Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Народът стои най-отгоре това е истината

този референдум да не е продължеине на темата за щастието цецка. най-важното е не бива да забравят, че са служители, работници на народа.

ще се проемни политическата система

аз съм изключително логичен тип, знам, че емоциите са вредни, никое решене под емоционален подтик не е правилно.

няма нито един свестен човек, който да е пожелал да сех занимава с политика, с политика се занимават комплексари

Ключови думи

Коментари

Тарикат

Слави хвърля въдица да лови шарани с популизма си. Така един милонер иска да властва над милиони.

Фатмак

И сега, простите ще замрат в почуда, кой прост като тях да си изберат за вожд.

Н.Бареков

Този С.Трифонов май на мен се прави?!

!true hopes

Принципът „проба, грешка и случаен успех“ отива на интелектуалец от калибъра на г-н Трифонов.

Прав е! Ако народът каже и Слави може да е Президент, но най-после ще се съглася, че матрялът е кофти. Референдумът обаче е друга бира, а и аз вярвам в здравия разум на хората. Затова ЗА електронно гласуване и мажоритарни избори. Затова НЕ на другите въпроси. За да бъде демокрация.

*

Ако "народът" определи въпросния господин за президент, самолетните компании ще имат повече работа. Имам предвид тези самолети, които летят в западна посока - напр. към САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други загниващи капиталистически страни. Ясно е защо - "народът" изпрати над 2 милиона свои сънародници в гнилия Запад, та що да не прати още 500 000 - 600 000 българи? Е, тогава мечтата на родолюбците (извинете, исках да каза "путинолюбците") ще бъде изпълнена. Хайде, да е на хаир!

хаха

този прост учиндолски селянин е разбрал ,че няма шансове за президент и е свил малко перките.

Добре де, плеснали сте "идеите" му, ама трябваше ли и снимката?

b.krustev

Можеше дори без очила, но ви съчувстваме :)

Фатмак

"Учиндолският селянин" твърди, че е събрал един милион подписа за референдума. Това обяснява неистовия тролски лай откъм гербавия хибриден лагер, както и "конфликтите" на Боко с Цецо - не са "конфликти", а шум от триене на сол по бръсната глава. Хехехе, "вие сте прости и аз съм прост" верно ще излезе работеща формула.

Mosko

A ako Dogan kaje da hodish bez gashti?

В. Шопов

Наив-популист?

denim58

Слави е същото самовлюбено нищожество, като Бареков.Популист и грандоман.

пас по крилото

Слави Трифонов дали знае, че гражданите избират на...избори. Тогава народът казва кой да го управлява. Шоуменът твърди, че закона за референдума така е направен, че не работи и няма да има успех. Защо тогава го прави? Милион подписали се за провеждането на референдум не са милион пуснали бюлетина. Тогава? С кого си го мери този келеш?

Това за зелените гащи, чалгарино, е пълна простотия. Има основни права на човека и никой, дори и с референдум, не може да ги нарушава и да си натрапва "зелените гащи".

Загащен

А като му секнат на Слави кинтите и рублите, ще сваляме ли зелените гащи?

Цветанка Ризова също го апострофира и не се съгласи с всичките му "мъдрости".

Бонев

Както сам каза господин Слави всички имаме някакво възпитание.Не си ти този ,който ще ме възпитаваш.Дерзай ,но с мярка, защото ще се превърнеш в поредното недоразумение. Имаме достатъчно много примери за това-Яне,Радан,Жорж и т.н.

Тоест 51% от хората контролират останалите 49%.

плачков

Управлява ни философ желев интелектуалец филип комсомолец виденов демократ костов цар симо потомствен комунист сер гей охранител пожарникар бойко. Защо да не пробваме с чалгаджия. Може да сме на далавера. Досега беше смях при шута може и да поревем.

neplachkov

Komandir Kostov

Отворкото Слави да се беше образовал и информирал, не само да цитира Швейцария (щото това му изнася). В демократична ГФР, нега Германия НЯМАШЕ референдум нито за влизане в НАТО, нито за образуване с Франция на Европ. общност, нито за смяна на Дойче марката с Евро. ЗАЩОТО на народа не може да се търси сметка и отговорност за недалновидни решения. НАЙ-ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ са на експерти, носещи 35 години отговорност за взетите решения!

