Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Инцидентът между руските "ношщни вълци" и протестиращите срещу тях край Бургас не е обикновена битова свада, както се опитва да твърди полицията.

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ "НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ" ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ХУЛИГАНСТВО

Това пише във фейсбук Иво Дошев. Той и Иван Панчев ще бъдат съдени за хулиганство във връзка с боя.

Ето какво казва Дошев:

"Мили приятели,

Всичко е наред и продължаваме заедно в посока здравия разум и най-вече не спираме да отстоявме активната си гражданска позиция, даже напротив, това което правим, влудява определени хора, които правят опити да симулират "стабилност" в държавата за да прикрият сегашни и минали престъпления и далавери...

ПАРАВОЕННИ НАПАДНАХА ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ "НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ" НА ПУТИН

Още вчера стана ясно, че инцидентът не може да бъде представен като поредната "битова свада" в Бургас или "дребна хулиганска проява", каквато искаха да я впишат "блюстителите на закона", за да не увреждаме статистиката в "най-добрия град за живеене в България".

В заповедта ми за задържане пише, че основанието й е държене на плакат със среден пръст...

Е, значи на всички е ясно как най-образно да питаме агресорите: "Защо сте дошли на полята Балкански немили, неканени гости", както пише Иван Вазов за руснаците и тяхното нашествие още преди 100 години, когато вероломно ни нападат в Добруджа...

Не се отказваме и случилото се ни прави само по-силни!

Благодаря на всички ви за подкрепата и милите думи!!!"

Ключови думи

Коментари

Вазов

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

Ели Попова

Да припомняме на сънародниците ни, че Русия Н Е ни е двоен освободител.Това е МИТ създаден от руската пропаганда още през 1876г. Иван Вазов е роден през 1850 г и е починал през 1921 г, така, че той е свидетел на събитията, след идването на руската армия. Преди да стъпят на родната ни земя, той е приемал руснаците като братя славяни. Чакал ги е, с надеждат, че ще ни освободят от петвековното турско робство, но надеждата за Свободна България се превръщат в огромно разочарование. Идването на рускаците, той приема като ИГО ПОЗОРНО. ТОВА Е ПРЕЗ 1916г. Това е преценката му за ситуацията по това време. Мита за освободител рухва, България изцяло е подчинена на Русия,чаканата Свобода се оказва НОВО РОБСТВО. Трябва да напомняме на по младите, че и през 1944 г , се повтаря същото. На 6. септември 1944 г, Русия/ СССР/ обявява ВОЙНА на България, и на 8 септември НАХЛУВА С АРМИЯТА СИ В РОДИНАТА НИ. За втори път българските земи са поробени.В страната ни НЯМА ЗАГИНАЛ РУСНАК в сражение с българската армия. Правят ПРЕВРАД, И СЕ УСТАНОВЯВА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ, ръководен изцяло от Москва. България наново попада под РУСКО ИГО цяли 45 години. Ограбена е малката бедна България, 22 тона злато го задигат от БНБ на схранение,но и до ден днешен, не ни е върнато. 133 МИЛЯРДА СТРУВА НА БЪЛГАРИЯ ИЗДРЪЖКАТА НА АРМИЯТА на руските завоеватели, По времена комунистическият режим ср стига до там, ЧЕ НАЙ РОБОЛЕБНО нашите , българските комунисти, ПРЕДАГАТ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ 16 РЕБУЛИКА КЪМ Съветският/руският/ съюз.Този РЕЖИМ е признат и осъден като ПРЕСТЪПЕН.Днес сме свидетели на нови опити , да продължат да твърдят, че са ни освободили,и че са дали жертви за нашата свобода.Няма на територията на Бългрия убит руски войник при сражения. ИМА ПОЧИНАЛИ ВОЙНИЦИ,НО ОТ КОНСУМИРАНЕТО НА ДЕНАТОРИРАН СПИРТ. Преди да нахлуят в България при сражения, за били тежко ранени 4 руски войничета, и са починали и са погребани в България.Путинските ВЪЛЦИ тряваше да пренесат останките им по родните им места. Да се веят чужди знамена , да правят молебени да садят дървета, е чиста пропутинска нагла пропаганда. НЕ СМЕ БРАТУШКИ С ВЪЛЦИ, НЕ СМЕ СЛАВЯНИ, И НЕ ЖЕЛАЕМ ПРИСЪСТВИЕТО ИМ.

