Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

През следващия летен сезон очакваме значително намаляване на цената на чадъра на плажа, съобщи пред Нова тв. министърът на туризма Николина Ангелкова.

Това ще стане чрез нова методика за отдаването на плажовете на концесия, при която водеща няма да бъде цената, а различните допълнителни услуги.

В новата методика, която скоро ще бъде огласена за обществено обсъждане, ще се даде възможност в зоните около заведенията само срещу консумация да не се плащат по цял ден чадър и маси, както се практикува в Гърция.

Проблемът е, че имаме много малка плажна ивица и много хотели, казва Ангелкова.

Като цяло за тази година почти всички концесионери на плажове са декларирали, че няма да има промяна на цените на услугите, с изключение на Слънчев бряг, където ще има малко увеличение, показват данните на туристическото ведомство.

Ключови думи

Коментари

Рататуй

Догодина ще са фалирали половината.

haha

на лайноморието вече може да пребивават само дебилни матрьошки и пияндурни мужици.

www

Току виж въвели куверт :) В БГ няма как нещо да бъде нормално.

кеф

Всичко винаги от следващата година, когато не се знае кой и какво.Дрънкат та дрънкат за очакващото ни благополучие, дали някой вярва и ще помни до 2017?

Иван

Българското черноморие умря. Единствен шанс е да се бутне всичко над 3 етажа в презастроените курорти. Само в Албена се търпи, защото каквото е построено, това е, ново строителство е забранено.

Гери-Никол Ангелкова

От 7 години само в Гърция, никога повече тук. Въпрос на избор. А Ангелкова да я държим изкъсо за Пирин, поне там не е загубено всичко все още.

П. Иванов

И това лято ще бъда на българското Черноморие, ще почивам там и ще работя там за развитието на българския туризъм.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.