Слави е манипулатор-тарикат. През цялото време гледаше в тавана, защото лъжеше и мажеше наивните зрители, а не гледаше камерата или Цв. Ризова.

свой

Гн Бонев приемам да сравняваме слави с жорж и яне . Радан е малко по друга порода . С уважение.

i.strauss

E, nail tryabva da pokrie i t. "vsichki sa maskari".

свой

Щастлив народ сме. Имаме огромен избор от личности да ни управляват борисов, трифонов, димко националния герой или перата съвремения робин худ

Успех

Слави ! Тук са платени против с УРУНГЕЛИ ,които могат да загубят дребните парички от писане против.Нищо добро няма в този парламент ,мутри ,милиционери , откровени далавераджии. СЪбори тази конструкция на държавност . Тя не помага на никого. Каква стабилност ,за какво стабилност .... за 2 милона навън ,за 3,6 милиона превърнати в скотовое. Това е държава за 2000 -3000 души . Останалите са нещо като слуги ....разположени по различни държавни структури. Няма как от това да се пролучи нещо....най -малко държава .

denim58

Пък той, Слави с една визия на ангелче...Апропо, със сигурност се е сдушил с един корпулентен, на име Пеевски.И двамата са отвратителни.

успех пишеше същото за Бареков в ПИК

Новото оръжие на Русия: Кремъл буни Европа с избори и референдуми

"​Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България" - Илиян Василев във Фактор "Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност" МИСЛИ!

Petyo9

Като видя Слави Трифонов по телевизията светкавично грабвам дистанционното и сменям канала. И всеки път се подсмихвам дяволито като си спомня един псалм четен в някакво евангелие: "Господ когото недолюбвал - направил го е дълъг и прозт" - найс,а?

Е..ахти

Идиотитите ГЕРБЕРСКИ! Референдума било оръжие на МОСКВА?? Аз казвам че САУРОН ....лично поръча референдума. Защо не закрием тази столица на идиоти! В Софийското поле има вредни излъчвания ...и това тотално изпростява уравлението на България и харата там!:)

сирил

не вкарвай фалшиви теми.Референдум (за излизане от ЕС )на който болшинството гласува с "ДА"би бил показателен за малоумието на масите.Тези същите получават издръжката си от ЕС който искат да напуснат.Поне 70% от семействата имат близки работещи зад граница.Тези близки изпращат годишно около 2млрд евро.Те са най-големия инвеститор в българската икономика.А колкото до Москва,плащат луди пари за манипулация и дезинформация.

У дома съм забранил на децата няколко телевизионни програми; едната е "Шоуто на Слави".

Вики

И в нашия дом е така. Тъжното е, че много родители го гледат заедно с децата си. И после се чудим, защо чалготеките в Студентския град са пълни, а библиотеките - празни.

Ulian

Слави, не се прави на чичко сталин и ме остави да си избирам цвета на гащите, а виж за теб е време е да си намажеш голото теме с нещо зелено. Дано ти мине болестта, че и ние да си отдъхнем.

Токлова

Телевизии ! Какъв ти е проблема ? Май ти си чичко Сталин ,които иска да спира и оценява някой .Събрал ли си някога подписи на 5 човека ... в името на кауза. През цялото време си бил лешпер :) Нищо неправещо човече ,затова пъ разбиращо...