Мая Николова

Имам едно предложение,да съберем неоходимата сума за отпечатване на 105 хиляди екземпляра на това стихотворение на Иван Вазов,и да ги изпратим на Позитано 20. ТАКА ЩЕ МОГАТ ВСИЧКИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП/БСП да се ограмотят, и да пресанат да са поданици на ЧУЖДА ДЪРЖАВА, ПОРОИЛА РОДИНАТА ИМ.

ччч

Колкото и кръв да пикаете, руските братя са тук и аз като истински непродажен българин съм с тях. Не се гаси, туй що не гасне! България не е Полша! Времето за разплата наближава. САЩ предава тая територия на руснаците след има-няма 3 години. Сменяйте ветропоказателя, навреме, след 01.01.2018 г. няма да Ви се брои :)))

Ъхъ

"истински непродажен българин" .."руски братя" .. зае.и ;)

А

Избий си го от главата проста. Това е България, а не територия руска курво, а до 3 години САЩ ще са смазали руската кочина веднъж завинаги. Айде чиба в блиц и агенция пикня.

MBA тигър

Този палячо е емблемата на нещастието на булгаристанската жертва на полу-MBA шарлатанията и нефелното wannabe меринжейство. Добре е да бъде изучаван и даван за пример. Ето до къде можете да се докара "човек" ако вземе да си повярва, като преди това повярва на легендите, които се разказват в изданията на сингапурския бизнесмен от рязанград. Вместо да си седи зад бюрцето в някое телекомче и да гълчи младите девойки по къси полички, това нещастно момченце хем го биха в бургас, хем като гледам така ще го бият и в софия, хем ще пише разкази по районните а накрая ще реве във фейсбук. Няма дъно тъпотата и този олигофрен е пример за това.

DA!

Евгений Лайнофф

Ивчо, бай Ставри те чака в панделата. Ще лапаш шнорхела и ще се гмуркаш всяка вечер. Тъкмо да си спонмяш за Бургас и морето. ;)

Може и бай ти Ставри,да не ще да падне толкова низко!Все пак, след всичката мръсотия в България се раждат нормални хора!!!

Българи, умолявам ви да почетем паметта на прадедите ни и да уважим стиховете на Иван Вазов за руското нашествие в Добруджа! Да замълчим в знак и НЕКА ОСТАВИМ ПРЕДАТЕЛИТЕ САМИ В КОМЕНТАРИИТЕ СИ! НЕКА ЛЪСНЕ РАЗЛИКАТА.

Wolfgang

Въобще какво означава това "Нощни вълци"да не би да има "дневни" вълци....ебаси измислените хора.Обикновени позьори ,които се опитват да приличат на амеиканските рокерските движения .А иначе америка им е най-големия враг.Защо не карат ИЖ а карат Харлей? Нещастници!

Ulian

Подсказка: Вълкът през нощта е по-зловещ, опасен и непредсказуем от вълка през деня.

Дан Браун

Защото могат да си го позволят за разлика от теб. Ти какво караш? Каруцата на дядо си от село ли? Не? Защо? А-а-аааа магарето го били откраднали циганите за суджук... тъжна работа. И сега седиш в панелката и драскаш за къшей хляб. Добре, че е шорош и мазните гомвненца от България за америка, че иначе не знам с какво щеше да се препитаваш. Вземай кривата краставица и бягай на площада! манол глишев раздава по 40лв на ръка, срещу пръстов отпечатък. ха-ха-хаххх!

хахаха

Така по соц-а се правеха на американци с български дънки.

Wolfgang

Тъпчо тъп,аз карам японски мотор мога де си позволя и американски.Не това ми е идеята!Тук не става дума за мен,аз знамена със сърп и чук не съм тръгнал да развявам!Въпроса ми е риторичен естествено и не очаквам отговор ,особено от теб чукундур продажен.Я спрашеваю почему ети патриоты не ездят рускые,родные мотоцикли а ездят на плохие западные?

