Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Махленска свада между кандидат-зет и бивш затворник за паркомясто.“

Така премиерът Бойко Борисов определи снощния инцидент в Слънчев бряг, при който бе прострелян Димитър Желязков, известен като Митьо Очите.

ПЕТ КУРШУМА ЗА МИТЬО ОЧИТЕ, НО ТОЙ ОЦЕЛЯ

Министър-председателят отчете грешка в действията на МВР, а именно, че пред болницата не са били арестувани тези, който са отишли на свиждане.

„В този случай не става въпрос за рекет“, каза Борисов.

И допълни, че са изпратени и данъчни, за да проверяват всички луксозни автомобили през сезона.

ФИНАЛНО: СЪСТОЯНИЕТО НА МИТЬО ОЧИТЕ Е НЕСЪВМЕСТИМО С ЖИВОТА

От думите му стана ясно, че са иззети камерите от заведението, а надеждите са днес да бъдат задържани всички участници от снощния инцидент.

Ключови думи

Коментари

Аз например,когато паркирам си слагам бронежилетка.Да не си помислите нещо лошо,ей така да ме пази от другите паркиращи...

Ама Митьо си я забравил в къщи и загази.

Важно е, че сме стабилни навсякъде.

Главсек

Тиквуний е тотално изтрещял!

Радев

Разбира ги тия свади Тиквоча. През 90-те често попадаше в такива.

Милен

Например?

Сезонът ще върви отлично. Един наркопласьор по-малко по Черноморието.

е

е добре какво прави един затворник с 5 години в затвора като крупен собственик на бизнес в Слънчев бряг. Къде в белия свят това е възможно. Откъде са му парите, защо има организирана бригада и правят засада на друг бивш затворник. Въобще много въпроси към тази безкрайно слаба и компрометирана власт!

Бронежилетков

Както Гестапото и една група ДС офицери, които днес си купуват памперси, ликвидираха всички предишни, така и на Очите му дойде времето! МВР ще се превърне в истинска полиция, ако използват суматохата и арестуват и наследника му!

Развеселен

Сик системно елиминират висаджиите

Боко смешника

Като е битова свадата, защо са били с бронежилетки бе, Кратунов?

Единствено МитЬО забравил и нямал жилетка, щото жена му я била изпрала. Та затова сега лекарите оставили 1 патрон в гърдите му, да му напомня и да не си я забравя.

Независим

Скандалът не е бил за паркомясто, а за Наркомясто!! :)

Бойко Цветанов

Мухобойко са го засърбели ръцете да се включи в такива махленски свади!Що не са му свирнали биячите?Веднага щеше да зареже софрата на КРИБ и да отскочи до Сънито!Нали затова направи магистралата!Нищо!Следващия път!

ама

не живейте в илюзия бе хора. Борисов си отглежда тези мутри. Те са си негови хора.

Крис

Каква махленска свада,като се стреля в заведение ,където е имало и майки с деца?! И как точно Баце е докарал лично руските туристи?

Крис, ти къде видя майки с деца в дискотеката по нощите?

3fONoff

Цитирам дословно коментар, който прочетох в Медиапул. С комплименти към неговия автор. .................................................... "Инцидентът не е станал в спор нито за паркомясто, нито за наркомясто. Мъжете са водили спокоен разговор относно противоречията между метериалистичните схващания на Аристотел и идеалистичната философия на Платон. Разговорът се е превърнал в спор, когато бодигарда на Митьо Очите е цитирал неправилно пасаж от "Диалозите" на Платон. Със случая следва да се занимае Министерството на културата, а не МВР!"

Професор

МЕДИЙТЕ СА ПРОГРАМИРАНА ОТРОВА. НО БЕШЕ НАПИСАНО. ЧЕ ДО ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ВСИЧКИ МЕДИИ ЩЕ БЪДАТ РАЗОБЛИЧЕНИ ТАКА, ЧЕ НЯМА ДА ВИ ДАДАТ ПУКНАТ ГРОШ ЗА МАНИПУЛАЦИИТЕ. ЗА ДОНЕВ ВЕ ДАВАМ ПУКНАТА ЖЪЛТА СТОТИНКА, НО ЗА ГАДОСТТА НА ПРОДАДЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЩЕ ТРЯБВА ВСЕКИ ДА СИ ПЛАТИ ЦЕНАТА. НЕ ВИ ХАРЕСВА? ТО И НА БОЙКО НЕ МУ ХАРЕСВА КРЕТЕНИ ДА ГО НАРИЧАТ МУТРА, НО ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ ПРОСТО ЩЕ ВИ РАЗОБЛИЧИМ ЗА ОКОЛО ЧЕТИРИ МЕСЕЦА.. НЕ МОЖЕ ПРОСТИТУТКИ ДА ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ..ПРОСТО НЕ МОЖЕ.. БРОИТЕ СИ ПАРИТЕ КАТО ГОСПОДИН ГРАНДЕ И КОПАЙТЕ ЛОЗЕТО...

Р. Алексиев

Ти си "професор" от Библиотекарския институт, нали? И като се кичиш с тази титла, защо не си напишеш и името, гнидо ченгесарска?

А, това е таткото на Фекала.Народния дрисльо.

студент

Професоре, ГЕРБ толкова сте се ояли и разплули от властта, че сте неспособни на НИЩО. Накрая ще се окаже, че 3 момчета са разбили цялия Отряд от 40-50 души на Очите. Не става само с ядене и власт, трябва и акъл.