Зелени гащи и червен мозък

Предвид качеството на останалите в България "българи" направо не ми се мисли какви референдуми могат да се проведат. Виждам вече бесилките по улиците, горене на еретици на клада и концлагери за всички несъгласни с позицията на простаците. Референдумите са за умни нации с голям житейски опит, неподвласни на съседите си и имайки ясна национална идентичност. Руските подлоги никога не са имали национална идентичност, нито за миг не са осъзнавали какво е да си българин, а никога няма да разберат какво е да си европеец. Никога няма и да разберат, че прогресът се прави от хора с мисъл в главата си. А те никога не са масата. Знаете ли какво е предимството на умните и способните? Че винаги могат да напуснат. Глупавите и некадърните не могат да си позволят това. Затова и остават в задунайската губерния. Да ви направи нещо впечатление в предаването на "Шоуто на Слави" от 9-ти май? Някой да не е разбрал за кого работи Слави? Или песните на окупационната съветска армия бяха изпяни просто така.. между другото? И сълзливия филм за Аушвиц.. с истината до там, до където ни изнася. Не казаха изобщо как тогавашната съветска армия заедно с британците мародерства и препятства оцелелите от концлагерите евреи да заминат за Палистина. Сценаристите на Слави не само се подиграха с паметта на тези хора. Те ги използваха в името на своя извратен спонсор и интелектуален господар.

От елита ли си ?

Живееш в затворен комплекс и имаш имот в някой остров. Знаеш ли ? ...Духай супата.... Всичкото това е крадено .... До 96% от тази каста на 1500 - 2000 души,.. няма нещо общо с почтения капитализъм !

Доколкото знам, на маймуните не мозъкът е червен.

Да поиграем на референдуми

Интересно ако събера подписи за референдум да се раздадат парите от банките на бедните какъв ще е резултата от него. И дали Слави ще си даде парите щото народът е казал така? Или ще ги изнесе и скрие още щом почна да събирам подписите за рефередума.

мислещ

Кои пари да изнесе - те неговите не са мърдали от американската офшорна зона Делауеър.

Фатмак

Брилянтно обобщение за това, как си я представя "димукрацията" българинът, особено самообявилия се за "десен" живуркащ в България прост селяндур. Ако на него му набият в главата, че зелените гащи и звънчето на носа са расово правилната политика, това е - баста. Мизерията на българите не е случайна.

Мизерията

Не е случайна заради такива фатмаци. Крайно тоталитарно мислене, ползващо думички за демократичен изказ. За теб СССР е просто заменен с ЕС ... приемането на нещата е същото!

анонимен

Слави от ,,скромност" каза зелени гащи,а не зелени човечета.Остава да ги чакаме.

haha

сакън слави, че ако народа каже, да ходиш без гащи незнам какво ще стане :)

До Слави и сценаристите му!

Отворкото Слави да се беше образовал и информирал, не само да цитира Швейцария (щото това му изнася). В демократична ГФР, нега Германия НЯМАШЕ референдум нито за влизане в НАТО, нито за образуване с Франция на Европ. общност, нито за смяна на Дойче марката с Евро. ЗАЩОТО на народа не може да се търси сметка и отговорност за недалновидни решения. НАЙ-ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ са на експерти, носещи 35 години отговорност за взетите решения!

Нищо не схващаш ГЕБГЕРСТ

Народа не носи отговорност. Отговорност носи политическата класа. Случвало се няколко пъти ...Такива мекерета носят отговорност ! Например за между съюзническата и първата световна война ,а после и за втората световна ! Какво се променило ? Някой ще тегли едни пари, ще наглася поръчки ,ще продава оръжие и наркотици .. и ще се чупи на майната си ? Нека да чуем хората..

Иванич

Сега вече трябва да ви е ясно какъв "управляващ" ще е евентуално Слави ако стане политик! Разсъжденията му за "народа", "суверена" и задълженията на управляващите го са направо за учебник!

Всичко

Различно от СИК ,милиционери И комунисти е добро за България !

М

ЧЕРВЕНО

.

Въоръжени с търпение, изслушахме тогова... Установихме с униние, че в сравнение с него известният Бареков е направо академик. Въобще, като наблюдаваме какво ни се предлага на политическия тезгях от година в година, стигаме до извода, че България лети стръмно надолу.

