Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Джордж Клуни е калесал Мат Деймън за кум на сватбата му с адвокатката Амал Аламудин, твърди британският таблоид "Sun".

53-годишният актьор предложи брак на приятелката си Амал миналия месец и макар че според слуховете планирал да покани Брад Пит да му стане кум, сега станало ясно, че е избрал другия си колега от "бандите на Оушън".

"Много хора мислеха, че Брад със сигурност ще стане кум на Джордж, защото двамата са много добри приятели от години. Но вероятно той е още по-близък с Мат. Освен това преди много време, при един ергенски запой заедно, Джордж обеща на Мат, че ще го вземе за кум, ако някога изобщо се зажени. Така че Мат се обади, за да му напомни", разкрил добре запознат източник пред "Сън".

50-годишният Брад Пит, който редовно работи с 43-годишния Мат и с Джордж, нямало да се сърди. "Брад прие новината с голяма благосклонност, но каза, че ще апострофира Мат по време на речта му", допълва източникът.

Междувременно стана ясно, че Джордж Клуни планира да организира за годеницата си сватбата на мечтите й или в дома си на брега на езерото Комо в Италия, или в Кабо Сан Лукас в Мексико, след което двамата ще се преместят в Лондон, за да може тя да продължи работата си като адвокат. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.