, и ото Пскова, и добрее они к шведам, нежели к нам»! О чем это говорит? Да о том, что именно русской веры люди – русские оказывали сопротивление московским оккупантам! К концу XVII века Киевская Русская церковь была уже полностью поглощена, исторические литературные источники уничтожены, книги сожжены. Священники, отказавшиеся признавать главенство Московской Православной церкви - казнены. Так как сохранилось огромное количество верующих русской веры, для них была разработана новая идеологическая формула, объясняющая поглощение русской церкви: «русский – значит православный, православный значит русский». Это было как бы и логично, и правильно и удобно и не требовало дополнительных объяснений. К началу XIX века после того как все земли заселяемые народами русской веры были захвачены перед Россией возникла проблем. У Российской Империи не было на тот момент никаких легальных оснований напасть на Европу! Именно тогда идеологам Третьего Рима стало понятно, что фундаментальная идея религиозного деления народов себя исчерпала и надо создавать что-то новое. Надо было найти что-то объединяющее, что-то, что могло послужить причиной для справедливой войны. И этой идеей стала идея Панславизма, которая по сути своей стала калькой с зарождающегося в это же время идеи Пангерманизма. Разработкой концепции идеи Панславизма на России занимался в конце 1830-х годов Михаил Погодин, который выдвинул следующие основополагающие тезисы концепции: - истинной вере славянского мира — Московского Православия - главенствующей роли России среди славян - объединительной миссии России – матушки - Россия защитница православной веры, защитницы всех славян Параллельно, пока в умы славянских народов внедрялась мысль что россияне – это «русские», титульная нация славянского мира, населению Империи навязывалось утверждение, что они и есть эти самые «русские». Надо сказать, что проекты политического объединения славян под пятой (якобы защитой) Российской Империи разрабатывались ещё в XVIII—XIX веках Андреем Самборским, Василием Малиновским и пропагандировались они как проекты освобождения славян от османского, австрийского германского владычества и создания славянской федерации – в рамках Российской Империи. Примерно в середине XIX века, понимая, что про Русскую церковь уже забыли, новым объектом пропаганды стала мифологема «Святая Русь», а от того и стала популяризироваться идея «русскости». Параллельно все чаще стал подниматься вопрос справедливой войны Православного Халифата за оккупированный иноверцами Константинополь. Термин «русский» достаточно хорошо прижился к солдатам Империи в годы многочисленных войн с Турцией, которые практически беспрерывно продолжались весь конец XIX века. После падения Империи термин «русский» подхватили большевики, он стал одним из важнейшим признаков эталонного человека, человека высшей касты. Идеальный большевик был рабочим-пролетарием, коммунистом и обязательно «русским». Со временем «русский» стало снова именем нарицательным, и каждый житель СССР мог считать себя «русским». Как в идее Панславизма Россия протягивала руки страдающим под гнетом Османов, Австрии и Германии народов, «русские» (большевики-пролетарии) протягивали руку помощи всем угнетенным мира, и предлагали прийти к ним на помощь, помочь свергнуть их правительство и также как они стать частью самой большой в истории человечества «Тюрьмы Народов».