Милен

Много държа да опонирам на тази теза! Напротив, според мен дългосрочно зараждащата се АВТЕНТИЧНА връзка между политици и електорат е позитивно развитие и етап от изплуването ни. Ако ДЕЙСТВИТЕЛНО ИСКАМЕ да сме ефективна демокрация, този период е неизбежен. Съгласен съм с Трифонов за едно нещо - пътят напред е в осъзнаването на отговорността, която носим КАТО ОБЩНОСТ към собствената си съдба. Оттук и методът на пробата и грешката.

БИС

Трифонов бил казал "няма да ставам президент", а зевзек във форума му написал: Славчо, само пенисът става, за всичко друго те избират или назначават!

То сега е времето на чалга патриотите. Днес клатиш гьобеци на стадиона, утре пишеш закони в парламента...

айде бе, ти да видиш!

Ако народът реши да направи групово самоубиство в някой дол край учиндол или Малко Нанадолнище, аз няма да се присъединя, демокрацията не се състои в публично предавана по телевизията идиокрация, това са две различни състояния. Демокрация значи да се вземат решения с избрани представители на целия народ които обсъждат аргументи и решават какво да правят. Докато на нас ни налагат идиокрация, някой си платен от някой си - казва някаква простотия, други платени от някого я повтарят до припадък докато накрая всеки без глава повтори като папагал нещо, дето не разбира и накрая, народът бил решил така. Грънци. И Хаити и Занзибар са демокрации, където всеки може да изяви свободата да простее, неограничено и с пълна сила, ама нещо не ги дават за пример на цивилизованите страни.

Mекерета и отговорност , особено от ГЕРБЕР. БУДА да е поел отговорност за СИК и 100 000 армия от охранители ?? Гледай си цесията ,митницата ,парите от другите безкрайни ГЪРБАВИ далавери. От твоята боя имат пари в Долно Нангорнище ( Долни Дъбник ). За глобалното и политическото остави .Да ти казвам ,че историята не почва от ГЕРБ ,...за теб ще бъде изненада :) Тъжно е да гледаш как крепителите на комунизма , днес се борят с него. Точно такива "герои на властта" – в първични партийни организации, подписваха декларации срещу другите , враговете на народа. Днес пак същото ...пак громите врага. Едва ли има смисъл да продължавам ...не сме един народ , просто в момента още говорим български. СЛАВИ не е политик,.. и не се изживява за такъв. Такива като теб всичко ...от пожарникар до президент . Сега обаче Слави държи спусъка и може да разстреля тази погрешна политическа конструкция. Аз на негово място бих натиснал спуска ...Много умните и красивите.... ще се ометат по вторият или третият имот на някои острови. Оттам ще "проклетосват тъпият български народ",...както го правиш в момента!

е, хайде да не си кривим душиците...

В Германия и Швейцария системата е пропорционална, вариациите не са важни. Дори мажоритарния елемент в германската система, не я прави мажоритарна, няма никакви два тура, след като се определят победителите в мажоритарните райони, накрая се изравнява пропорционално с толкова депутата, докато крайния брой на всички депутати в Бундестага накрая трябва да съответства на подадените гласове за партийни листи, за тези които са прескочили 5 % бариера. На практика същите избори като германските по същата система бяха проведени при нас през 2009 година. Швейцарската система за избори на федералното им събрание е същото с някои специфики, но пропорционална, достатъчно е всеки средно грамотен да отвори уикипедия на английски, немски или френски и да си провери, разликите са малки. Защо ще се дават примери колко цента били субсидиите за броя на избраните депутати, като Германия е държава с огромно население и много на брой депутати, докато пък Швейцария е с население 6 млн. и 150 федерални депутата, тоест много по сравнима с България. Айде да видим тогава какви са субсидиите в Швейцария, и как се изчисляват и да ги сравним? Но защо ще си сравняваме субсидиите с германците, но няма да сравняваме избирателните системи, според германците, а ? Защото "ръгай чушки в боба", нали така беше "принципът" на некви, дето тепърва прочели туй-онуй е взели да раздават акъл на по-образованите от тях. Между другото на разбирачите да кажем, че пропорционална е била системата и в Италия и във Франция дълги години (повече отколкото са провеждани национални избори по сегашната), и пак ще се върне там, както и в повечето части на Великобритания, като Уелс и Шотландия и за Голям Лондон, регионалните избори се провеждат по смесена система, която скоро ще бъде въведена и в националните избори, въпрос на време и мнозинство. Изборите за Европейски парламент навсякъде са провеждани по пропорционална система, дори в страните с мажоритарни варианти за собствените национални избори. А традицията в България още от търновската конституция през 1879 г. насам повелява пропорционална система избирателна система, за по-простите едно време наричана сполучливо и съразмерна, за да им стане ясно.