ПРОФЕСОР

АМА НЕ СИ КОПАЕ ЛОЗЕ? АМА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЧАШАТА, СТОЛЪТ И ПАРИТЕ СА ВИ ДОЖИВОТНИ? нЕ ГЛЕДАЙТЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ТОЗИ НАРЦИС Е СИ ПЛАТИ СААМОЧУВСТВИЕТО, НО ВИЕ НЯМАТЕ ЧАК ТАКИВА ШАНСОВЕ...БАНКАТА НА ЦВЕТАН НИКОГА НЯМАШЕ ДА РУХНЕ, АКО ТОЙ Я УПРАВЛЯВАШЕ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДОНЕВ В ПОДОНА СИТУАЦИЯ НЕ МОЖЕТЕ...ДОПУСНЕТЕ, ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНИ, ЧЕ НЯКОЙ МЛАДИ ХОРА ЩЕ СЕ ОКАЖАТ ПО-УМНИ ОТ НАС И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ПОД НАЕМ...СВЕТЪТ СЕ КРЕПИ ВЪРХУ НОРМАЛНИТЕ ХОРА..ТАКА Е БИЛО, ТАКА И ЩЕ БЪДЕ...ВИЕ СТЕ ТРЕТОСОРТНИ НЕГОДНИЦИ...ДНЕС, УТРЕ, ДРУГИ ДЕН, МЛАДИТЕ УМНИЦИ ПРОСТО ЩЕ ВИ ПРАТЯТ НА КВАРТИРА...

Р.Алексиев

Ти си "професор" от Библиотекарския институт, нали? И като се кичиш с тази титла, защо не си напишеш и името, гнидо ченгесарска?

Сега като дойдат приятните руснаци, ако може Митьо да го подпука с калашниците дето не искат да му сядат под чадърите.

Айляк

Знам, че този не пращи от акъл, но това ми идва малко в повече! Много тъп!

Съвсем ни взеха за глупаци! Значи една група с бронежилетки, брадви и бухалки влезнали в заведението, където стала ПРЕСТРЕЛКА. Абе от кога бухалките и брадвите могат да стрелят? Що не си признаете, че става въпрос за наркотици, проституция и рекет? Кандидат-зетя нямало къде да паркира и свекървата го взела навътре!

Бах ти и махленската свада!

Бах ти и махленската свада! То са били тежки сражения бе, лъжец! Кой те тури премиер, бе, ти и за метач не ставаш!

Този не е професор, ве, той е Наполеон Бонапарт! А му вижте правописа!

Паркоместо? Този парк да не би да е Морската градина на Варна?

Бах ти и наглите лъжи! Вече беше изнесена информация, че едните дни наред са се готвили за нападение, а другите дни наред са се готвили да бъдат нападнати. Бах тоя спор, бах! За паркоместо? Този парк да не би да е Морската градина на Варна?

Кънев е виновен за махленската свада

Оставчици в МВР няма ли да има,Боче?В един ден се случват грандиозен обир и нагла престрелка в най-големия бг курорт!От КОЙ те е страх повече?От милиционерите или от колегите ти мутри?

Хахааа

Е щом това е махленска свада, то наркотрфикът е плетка на една кука. А мутрите затова не са в затвора и си джиткат с патлаци, защото са махленски клюкарки с плетки.

Истината

Скандалът между пряката конкуренция на Митьо Очите, който държи 40-50 таксита с черна единица отпред, и конкурента му, се точи от доста време. Той не позволявал на возилата на Митьо Очите да паркират пред най-популярното заведение "Оксижена (бивша дискотека "Айсберг"), а освен това държал и друго култово заведение "For you". Това от своя страна пречело на хората на Очите да въртят бизнеса си с проститутките и амфетамините.

Николов

Мисля, че господин премиерът трябва незабавно да се извини за манипулативното изказване. Като български премиер той е длъжен да говори истината и само истината. В противен случай, като тоя, в който той говори нелогични неща, се превръща в мишена на най- разюздани обиди и подигравки. Български министър председател не бива да допуска с неправомерни действия и фриволни изказвания да се петни тази институция.

Петър

Върнал бил руските туристи. Голямо постижение! Нещастник.

10.06.2016 г., 9:00:16Отговори Боко:"Махленска свада между кандидат-зет и бивш затворник" Дори не е смешно! Митьо Очите три дни събирал "наказателен отряд" срещу Божо СИКаджията. Полицията бездействала. Гангстерската война за "паркоместата" изкара на светло мафиотските схеми. Таксиджиите возят наркодилъри и разкарват проститутките. Битката за "паркоместата" е делба на територии. Пред болницата имало десетки коли на мутри-полицейските нямало къде да паркират. Затова най-голямото плашилище според ББ е НАП- праща 100 данъчни!

Тоталната слабост на службите доведе случая в Слънчев бряг, имало е предварителна информация, коментира депутатът "МВР поддържа олигархията, а наркоразпространението пази шефовете на СДВР. В същото Борисов управлява системата за сигурност чрез кадрова търговия." Това заяви бившият председател на комисията по вътрешна сигурност – ген. Атанас Атанасов в ефира на Нова телевизия. Да сте чули в София през последната години-две да има заловен наркодилър, а се продават всякакъв вид наркотици, амфетамини около училищата и никой не реагира. Софийската дирекция е на трето място отзад-напред по слаби резултати. Наркоразпространението пази шефовете на Софийската дирекция, отсече Атанасов. Това било известно на всички служители на МВР.

ТОЙ отново успя

"С такива усилия успях да върна руските туристи, да докарам румънските в България и да се очаква толкова добър сезон" - сигурно той свали руския самолет!

Ей...

паркомясто или наркомясто?

ТОЙ

е наш'то слънце! Той прави всичко! Той.....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.