Мифы российской истории: Москвой правили 'русские' цари

Москвой изначально правили монголы, все российские цари были потомками Чингисхана. Особое почтение в глазах простого народа всегда вызывала чистота благородных кровей московских самодержцев. Понимаете ни одна монархия в мире не могла похвастаться столь глубоко голубой и чистой кровью как Московская. Московские самодержцы были полубогами в отличии от остальных бастардов-королей правивших Европой и султанов да шахов правивших Востоком. Высокородное свое происхождение московские самодержцы определили вовсе не момент своего появления, а скорее на момент появления необходимости доказать, что именно им уготовал господь, понятно, по причине благороднейшего происхождения миссию очистить мир от скверны всех других религий и нести убогим и забытым племенам (прежде всего католикам) свет истинной правоверной - православной веры. То и есть первые книги подтверждающие благородное происхождение появились в середине 15 века, во время великого религиозного перераспределения. Три важнейших события случились в середине 15 века: 1. Флорентийская Уния - после которой христианский мир объединился 2. Раскольная Москва прокляла Рим и Константинополь и объявила себя единственной правопреемницей права называться истинной христианской церковью 3. Османы захватили Константинополь и положили конец Ромейской Империи Церковный Раскол который в одностороннем порядке устроила Москва дал ей мнимое право на автономию, дал ей право заявить о себе как о правоприемница Киевского и Константинопольского - Православного престолов. А падение Константинополя лишь укрепило ее позиции на данном фронте. “Правоприемница” не могла безосновательно претендовать на трон Киева и Константинополя, а потом необходимо было создать миф о то, что такое право у нее есть. А потом были созданы рукописные доказательства в которых утверждалось , что августейший род благороднейших московских князей идет от первого римского императора Октавиана Августа, через двоюродного брата того Прусса к Рюрику, который, вроде как Киевский князь. И от него уже к Александру Неврюю - отцу родоначальника династии. Что в этой схеме было удобно, так это то, что она позволяла московским наследникам претендовать на трон всех христианских течений: русского - Киева, православного - Константинополя, католического - Рима. Имя как признак рода Я давно отметил, что в роду Киевских князей сохранилась дивная особенность, они сами носили имена исключительно Славянские, как их реальных Моравских прародителей. Родовые имена Киевских князей были: Ярослав, Святослав, Ярополк, Володимир. Моравских: Святополк, Ростислав, Моймир. Московские же правители всегда носили имена греческие: Александр, Дмитрий, Андрей. При этом, надо отметить дивную особенность, греческие имена давали исключительно тем детям, чьи матери были не русских - славянских кровей, а греческих или половецких! Юрий Долгорокуй скорее всего был рожден гречанкой Ефимией, хотя мог родится и от половецкой жены Мономаха. Сын Юрия - Андрей Боголюбский, точно рожден от половецкой княжны в крещении Анны. Второй сын Долгорукого был Всеволод Большое Гнездо - отец Ярослава, дед Александра. Мать Александра вроде бы не должна была вызывать смущения именем Ростислава, если бы не ее мать: половчанка Хорасана (Мария), дочери Котяна Сутоевича Тертероба. То и есть, имя давали греческое Александру по всем канонам, половецким. Получается, что Александр - не Киевский (Славянский) князь и имя ему родовое не полагалось! Еще одно: Обратите внимание, Александр, родоначальник, первый князь Московии никогда собственно князем Москвы не был, что прямо указывает на то, что никакой Москвы тогда и быть не могло. Первым, кто заявил о себе как о князе Московском стал его сын - Даниил, которого собственно и правильно считать родоначальником Московской династии. Сын Батыя Надо отметить, что полуполовец Александр был очень сметливым парнем, и быстро сориентировавшись в политической обстановке в стране, в 1238 году он попав в заложники (аманаты) в Орду к Батыю (за что его отец стал Великим князем Владимирским). Стал с любовью и уважением изучать культуру монголов: прекрасно выучил уйгурский язык (говорил без акцента), а также стал кровным братом сына Батыя Сартака. С 1238 по 1252 год мальчики были практически неразлучны. У монголов юноши после того как становились андами - названными братьями, обещали никогда не покидать друг друга. Что примечательно Александр и Сартак были единоверцы - они были несторианцы (восточное течение православия). Побратавшись с сыном Батыя Сартаком, Александр также отрекся от своего отца и стал названым сыном Батыя - Неврюем. Посланец Папы Римского Плано де Карпини которому пришлось тогда побывать в Орде с посольством в 1246 году лично видел там Александра. И даже описал его в своем труде. Он писал, что Александр был при ставке хана не просто переводчиком, но и чрезвычайно приближенным к хану лицом. Александр даже женился на дочке Батыя, обеспечив этим своим детям привилегированное положение в Орде. Так как его дети стали по факт еще более монологами чем он, и принадлежали непосредственно к выскородной фамилии Чингисхана они были были не подсудны законам предназначенными для всех остальных. В 1271 году жена Александра, родная дочь хана Батыя и внучка Чингисхана, повезла своих сыновей в Орду на представление хану Менгу-Тимуру, которому сыновья Александра приходились двоюродными братьями. Главной причиной поездки в Орду было желание матери наделить сыновей властью над княжествами. Так, в частности, Московское княжество было создано под младшего сына Александра "Невского" - Даниила. То и есть, первый Московский правитель был наполовину Чингизид, а далее, частично половец, частично грек, частично славянин. Единственное, что можно утверждать однозначно, ни к какому славянскому роду Киевских князей он уже точно не принадлежал! Самый Первый Петр Впервые название города Москва упоминается в третьей переписи населения Ростово-Суздальського улуса, которое проводили монголы, в 1272 году. И первым ханом данного улуса был вовсе не Даниил. Им был Петр Ордынский — внук Чингисхана! Петр захоронен в Архангельском соборе Крым-города, где захоронены все властители московского улуса. Также ему посвящена вся правая часть стены от алтаря, при том, что всем другим правителям Московии отведено всего по одной фреске. Петр Ордынский был самым первым правителем Москвы. Почему о внуке Чингисхана история умалчивает? Догадайтесь сами… Племя Александрово Монголы не были так хорошо воспитаны, как бы того хотели сторонки Евразии. А потому, как только Александр скончался они начали борьбу, но вовсе не за Москву, а за Владимир. Потому как именно туда был перевезен из Киева патриархат Русской Церкви. Вот что писал о их подвигах Николай Карамзин: "После страшной грозы Батыевой отечество наше как бы отдохнуло в течение лет тридцати...