Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Около 38-39% са твърдо заявилите, че ще гласуват на предстоящите евроизбори на 25 май. На базата на това в "Здравей, България” по Нова тв социологът от "Алфа рисърч” Боряна Димитрова показа следните прогнози: ГЕРБ получават 27,3% от вота, БСП – 23,6%, ДПС – 13,4%, „България без цензура” – 10,5%, Реформаторският блок – 5,9%, АБВ – 5,3%, „Атака” – 4,1%, НФСБ – 3,9%.

"Смятаме, че около 2 700 000 души ще отидат до урните. Най-вероятно ще влязат 5 партии. Затвърждава се леката преднина на ГЕРБ пред БСП. Има много силна мобилизация на ДПС, така че тя се утвърждава като трета политическа сила. Уточнявам това, защото много агенции сочат ББЦ като трети. Нещата обаче се обръщат и партията на Бареков са четвърти. Реформаторският блок заема петото място”, обясни социоложката.

 

"Относно АБВ има една много интересна особеност в поведението на партията. Изключително неравномерно е представена по региони и в този смисъл наблюдаваме голяма амплитуда”, допълни Боряна Димитрова.

"Тъй като никой не може да предвиди колко души ще отидат до урните, не може да прогнозираме и кой ще спечели. Ако гласуват по-малко хора, печелят БСП, ако гласуват повече – ГЕРБ. Ниската активност ще извади Реформаторският блок от списъка и БСП ще спечели. При всички положения разликите ще са малки”, коментира прогнозите на „Галъп” социологът Андрей Райчев.

"За голямо наше учудване, докато „Атака” тръгна нагоре в последния момент, техният конкурент Национален фронт за спасение на България (НФСБ) тръгна надолу. Причината според мен е, че нейните лидери говорят против Русия в Украйна, забравяйки, че техният електорат е русофилски”, заяви Андрей Райчев.

Ключови думи

Коментари

Радев

Върлата фенка на Боко - Боряна Димитрова все повече става като Мира Радева.

Вяра

Да направят изборите в делничен дан, както е в много други държави от ЕС и финалният спринт на ДПС-то, може да се превърне във фал-старт. Този спринт ще дойде от Турция, където вече гласуват и децата на изселниците, които де юре са и български граждани, но дума български не знаят! Аферим, машалла, евала!

jojo

Кольо да отиде на лекар. Спешно!

ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ПРЕДВИЖДАТ ИЗБОРНА ПОБЕДА ЗА бсп-99,9%,СА "ВЪРЛИ ФЕНКИ НА бОРИСОВ"!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.