Wolfgang

Тъпчо тъп,аз карам японски мотор мога де си позволя и американски.Не това ми е идеята!Тук не става дума за мен,аз знамена със сърп и чук не съм тръгнал да развявам!Въпроса ми е риторичен естествено и не очаквам отговор ,особено от теб чукундур продажен.Я спрашеваю почему ети патриоты не ездят рускые,родные мотоцикли а ездят на плохие западные?

Kiril i Mefodii

Ми приехали скушат вкусную болгарскую красную шапочку, а ви что думали дорогие болгарские мами и папи красной шапочке?

Мислим, че от латентни и неосъзнати гейчета няма опасност за червената шапчица

Wolfgang

Как хорошо что мы вам дали азбуку еше и християнство,а то чут не стали мусулманами.Сечас бы ездили на верблюдав :)

Дан Браун

"Я спрашеваю почему ети патриоты не ездят рускые,родные мотоцикли а ездят на плохие западные?" АХА-ХАХАХХХХ! К0ВРО СПЛЕСКАНА, А ТЫ ИЗ ЗА ЩО НЕ ЗАДУЕМАШСЯ И НЕ СПРАШИВАЕШ ПОЧЕМУ америкоские чебурашки летать в космос на российских двигателях? М? Ей лигльо ти мотор от близо не си виждал бе келеш! На кого разтягаш тук локуми? На оная дето е те и събирала с лъжица от чипровското килимче ли?

Wolfgang

Как точно ти заплащат в рубли или с анално те обслужват бляд мерзкая?!

По скоро му дават да опъне майка ти, като за последно оставя устата.

Дан Браун

Не съди за другите по себе си! Това сороститутките сте ебати елементарните пигмеи. Е гледам пред храм-паметника АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ фотомонтаж на Владимир Владимирович като участинк в гей-парад?! Може ли един обикновен пенделяк да е заплаха за цяла Европа?! Нали е милитаристичен узурпатор и окупатор, и как това кореспондира в безмозъчните ви кутии с участие в гей-парад?! Това да не е клецан сектор от куев, дето най-много мразели педали пък участват на гей-парад.

Дан Браун

И шороститутките не носят НИТО ЕДНО БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ! ПОЗОР! платените американски помии носят знамена на грузия и покрайна, но не и на България! А довчера питаха защо някакви си мотористи развявали руски значе на моторите си. Пълни пикльовци без грам идея. Какво да очакваш от иван бедъра на копанка в дойче сере и асан кришната на продухване в България за америка... Мъка, мъка, мъка и пак... мъка.

РУСИЯ

Какъв е този бежанец на снимката?

Кочо Карамазов

обикновен ебалник, платен лайномет, пострадал геройски при оказване на вербално нападение над русофилски настроена българка край Бургас вчера. Днес лежи в районното и го грози 2г присъда. Дано има късмет. При бай Ставри ще си ззаработи други 2 които му опростиха за нападението над полицаи с червея глишев пред НС.

Дочо

Ти си идиот, нали си знаеш.

[email protected]

. . Браво на смелчаците от Бургас излезли срещу пияндурите русофилистици! Браво! А българските путювци (по-низша форма на рубладжийска сволач) много вирнаха нос след като патронът им диктаторчето нашока репите на Гоце и козата Корделка. Но… рублите свършват, а Българсиа остава. Стойте си в кочините или се изнесете в Сибир. Не ни трябвате.