В таком состоянии пребывало Великое княжество, когда Дмитрий Александрович взошел на престол на горе подданных и себе..." С 1304 по 1328 год в Орде шли непрерывные разборки, пока Царь Узбек не навел порядок. Хан Узбек, свято чтил великую Ясу Чингисхана, согласно положений который править Ордой могли только прямые потомки Чингисхана по мужской линии. Именно поэтому в 1319 году он отдал Московский улус в управление внуку Александра - Калифу Ивану, называемого на греческий манер Калитой. В 1328 году Калиф Иван Калита был назначен Великим князем Владимирским. Примечательно, что титул Калиф московские вассалы Орды получили впервые. И отличало данный титул от всех остальных, что он был не постоянный, а временный! Женой Московского Калифа была Мария Глебовна Белозерская, дочь Феодоры Сартаковны, внучка Сартака Батыевича, правнучка Батыя Джучиевича, праправнучка Джучи Чингизовича, прапраправнучка Чингисхана. После раскола Орды столицей ее стал Крым. Крымский род Гиреев, фактически правил и Ордой и Москвой. Иван III, дед Ивана Грозного перед тем как взойти на трон, принес на Библии присягу на верность дому Гираев, признав их наследниками рода Чингисхана. С начала XVI века, когда Крым стал частью Османского халифата, верховным правителем Московии стал турецкий Султан. Иоанн Грозный, наследник Василия III, от брака с Еленой Глинской, которая была родом из знатного монгольского рода Мамаев, своей знатной монгольской кровью очень гордился, о чем упоминал не единожды. Елену Глинскаую многие незаслуженно называют литвинкой, но это не так. Она чистокровная монголка, приходилась по мужской линии родной внучкой Мансура-Кията, старшего сына могущественного эмира Золотой Орды, наместника крымского улуса-юрта Мамая. Что интересно, все это время Москвой правили Калифы, которые получали ярлык на правление в Орде. Первым, кто решил восстать против такого неподобства, стал Иван Грозный, который сам себе возвел на трон, и в 1561 году, состряпал, так называемую “Ложную Грамоту”. Документ исходил как бы из канцелярии Константинопольского патриарха, и в нем Ивана IV признавали прямым наследником византийских императоров. Ремарка: что касается титула царь. Царь по канонам православной церкви, это глава церкви, ее верховный правитель! На Руси царя никогда не было, Русская церковь была без царя. Поэтому никто никогда не говорит царь Руси. Фактически Грозный сделал своеобразное нововведение учредив титул царя. Точнее сказать, венчав себя на религиозное царство названное Православным. Царь Орды не обратил на самоназначение Грозного в цари, и даже наоборот помогал ему военными силами в борьбе того с Ливонией. “Ложная грамота” возмутила Гирея до нельзя, и он потребовал от Грозного, чтобы он сложил с себя полномочия Императора, а когда тот отказался пошел на Москву войной. После длительной войны Грозный таки отказался от престола и передал его другому Чингизиду, в крещении Симеону Бекбулатовичу. Чистый Чингизид, Касимовский царь Симеон Бекбулатович 11 месяцев просидел на троне, после чего вернул, уже “легитимное” царство царю Ивашке. Борис Годунов, захвативший трон после Грозного был тоже монгольского племени, и вел свой род от мурзы Чета, крещенного в 1310 году. Но вот после того как он покончил с собой, на Московии началась Смута. Сметая чреду самозванцев на трон Московии взошел сын польского короля Владислав, но правление его было не долгим. Романовы-Юрьевы-Захарьины-Кошкины-Кобылины На самом деле, мало кто знает, но Романовы правили Московией задолго до 1613 года. Впервые род Захарьиных-Юрьевых “засветился” близ престола во времена Ивана III, он был военачальником, но не простым. Его дочь стала женой Ивана Грозного, а сын патриархом известным нам под именем Филарет. Так вот, с момента восхождения на трон Годунова и до момента захвата трона Романовыми, именно Филарет вел войну за престол, умело маневрируя между протвоборствующими сторонами. Самым древним из известных предков Романовых считается Андрей Кобыла, боярин при дворе Калифа Ивана. Романовы не особенно афишировали свои корни и неоднократно переписывали родовые книги, подменяя невыгодные им факты выдуманными, именно поэтому мы сейчас достоверно точно не можем сказать кем они приходились Чингисхану, но! Они были Чингизидами, так как Филарету возвести на трон своего сына помогли именно монгольская, татарская аристократия, принявшая на себя бремя войны с Польшей. Монголы не могли поддержать того, чье происхождение не вызывало у них уважения. Достаточно вспомнить что патриарха во всех переговорах сопровождал касимовский царь Ураз-Мухаммед. Именно с ним он ездил и на встречу с лидерами Тушинского лагеря, и к польскому королю Сигизмунду в его ставку под Смоленском. Получается именно благодаря поддержке Орды произошла легитимизация новой династии. А они не могли допустить чтобы трон занял человек низкого сословия, не состоявший в роду Чингизидов. Фамилия Романов, которую себе придумал Филарет никакого отношения к реальности не имела. Он ее взял в свете теории Третьего Рима - фактически назвав свой род Римлянами, на греческий манер. Последним из Чингизидов на троне Москвы стал царь Петр I. Его мать происходила из рода знатного крымского мурзы Нарыша. Практически после смерти Петра, середине 18 века, на трон российский взошли немцы Гольштейн-Готторпы и практически до самого конца Романовых именно они правили страной. Вы можете спорить о то что факты неверны, что поданы неправильно или неправильно истолкованы, что нет миллиона ссылок на источники, но! Скажите мне на кого ссылаться? Вы, к примеру, знаете что Андрей Иванович Лызлов, автор запрещенной на России “Скифской истории”, написанной в 1692 году, не сделал ссылки ни на один летописный свод! Почему? Да потому что Андрей Иванович Лызлов не имел ни малейших сведений о всем известных “общерусских летописных сводах” на которые так любят ссылаться российские пропагандисты. А знаете почему не имел? Потому что их еще просто не успели написать. Так что извините, если меня за то что я не ссылаюсь на древнерусские рукописные своды, я не из них черпал информацию.