един допълнителен въпрос?

Ако народът реши организаторите на провален поради негласуване референдум, да плащат лично масрафа на провеждането му, и ако не могат, щото патронът им не им дал достатъчно кинта, трябва ли да провеждаме отново втори тур на референдум за официално решение за пребиването им публично на площада пред народното събрание с камъни, или тази мярка ще трябва да се подразбира?

Трифонов, на грешно зададен въпрос всеки отговор е грешен!

Ели Попова

Ако трява да връчи Кремъл ЗАСЛУЖЕНО медал за вярност към Бащицта Путин, несъмнено ще трябва да приготвят най малко стотина медала с събр и чук на червен фон.Доста са натегачите. В разговор с тях , стигат да истерия, ако някои има друго мнение, не се води нормален разговор, а словоизлиянията им се по стихийни и от Ниагарски водопад. Несъмнено ще има голяма борба, КОЙ е по верен, КОЙ Е НАЙ ПО , но има имена, които държат първенство в тази надпревара.Заслепението и се е превърнало в неизлечима болест. Спор с тях е невъзможно да се води,не се дава възможност на никой да се изкаже, УПРЕЦИ, ОВИНЕНИЯ ЗАКЛИНАНИЯ, И МНОГО ОBИТЧИВИ,осоено, ако другата страна има факти, документи доказателства.Няколко именца, за да не мислят, че не са забелязани...Салви Трифонов, Петър Волгин, Сидеров, Велизр Енчев,Симеонов, Каракачанов.Най впечатляващо е, че бивш Прздент държи първенството по вярност към Бащицата им.ГОЦЕ дори се сдоби и с ШЛЕМ. От тези субекти трудно ще се раздели България, предписанията които идват от Москва се изпълняват стриктно ,заплащането в рубли е добро,заслепението е тотално. От всичките, най опасни са тези, които са ФАНАТИЦИ, И НЕ ЗАПЛАТЕНИ, ТЕ НЯМАТ ЗАДРЪЖКИ. От тези патриоти, може да се отървем, единствено,когато прочетем Некролог за тях.

Ана Чукова

Как ще се казва Българтя, ако Уиндолският уникат, ни стане Президент. Не е трудно да предположим , естествено ЧАЛГИСТАН

Марги Драганова

Лично аз съм доволна, че Ризова беше поканила Слави Трифонов. Така много повече зрители, чуха посланията на Учиндолският академик. Научихме и от кой е получил аристократичното си възпитние от МАМА ЗОРКА ОТ УЧИНДОЛ.Предполагам ,че са му повтаряли, когато говориш на някого , ТРЯБВА да се обърнеш с гръб към него, за да разбере, че ти си възпитан .а... ПРОСТАК.Надявам се, да прочете какво мислят 99 процента от българите за него.