Екзекютив Ентерпреньор

е бива ли да си спретнеш такова съмъри в линкедин и на финала да те бият пенсионирани старшинки на някаква бензиностанция в бургас ... пък и от горе на това да те очакват невероятни анални изкушение ако вземат и да те осъдят след ареста ... колко много човешка мъка и откровенна тъпота броди сред "младите" беге екзекютиви ______________________________________________________________ Ivo Doshev Business Development at IAT.bg Bulgaria areaManagement Consulting Current PartyDrinks.BG, Telecom Expense Management, Interactive Tactics (www.iat.bg, www.it1.bg) Previous blizoo, Invitel, ITD Network Education Sheffield University Recommendations 14 people have recommended Ivo Websites Company Website 500+ connections View Ivo’s full profile. It's free! Your colleagues, classmates, and 400 million other professionals are on LinkedIn. View Ivo’s Full Profile Summary Basic personal philosophy: • Proactive identification of problematic issues for the organization (Strategic, Tactical & Operational); • Implementation of effective practical solutions based on internal & external information, specifics and details. Experience & Skills: Administrative, HR & Organizational: • Identification, Recruitment, Coaching, Training & Management of Sales Team members; • Development & implementation of incentive policies based on strategic targets; • Capability to identify value for different types of commercial people; Sales Management & Negotiation: • Management of entire sales cycle (strategic, tactical & operational activities); • Strategic direct negotiations (active & passive); • Preparation, Implementation & Control of sales plan (Strategic, Tactical & Operational). Marketing: • Identification of customer needs & preparation of marketing conclusions; • Development of strategies for customer approach – based on customer segment. Product marketing: • Analysis of market environment & competitor behavior; • Creation & implementation of value chain; • Identification of product models – both market oriented & cost oriented. Technological (>10 years of practical experience): • Knowledge and implementation of telecom products, & network equipment; • Main technology principles and development of network topology & network architecture. Finance: • Preparation of business plans from prospective of finance goals of the organization; • Finance planning of expenses (CAPEX & OPEX); • Management of the cash flow in the organization; • Management & control of bad debt level within the organization. Legal (application of commercial law): • Setup & coordination of project cycles reg. legal issues; • Foundation & organization of commercial service agreements; • Negotiation & commercial interpretation of customer agreements

ББ

квичите ли шорошомолци? КВИЧЕТЕ!

бади маж като иво дошеф!

шорошорастите, шорошомолките, платените грантачи на цона и обикновените гейзери да изпращат спешно до бургаското рпу вазели за иву дошиятаминабиха! бързо и акуратно. готов е да цъфне като майска роза.

Вуйчо

Съд и е...не за соросоидите продали държавата на янките и еврогейците!

Uncle Sam

В устата ти да сера с кеф ...

Зле сa

ЦБ РФ отозвал лицензию у банка, кредитовавшего Марин Ле Пен

Гоце Будов Догaнов

В Прага посрещнаха руските „Нощни вълци” с шпалир на позора

шорошорастите, шорошомолките, платените грантачи на цона и обикновените гейзери да изпращат спешно до бургаското рпу вазели за иву дошиятаминабиха! бързо и акуратно. готов е да цъфне като майска роза.

андро

боклук долен,меркантилен

Бай Ставри

Оооо, Ивче, скъпа, аре идвай по бързичко, имам два подаръка за теб, като за нова булка съм ти приготвил еди копринени прашчици. Другият е един голям, твърд, кожен харпун. Ще ти взема дупенцето на абордаж! Нема се плашиш, ако свърши вазелина, имаме мас. Ша та разпоря на шир, на длъж и на дълбочина. И за край ше тидам да лапаш бибата, за да спинкаш спокойно. Защото бай ти Ставри е строг, но справедлив. Чакаме те Ивенце, звездичке наша!

"Геополитиката рядко идва с шум на мотори. Но в България тези дни пристигна така: на седлата на моторите на "Нощните вълци" - рокерски клуб, радващ се на симпатии от най-високо ниво в Москва, чийто мотив за обиколката на Балканите беше "да помним общото си минало и да пазим славянския свят". Това е призив, който има двояко значение, когато идва дни преди срещата на върха на НАТО във Варшава, на която трябва да се вземат ключови решения за сигурността на Европа през следващите няколко години. Рокерският поход също така съвпадна доста точно с посещението на лидера на един друг славянски народ, който обаче не е точно в блестящи отношения с Русия - украинския президент Петро Порошенко. И двете визити нямаше как да минат тихо: първата, защото целта на подобни шествия е именно в това да ги забележат медиите (кой се интересува, че група мъже в кожи садят дърво на Шипка, е добър редакторски въпрос). Втората, защото идва след скандалите за "черноморската флотилия"." /Капитал/

Български лъв

Много сте смели тука бе предатели,но като застанете пред камерата ставате гъбари и билкари долни руски подлоги.

Комшията

Еиии Иво, тъпо парче беше и тъпо си остана. Лека пръст на чичо Васко, че ако беше жив сигурно щеше да се спомине от идиотизмите ти. Не че беше щастлив приживе от теб, ама...

ей комшията

Комшу,вече знам за връзката ти с ДС.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.