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ!

СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОККУПАНТАМ!

Илиян Василев, доносник

Парашенка в парашу! Триждый майданутым лохам сала! Усраине сала!

Да ебем майката на Путкин и подлогите му в България!

Да ебем майката на Путкин и подлогите му в България!

Вялый укроп

Сала украини! Пидорам сала! Дважды опущенным лохам майдана - печенье Нюланда.

Ярош

Беру в рот. У русских бесплатно. Пшекам и укропам отсасываю за 500грн.

Ярош

Сала Усраiни, хероям сала!

Батко Путя е герой и за свойто робче Боко мисли той!

Батко Путя е герой и за свойто робче Боко мисли той!

АТИЛА

Митьо Очите е КОПЕЛЕ от ГДБОП Вербувано да Разпространява Наркотици и Пълни Партийни КАСИ! Божо Козела от ПАЗАРДЖИК ще ЕБЕ Майката на КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП! БОП-аджията е Доказан Престъпник,Мутра,КОПЕЛЕ,Стреля се на МЕСО,Навсякъде и По Всяко Време Без Мотив и Предупреждение! В МВР само КОПЕЛДАК! В ДАНС само КУРВОЛЯК! ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА! МВР е Престъпна Организация от УБИЙЦИ! ДАНС е Терористична Клетка от ПЕДЕРАСТИ! Престъпниците и Терористите трябва да се ИЗБИВАТ,но не и Преди да се ИЗБИЯТ Семействата и Роднините им! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !

Митьо Очите е КОПЕЛЕ от ГДБОП Вербувано да Разпространява Наркотици и Пълни Партийни КАСИ! Божо Козела от ПАЗАРДЖИК ще ЕБЕ Майката на КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП! БОП-аджията е Доказан Престъпник,Мутра,КОПЕЛЕ,Стреля се на МЕСО,Навсякъде и По Всяко Време Без Мотив и Предупреждение! В МВР само КОПЕЛДАК! В ДАНС само КУРВОЛЯК! ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА! МВР е Престъпна Организация от УБИЙЦИ! ДАНС е Терористична Клетка от ПЕДЕРАСТИ! Престъпниците и Терористите трябва да се ИЗБИВАТ,но не и Преди да се ИЗБИЯТ Семействата и Роднините им! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !

Митьо Очите е КОПЕЛЕ от ГДБОП Вербувано да Разпространява Наркотици и Пълни Партийни КАСИ! Божо Козела от ПАЗАРДЖИК ще ЕБЕ Майката на КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП! БОП-аджията е Доказан Престъпник,Мутра,КОПЕЛЕ,Стреля се на МЕСО,Навсякъде и По Всяко Време Без Мотив и Предупреждение! В МВР само КОПЕЛДАК! В ДАНС само КУРВОЛЯК! ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА! МВР е Престъпна Организация от УБИЙЦИ! ДАНС е Терористична Клетка от ПЕДЕРАСТИ! Престъпниците и Терористите трябва да се ИЗБИВАТ,но не и Преди да се ИЗБИЯТ Семействата и Роднините им! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !

Митьо гален с перце от полицаи и политици. Мафия си имаме! Мафия, дами и господа.

Митьо гален с перце от полицаи и политици. Мафия си имаме! Мафия, дами и господа.

ДА ЖИВЕЕ АТИЛА - НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

ДА ЖИВЕЕ АТИЛА - НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

АТИЛА Кое Животно е по Тъпо: Милиционера, Охранителя или Доносника от ДАНС?

Кое Животно е по Тъпо: Милиционера, Охранителя или Доносника от ДАНС? Давам и Жокери: Разправят че който го скъсат на изпита за Милиционер става Охранител, това какво ще рече ? Не е достатъчно ТЪП за да убеди Комисията че заслужава да бъде допуснат до Задунайската Милиционерска Копаня или..........разсъждавайте по темата. На който му скъсат ГЪЗА става Доносник в ДАНС, това е ясно на всеки ЧОВЕК. Четвъртата опция в Анкетата е отговор по подразбиране, така че не се съсредоточавайте в него. На всеки Българин е известно че от Пазарджишкото Милиционерско Говедо по тъпо ЖИВОТНО в Задунайския Кенеф няма.....за това няма и вариант в Анкетата ДРУГО ЖИВОТНО. За позналите верния отговор Безплатно посещение на Милиционерската Свинеферма в Пазарджик както и право на обстрел на поне 10 глави Добитък. НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ. Милиционерската проститутка е държавна проститутка, лапа Пишки и лиже Задници по Устав и на Заплата,осигурена му от данъците плащани от Задунайското Работническо Склавянско Говедо. Ставайки Милиционер ти признаваш че си БОКЛУК, произхождаш от семейство на БОКЛУЦИ и ще възпроизвеждаш БОКЛУЦИ поне още ПЕТ поколения напред. Не случайно над 70% от кадровия състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се формира от Потомствени Милиционерски Курви, тоест доказани Курви разсли в "семейства" на Курви. Всеки Българин знае че от Милиционер не става Полицай, от него става само Курва, от детето му Копеле, от жена му Проститутка. Няма по голямо падение за един родител от това детето му да стане МИЛИЦИОНЕР или недай си боже Мъжка Проститутка (Доносник) от Задунайската Държавна Сигурност-ДАНС, филиал на КГБ. Храниш го,обличаш го, учиш го и то накрая вземе че се изсере на метеното и стане МИЛИЦИОНЕР. Това означава че си тотално провален като родител и не по малък Боклук от детето си, а Лайното изсрано в семейството ти не може да се измие поне ПЕТ поколения напред. Пазарджишкото Милиционерско Говедо е доказано най-тъпото Говедо развъждано в Задунайския кенеф създаден преди 135 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! www.bulgaria.ga/police.html

Въпрос

Как е твоя ДС псевдоним?

