Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министерският съвет прехвърли на община Бургас безвъзмездно правото на собственост върху 21 имота с обща площ 22 дка, намиращи се в Лесопарк „Росенец“, съобщи пресслужбата на кабинета след днешното правителствено заседание.

Терените са необходими на общината за изпълнението на проект „Водоснабдяване и канализация на Лесопарк „Росенец“, зона „Хижи”, с който се предвижда извършването на реконструкция на съществуващата водопроводна мрежа и изграждане на канализация за цялата територия на Лесопарка.

До територията на зоната, чието водоснабдяване ще се подобрява, се намира и комплексът, разположен на нос "Чукалята", придобило известност в медиите като "Догансарай".

ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ ДОГАНСАРАЙ?

Ключови думи

Коментари

Росен Плевнелиев

Те метрото до моя бизнес парк построиха, но никой от робите не се оплака.

Биснес паркът си е бизнес парк, операта -- опера, що да няма транспорт?

зона „Хижи”!?

По-добре канализация за нашия милостив падишах, отколкото ремонт на онази чиния.

Сокола няма да живее с орлите!Както и другите мутри-крадци!

8

ГЕРБ = ДПС

тиква

А пристанище за руските военноморски сили Бойко кога ще построи?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.