Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ръководителят на Чеченската република в Руската федерация Рамзан Кадиров обяви в профила си в Инстаграм, че разпуска предсрочно парламента.

 

Дорогие друзья! Сегодня Парламент Чеченской Республики принял решение о досрочном самороспуске. На 82-ом заседании депутаты внесли в повестку данный вопрос. Очередные выборы должны были состояться в сентябре 2018 года. С целью экономии бюджетных средств парламент проголосовал за совмещение в сентябре 2016 года выборов Главы ЧР и законодательного органа власти. Я искренне поблагодарил депутатов за огромный труд во имя Чеченской Республики и всей России. #Кадыров #Россия #Чечня #Парламент

Видеоклип, публикуван от Ramzan Kadyrov (@kadyrov_95) на

 

„Скъпи приятели! Днес парламентът на Чеченската република взе решение за предсрочно разпускане. На 82-то заседание депутатите внесоха в дневния ред този въпрос. Редовните избори трябва да се състоят през септември 2018 година. С цел за икономия на бюджетни средства, парламентът гласува комбинирането през септември 2016 година на избори за държавен глава на Чеченската република и за законодателна власт. Искрено благодарих на депутатите за огромния труд в името на Чеченската република и цяла Русия“, написа Кадиров.

Изборите за парламент трябваше да се проведат през септември 2018 година. „Новая газета“ припомня, че в края на март президентът на Руската федерация Владимир Путин назначи Кадиров за изпълняващ длъжността ръководител на Чечения, защото на 5 април изтичаше мандатът му на президент.

Руски политолози редовно предсказват оставката на Рамзан Кадиров заради безспирните скандали около него, свързани с остри изказвания и демонстрация на богатство от него и обкръжението му. Президентът на Чечения нарича открито опозицията „врагове на народа“ и предлага всички опозиционери да бъдат съдени за „подривна дейност“.

Кадиров налага исляма като държавна религия в Чечения, но не пропуска да декларира вярност лично към президента Владимир Путин. 

Коментари

Фатмак

това е мечтата и на нашите десни демократи.

Прибойтник

Ако са десни колкото феодалчето Кадиров, да.

Народ

Да, помним как поискаха по телевизията от ген. Семерджиев да въведе военно положение в България. Чест му прави на генерала, че отказа твърдо

Фатмаче,има ли леви демократи?

Има...има!Бат Бойко!

Христо Б.

Путин с агресивната си и неразумна политика ще доведе Русия до пълен фалит. Стигна се до там, че верния му чеченски император Кадиров разпусна парламента заради липса на пари.Това е началото на пълен държавен разпад.

Бристо Х.

Да, руснаците мрат като мухи от глад по улиците, нищо не работи там, нито транспорт, какъвто и да е, а магазините им с едни празни витрини и стелажи ... Поради тази причина там е Жан-Клод Юнкер и още куп европейски представители, за да дадат хуманитарна помощ на коленичилия и молещ се Путин. Гледай България, а не Русия и Америка. За България мисли и свърши нещо полезно за нея. Ползвай нещо за тези киселини, вредни са за здравето.

До Фатмак16.06.2016 г., 19:03:59

Да, помним как поискаха по телевизията от ген. Семерджиев да въведе военно положение в България. Чест му прави на генерала, че отказа твърдо

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.