Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Едва ли се интересувате точно в коя партия в момента е човекът от снимката. Едва ли и той се интересува какво мислите. 

До вчера бил депутат от ГЕРБ. Така казват, иначе никой не го е чувал. После пък бил минал под дъгата от съблазни на "България без цензура". Подал заявление за напускане на групата си. На сутринта подал контразаявление, за да остане. Цецка Цачева го разхожда като мечка (той, не тя) из парламента, за да видят всички, че още си е техен. Надвечер минавал през Бургас, където случайно новият политик имал мероприятие и решил да се отбие и да го поздрави. Ей, така - пред публиката. Докато си допивате първата бира, вече може да е преминал и в "Лудогорец".

Аз ли съм или не съм?

Не бързайте да възкликвате "Е, няма такъв филм!" Има, има. И го гледаме всеки ден. Можем даже да пишем сценария, ама не искаме.

Даниел Георгиев ние си го избрахме. Нищо, че не го познавахме до вчера. Нищо, че дори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не говори лично с него, а с баща му - вечния кмет на Ботевград Георги Георгиев, популярен като Тухлата. Познайте кой е Малката Тухла. 

Попитахме ли какъв е този човек в листата? Зададохме ли му поне един въпрос, за да се уверим, че може да говори? Потърсихме ли сметка от лидера му защо вкарва подобен мат'рял в парламента? Ако не сме, Малката Тухла е най-нормалното нещо, което може да гледаме в новините. 

По-нормално ли е чужди фирми да ти пращат в плик готови законопроекти, които ти да приемаш?

По-нормално ли е да правиш най-скъпата кампания, без да имаш отговор на въпроса от къде са парите и нито една институция да не реагира?

По-нормално ли е да си втори в листата, да не се появиш на нито едно официално предизборно мероприятие и нито един от избирателите ти да не пита "А бе, това момче фантом ли е, има ли го?"

По-нормално ли е да нарушаваш през ден закона, да подкупваш избиратели пред камерите, да откриваш кампанията си в Москва, а в Западна Европа да щипеш гърдите на статуите по парковете?

По-нормално ли е чернодрешковци да преследват с "айнзац" групи свещеници и още да са на свобода?

Не питаме. Най-много да решим "да им отмъстим" като не гласуваме. 

"Да, да, наистина сте идиоти", коментират отстрани даниелгеоргиевци, защото знаят, че колкото по-малко хора гласуват, толкова по-дълго ще продължава техният филм. 

Ключови думи

Коментари

AS

Що, матряла е такъв, я виж при вас -Кунева и Вълчев. Едни се променят с течение на годините, други за една нощ. Пълна пародия сте, бре!!!!

Бедров - изненадан? Тури си очила на ушите бе, момче!

zazabg

И все пак гласувайте! Има други, дори и да има достатъчно идиоти да вкарват недоразумения в парламента - да покажем че и другите могат да бъдат забелязани! Избор има, но докато не го изберем "изборът" няма да има шанс.

Кон дЮ

Айде сега си представете,че сте лидер на една нова демократична партия ,която е набрала сила и стигате до Ботевград и неговия пожизнен кмет. С вас ме ,градът е ваш,но имам едно малко условие,......малкия КИРПИЧ...ДУПЕТАТ !!! Компромис?Кирпич?...Компромис? Кирпич ! Аре,правим го този дупетат,......тоест взимате си една машина за гласуване,казвате му да си опича акъла и да си чете редовно СМСте на служебния телефон ! Направили сте компромис в този град,но продължавате да контактувате с свестните хора там.А машината за гласуване след няколко години си е повярвала,и е решила да влиза в ГОЛЯМААТА политика !

Тулата бедров тулата му е името...

Дон Цеци

А нормално ли е финансирането на Бедров и компания да минава през Реформаторите и тяхната банка? Нормално ли е?

Sleid

Абе, пич, ти нещо объркан ли си? Пичовете ясно са заявили - финансира ги Огнян Донев. Кви Реформатори - Донев си има достатъчно пари, официални, за да финансира една медия. Коя е тая Реформаторска банка? Освен това, как си обясняваш, че този сайт се заяжда с краденото клипче на Реформаторите и ги гаври постоянно, като сгафят, ако уж е финансирано от тях? Братче, много е тежко да си тъп.

А не ги ли притеснява факта, че Донев е олигарх и то крупен?

Естаблиш Men

Браво! Браво! Респект!

Ziezi

Гласуваме задължително! Нека в Европейския парламент отидах хора, които поставят интересите на България и ЕС по-високо от интересите на Русия!!!

Ами че те свички са такива, за кого да гласуваме? На всеки 4 години циркът се повтаря, ха сега де?

просто пусни прзна бюлетина. без никакви отметки. гласът ти става невалиден и не се прилепва към никоя от партиите. но ако не идеш да гласуваш, негласувалите се разпределят процентно към гласовете на партиите. не се отказвай! забоди им го по тоя начин ;)

Най големите недоразумения в политиката ,...двама национални предатели ,..на Бареков не можеш да му затвориш устата от лъжи ,...а този не може да си напише трите имена без правописна грешка ,...проверете как и къде се е образовал ,..? Да неговорим от какво комунистическо котило е ,..Явно тате е раздавал дивиденти и на ляво и на дясно,...

КъпинаК

Огледайте се - и от ляво и от дясно - цялата политическа напаст е от комунистическото котило. И продължаваме да ги търпим.

Затова 100 % мажоритарните избори са изхода от тези небивалици в политическия живот в държавата ни.

Всичко ми се изясни - Бедров е фен на реформаторския блок и по-специално на другаря Костов...

Не не сме си го избрали,а си го купихме сега не знам дали ще върнат паричките!!!

ДА НЕ ГЛАСУВАШ НЕ Е РЕШЕНИЕ А БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДА КАЖЕТЕ ПОСЛЕ ЧЕ НЕ СТЕ ГИ ИЗБРАЛИ С ПРАЗНА ИЛИ НАДРАСКАНА БЮЛЕТИНА НО ГЛАСУВАЙТЕ ИНАЧЕ ГЛАСА ВИ Е ДАДЕН МЪЛЧАНИЕТО Е ЗНАК ЗА СЪГЛАСИЕ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.