ПУТЛЕР КАПУТ

ПУТЛЕР КАПУТ

Слава Украинской Нации! Пиздец российской педерации!

Слава Украинской Нации! Пиздец российской педерации!

"Геополитиката рядко идва с шум на мотори. Но в България тези дни пристигна така: на седлата на моторите на "Нощните вълци" - рокерски клуб, радващ се на симпатии от най-високо ниво в Москва, чийто мотив за обиколката на Балканите беше "да помним общото си минало и да пазим славянския свят". Това е призив, който има двояко значение, когато идва дни преди срещата на върха на НАТО във Варшава, на която трябва да се вземат ключови решения за сигурността на Европа през следващите няколко години. Рокерският поход също така съвпадна доста точно с посещението на лидера на един друг славянски народ, който обаче не е точно в блестящи отношения с Русия - украинския президент Петро Порошенко. И двете визити нямаше как да минат тихо: първата, защото целта на подобни шествия е именно в това да ги забележат медиите (кой се интересува, че група мъже в кожи садят дърво на Шипка, е добър редакторски въпрос). Втората, защото идва след скандалите за "черноморската флотилия". ... Загърбена ли е Украйна Закономерно проблемите на сигурността се оказаха тема номер едно и при посещението на украинския държавен глава. "Съзнателно повтарям: НАТО, НАТО и НАТО. България търси своите гаранции, както Румъния, както Турция и както други държави, в легитимния формат на този най-силен на света отбранителен съюз на демократични държави. Това означава, че всяка една инициатива, зад която ще застанем, може да се случи единствено във формата на НАТО", коментира Росен Плевнелиев след срещата. "Сътрудничеството със страни партньори като България и Румъния е нещо, от което Украйна е много заинтересована. Става дума не само за създаване на съвместна флотилия. Още по време на срещата с президента на Румъния в Букурещ казах, че подкрепяме такава инициатива. Но става дума и за това да създадем обща бригада по образец на тази, която имаме с нашите полски и литовски партньори. И това е само началото", коментира с надежда Порошенко. ... Многократното подчертаване, че България ще действа само в рамките на съюзнически формат, едва ли е това, което Порошенко е искал да чуе в София. На практика това означава, че страната ни е склонна да се дистанцира от самостоятелни регионални отбранителни инициативи с участието на ненатовски държави." - из "Нощни вълци и дневни страхове" в Капитал

Да бе

Ха така, мислех че поне тук ще се разминем с Василев, а той цъфнал и тук.Въобще не съм му чел драсканиците, и няма за какво.Същия не пише / и тук май не го питат / получава ли грантове отвън, и ако да, от къде, от Русия или от"Хамерика против България " ? Нека това да пише, но няма да го направи.КлубЪ, моля ви не ми трийте комнтара поне час два, пък после може....:-)))) !!!!

плачков

Чудесни анализи. Умен човек. Но каква е разликата между Гоце и Боце. Или като няма риба и рака върши работа. Бих искал да прочета Ваш анализ поне за един сектор където нещата вървят положително. Каквото е племето такъв е и вожда. Индиянците поне саинали Венету ние си имаме Бай Ганя.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НПО-ото на Илиян Василев получава 228 250 долара от "Америка за България" С огромна сума са зарадвани двама от най-активните пропагандатори на политиката на САЩ у нас - Алекс Алексиев и Илиян Василев. Техният Център за изследвания на балканския и черноморския регион получава 228 250 долара. Парите пък се отпускат за "издигате видимостта на България в международния информационен обмен като предлага богата фактологична и аналитична информация от политиката, икономиката и сигурността за България и за региона. Група от международни и български експерти ще анализира задълбочено регионалната геополитическа среда и ще изследва възможностите, които актуални промени предоставят на страната." Илиян Василев е бивш български посланик в Москва и ексслужител на комунистическата Държавна сигурност.

Развеселен

моторист е Валентино Роси. Тези бяха съветски мутри

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.