Като гледам коментара

Виж се в огледалото ....там е една огромна простакеса / млутреса

Олга Тодорова

Когато предстоят някъкви избори, изпълзява такава паплач, че не ти се иска да отвориш телевизиите.Черешката на тртата беше Учиндолският Чалгаджия.

demograph

Има нещо любопитно в руския опит от 9-тте години, което се отнася до мажоритарната система. В закона за изборите на регионите е съществувала възможност за състезание, както на мажоритарни така и на кандидати издигани от политически партии. В резултат от ширещата се корупция и престъпност, в множество райони мафията е наложила за депутати в местните парламенти, както и за губернатори и кметове, откровени престъпници. Ситуацията е станала толкова нетърпима, че новия президент Путин е трябвало да изпраща свои доверени лица за да се опитат да въдворяват някакъв ред. След като се оказало, че това не е достатъчно, руския парламент отменя мажоритарния избор и оставя възможността да се издигат кандидати на изборите единствено като представители на политически партии, тъй като партиите се легитимират чрез съда и подлежат на контрол за дейността си както от избирателя, така и от закона.. Путин защитава тази промяна с големите рискове безотговорни фактори да се добират до властта, чрез мажоритарен вот, имайки предвид горчивия опит..Той е запазил и правото си да снема доверието на президента от избраниците, с което системата се централизира по вертикала до диктатура, но това е друга тема. Като се има пред вид сходството на българската и руската действителност, намирам, че не е нужно да се открива колелото на принципа "проба-грешка" по Слави Трифонов, за да се инкасират огромни щети на обществото. "Проба - грешка" е подходящ метод за отваряне на лафка, гараж..не и за игра с цялата държава.

лимпида

по силата на други двигатели мажоритарния вот у нас ще доведе до същото. Но когато Господ иска да накаже някого му взима акъла. В случая при дефицита на акъл в народните маси- българското народонаселението- ние продължаваме да се молим на дявола да ни отнеме и малкото което ни е останало.

Зелени гащи без мозък

Всичките коментари са на балъци и подлоги гербаджииски

лимпида

не, те са на троловете на шоуто или на на онези плиткоумници които се подписаха за референдума.

Хъх

Напълнвте парламе та с още 240 прасета. Нека се наядат и братовчедите им! Който не му харесва идеята да ги намалят да си заминава по еврогейските държави или в хамерика! Аз съм за Слави, не защото ми е симпатична голата му глава ама поне е нещо ново на фона на простотията българска!

Зелени гащи без мозък

Кво видяхте от досегашните прасета бе мазни п...ли . Само асфалт ли ще ядем? Окраха квот имаше и дръпнаха на заем милярди , за да ги връщат и пра внуците ви! Изкарайте си главите от задниците! Особено ''Софиянци'' вие сте добре ами другите?

Йъй

Който не е съгласен нещата да се променят да си заминава, не сме длъжни да гладуваме или да работим в чужбина само щот 5 тъпи къртици не са съгласни с редерендума. Аре марш

Развеселен

Слави нищо не разбира от демокрация. Демокрацията е управление на мнозинството при уважение към малцинството. Това с гащите е ярък пример за охлокрация - става каквото иска тълпата. Но от един прост и грозен чалгар друго не може да се очаква

лимпида

Винаги идва един момент в който разбираш истината. За преекспонираните и прехвалени сценаристи на Слави този момент дойде когато ги поканиха в студиото на БНТ и Нова и им зададоха въпроси, които те нито си бяха задали, нито бяха мислили по тях. ТОГАВА СЕ ВИДЯ ЧЕ СА ПРАЗНИ ТУПАНИ. Горките повтаряха приказките от шоуто като латерни, не схванаха или по скоро схванаха, че са попаднали на пачи яйца , овъргаляха се в недомислиците си и си намериха нов враг. Е, аз така или иначе щях да гласувам против полтическия им проект наречен референдум, все пак ми стига един Бойко. Свикнах с него, пък и той разбра че политиката не е плитка работа. Та сега този прост главуняк ли Слави да ме управлява и неговия претенциозен, но празноглав мозъчен тръст?

патриот

този референдум със сигурност ще преброи едно- глупаците и мислещите. Ще посочи хората които не желаят да допускат във властта хора от задната врата, случайни многословни, но плиткоумни хора. И понеже \Слави се чувства най- добре като му дойде на гости някой руски "брат" и комплексите не му избиват поне със сигурност ще разграничи тези които искат Европа от тези които им все едно дали ще ги яхне отново Москва.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.